FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
29.4.19 18:30

@cockovafazol Hlavne ze nekrvacis! ;) A ze ti je soufl je dobre znameni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
29.4.19 19:51

@cockovafazol no to me popravde nenapadlo ale segre je 40 takze asi neni vhodna darkyne…a muj by asi nesouhlasil ani tak :lol: teda hyperstimulaku sem se bala a sem rada ze sem ho nemela…no tak to mas dobre ze jich mate tolik..a jinak jak rikas ja to mam taky tak testosteron bych mohla rozdavat ale estrogen a progesteron nic moc..nebo taky jak kdy to zalezi taky pak jak velky mam cysty a jak moc se mi zvetsi vajecniky…cukrovku teda taky nemam ale nejsem zadna modelka :lol: 90-60-90 fakt nemam..tech 90 mozna tak v pase :lol: ale jinak uz mam i ty vic neprijemny priznaky jako zvyseny ochlupeni na mistech kde bys to cekala spis u chlapa..brada..knir..stehna..trochu bricho a ted ponovu zacinaji chloupky rasit i na hrudniku..sice jich neni moc celkove ale sou chlapsky ne zensky to je ta hruza (tmavy a tlusty a tvrdy) ze zacatku sem to vzdycky obrecela..ted uz si poznadavam ze to leze zas na dalších mistech…vezmu pinzetu a jedu…jinak to nejde..holit to nema smysl musi se to vytrhat..no zadnej med tohle pcos.. :roll: :? @Alca1985 tak Ali aspon neco..me tam ani nedosly pro jistotu…a nakonec to ani nebylo jak puvodne rikali ze se zastavily vsechny na deseti bunkach..nakonec na tech deset doslo jen jedno pry a to mi transferovali i kdyz bylo podle vseho zastaveny..no spatny vajica proste no :? Cely ty roky sem to nejak vedela..citila..takze nejsem sokovana ani zklamana..proste sem věděla ze to tak je a jen se mi to potvrdilo…jezis holky pardon za roman…to je des jak ja se rozepisu tak sem k nezastaveni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.4.19 20:00

@Dadule27 s chlupy to mám stejně.. :pocitac: Trham to voskem, je to nejrychlejší a nejúčinnější. Akorát záda nechávám, ty jsem otrhala jednou a měla jsem pak spoustu pupinku, navíc, můj chlap je zvyklý. Taky nejsem modelka, mám 85 kg a 164 cm, ale je fakt, že takových 10 kg jsem nabrala za poslední rok a půl všemi těmi prášky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.4.19 05:40

@cockovafazol tak to sme na tom podobne akorat ja mam o pet kg a dva cm vic :lol: a taky se mi zda ze za posledni roky to jde samo nahoru a dolu ani za nic :? No co nadelame no..muj furt do me rype at zhubnu a neni mozny mu vysvetlit ze to neni tak jednoduchy… :roll: a vis co to mad jedno..chlupy..kila…dulezity je aby prcek byl v poradku a na nicem jinym nezalezi :dance: :hug: a jak se citis dneska? Jeste spinis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.4.19 09:45

@Dadule27 Tak co už ti přišla mrcha? U mě se už rozjela, tak dneska to budu brát jako 1DC. No do Olomouce na začátek stimulace nepojedu, pořád čekám na odpověď Vodičky. Jinak už mám napsané kdy mám přijet a co mě mají píchnou na stimulaci ale to bylo před rozhodnutím že počkáme co reprodukční imunologie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.4.19 11:13

@Alca1985 a co ti na té imonologii řekli kromě toho že máš jít do adopce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.4.19 18:59

@Alca1985 hoja jeste nee..ale test je stale negativni bricho boli sem nafucena ze snad odletim a zda se mi ze se i vytok zvysuje takze tetka uz pomalu klepe na dvere mura jedna pelesiva… :lol: teda covece ty to mas taky blby sa tim dlouhym spinenim..ja sem driv nespinila proste se to hned rozjelo ted taky spinim nekdy 1 den dopredu nekdy 2 a je to otravny pak spinim jeste tri dny po mrse no to je uplne na zabiti takze mi to hned udela i devet dni s vlozkou :roll: no nadseni ohromny…a oni ti vlastne rekli jaky duvod ze si mas zazadat o adopci? Mas spatny vajicka? Nepratelskou delohu? Nebo je to kvuli te endomerioze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.4.19 19:26

@Janiikaa, @Dadule27 Že v imunologii to nebude a kdyby tam něco bylo, tak to nemá cenu řešit kvůli té mé děloze (zdvojená děloha a adenomyóza). Řekla, že by to má děloha nezvládla a že i kdyby se ta děloha operovala a upravila, že je pak vysoké riziko komplikací (no odepsala mě).
@Dadule27 Tak pokud nejsi těhotná, tak ať co nejdřív přijde ať se ti uleví :* Já jsem teď špinila celý cyklus, takže vložka byla můj věrný kamarád :nevim: Takže i těch devět dní bych brala :lol: Jinak mám malou zásobu vajíček (brané podle AMH hormonu) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.5.19 08:16

@Alca1985 dobre ranko..dneska sem 16 den po IUI utros sem vysadila uz vcera a kaslu na to..tak takhle to je aha tak to je blby :( to ti nemohli rict uz driv jako? Tolik doktoru a nikdo nepipne :? To me moc mrzi :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
1.5.19 11:41

@Dadule27 mně vůbec iui nenabidli. :think: Přemýšlím tak nad tím a ty máš ovulaci? Nebo ti něco pomáhá, abys ji měla? :roll:

Příspěvek upraven 01.05.19 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.5.19 12:44

@cockovafazol no ja ovulaci prave nemam..i kdyz podle bazalni teploty sem ju mivala ale podle hormonalniho profilu co mi delali v olmiku pry ne..i kdyz me se muze udelat folik a v nem vajicko ale kdyz ma dojit k prasknuti tak se na nem udela cysta a nepusti ho ven proste a pak mam 14 dni zpozdeni a jdu na agolutin a furt takhle dokola…takze bez stimulace to je strasne mala sance ze bych otehotnela i kdyz sem uz jednou prirozene otehotnela uplne necekane :lol: ale to bylo pred 4 rokama…po 9 letech snazeni… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.5.19 17:24

@Dadule27 Tak treba muj doktor mi rekl, ze mohu potracet, hrozi predcasny porod nebo to muze byt i bez problemu ale to uz je 5 roku zpet, no a po mimodeloznim jsem zacala mit problemy s krvacenim a vznikla adenomyoza. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.5.19 22:43

@Alca1985 sakra co je to ta adenomyoza nebo jak?? Ja furt ze endometrioza a prdlajs 8o sem to napoprvé asi spatne precetla :lol: no tak tady je to presne jak sme tady uz nekolikrat psaly ze co doktor to jinej nazor :think: a pak si vyber asi :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.5.19 22:56

Holky co ste byly na IUI za jak dlouho ste dostaly mrchu? Ja furt nic :nevim: dneska 16 den po IUI ale pac to beztak budete cist az rano tak 17 :lol: :lol: aj bricho me prestalo bolet…ze by ticho pred bouri? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.5.19 22:56

@Dadule27 Nejsi daleko, jen se to kvuli jinemu umisteni jinak jmenuje :mavam:. Je to endometrioza ve stene delohy (ve svalech delohy), proto ty bolesti kdyz nejak namajam podbrisek nebo tlacim na WC :roll: A odstaneni je narocne (vyrezavani otevrenou cestou) a s nejasnym vysledkem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.