Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@cockovafazol To verim ze to pomalu utika, hlavne kdyz clovek nemuze nikam vyjit a procistit si hlavu! To mame podobne tento mesic, taky ted porad spinim (o velikonocich 1 den i krev a sliznice a pak zas spineni) a dnes zas cervena ale zatim staci intimka. Jen ja nejsem tehotna
Ale u tebe HCG stoupa, tak to je fajn! Bobek se urcite udrzi je to bojovnik! ![]()
@cockovafazol Čekám na odpověď od Vodičky na výsledky reprodukční imunologie a na jeho názor na vyjádření paní doktorky (které jsem mu napsala). Jinak už mám zažádané o 3 pokus IVF, jen mi doktorka z imunologie doporučila nepokračovat a řešit to adopcí
![]()
@Alca1985 ahojky tak to me moc mrzi…ale zas na druhou stranu adopce je taky super reseni…dali by ste domov prckovi ktery zadny nema..a mozna je to jen muj nazor ale to ze dite porodis jeste neznamena ze si rodic a naopak..to ze to dite neporodis jeste neznamena ze nemuzes byt jeho rodic..
pokud by tobe ani tvojemu nevadila adopce tak proc ne..me by treba nevadila ale muj by nechtel ani vajicko od darkyne…takze mam smulu…ale jeste to nevzdavej..treba tentokrat to klapne
@cockovafazol no jooooo to se tahne jak smrad ze? Hnus to cekani..taky sem to tak mela ale zas radsi to lezeni fakt nepodcenuj…pekne se valej..cuc na filmy..nebo lip serial ![]()
@Alca1985 tak pak dej určitě vědět, co na to Vodička. Jinak, moje mamka měla taky zazadano o adopci, snažili se o miminko 5 let. Nakonec se zadarilo prirozene a jsme tři
Adopci mamka zrušila, až když se narodila starší ségra. Takže neves hlavu, třeba to nějak půjde. ![]()
@Dadule27 co ty, zkoušís ještě testovat? A když to nevyjde, musíš zas znovu do ivf (a půjdeš?)? Já se musím učit na státnice, trošku jsem to zanedbavala..
a i když teda se ty dny táhnou, tak do těch státnic ubihaji nějak rychle
.
@cockovafazol ja uz do ivf jit nechci..rozhodne ne ted…treba jeste zmenim nazor ale ted si chci od vseho toho bordelu odpocinout..nechat procistit telo aj hlavu…jeste bych zkusila mozna parkrat IUI ale to i z duvodu ze mam doma dve plata femary a, jeste tri baleni utrosu…kdyz uz sem to zaplatila tak to jeste casem vyuziju..testovat sem netestovala..dneska sem 14 den po IUI cca 13 dpo a 28 DC takze to mam dneska dostat a asi to tak i bude od vcera mam pekny krece jako na mrchu takze pomalu ale jiste prichazi…a uz se tesim taky popravde na to ze nebudu muset mit vlozku a pak jeste pul cyklu intimku kvuli utrosu ![]()
@Dadule27 S adopcí zatím nejsem smířená, možná to zní blbě ale pořád jsem věřila že to půjde a budu mít vlastní. Jinak huš, huš mrško, ještě není nic ztraceno!!! To já to mám zas nějaké divné. Celou dobu špiním (při utření je to světlé a na intimce hnědé) jeden den šel i kus sliznice, sem tam i zakrvácím ale jen málo ![]()
@cockovafazol A co ty, jak se cítíš?
@Dadule27 tak tu máš toho nasiho kulihraska, sice tam moc nejde ještě vidět, ale je tam ![]()
@Alca1985 to mas taky divny…ale me se to takhle blbe rozjíždělo po ivf..tak mozna ti hapruji hormony ze se tomu jaksi nechce…no neeee..necitim se tehotne
citim se ze to dneska dostanu
ty vis co to bude asi ono ze si tomu verila..me rekli v 17 ze nejspis deti mit nebudu a i kdyz sem se celou tu dobu od te chvile az do ted snazila otehotnet tak sem vlastne nejak vedela ze to nepujde a, proto s byvalym sme premysleli i nad adopci a kdyby mimi nebylo taky by to nevadilo..no se soucasnym je to jiny no..ten chce jen svoje ale dve uz ma tak kdyz nebude dalsi tak mu je to taky jedno…takze me vlastne nic netlaci..mozna bych i radsi adoptovala ale to jaksi uz neklapne… @Moniseeek no teeeedaaaaaa
to je ale bobeeeek
tak jen at se poradne drzi!
@Dadule27 A kdo ti to řekl a proč a to v 17 letech?
Spíš asi blbne ta adenomyóza nebo kdo ví co, třeba je to všechno dohromady
Pořád čekám kdy se to pořádně rozkrvácí, cykly mívám v rozmezí od 22-28 dní. Dneska jsem 26DC, tak už by se to mohlo rozjet. Už se těším až bude po, třeba další cyklus bude lepší
A co ty, pauza nebo další IUI?
@Alca1985 ja rozhodne pauza tedka..jestli se rozhodnu pro dalsi iui nebo ivf tak jedine az na zimu..chcu si uzit leto a, ne furt zbytecne premyslet jestli muzu na vyslap nebo ne..no a v sedmnacti mi zjistili pcos po te co sem skoncila na kapackach s silenyma bolestma a ne zrovna malym krvacenim a hned mi rekli ze jestli chcu mit nekdy deti tak at zacnu co nejdriv nejlepe hned..tak sem zacala
je mi 31 a zadny nemam…tak asi nekecali..no to mas pekny cyklus…ja mam jak kdy ale je to mezi 24-50 dny
a ty mas teda vajicka v jakym stavu to vis?
@Alca1985 mně je pořád stejně. Stále špiním, dneska mi od rána píská v uchu a je mi celý den nějak soufl, ale asi to dělá i to počasí. ![]()
@Dadule27 taky mám PCO a anovulaci (ale cysty mi nezjistili). A tobě nic nezbylo z toho 1.ivf? ![]()
@cockovafazol nene mam nekvalitni vajicka a vsechny embryjka se zastavily..a fakt mas pco? Pac pcos je syndrom polycystickych ovarii..to nevim teda jestli to jde mit uplne bez cyst
ale mozny je vsechno
jo taky nemam ovulaci…obcas teda jo ale to tak jednou za rok
zasobu vajec mam super(aby ne kdyz neovuluju) ale kvalita mizerna..takze sem chtela vajicko darkyne..ale to muj nechce…pry buh vi co by to melo za geny…
@Dadule27 jo, mám, mám všechny ostatní příznaky a obráceně hladiny hormonů v krvi. Jen teda nemám cukrovku ani ty cysty.
tak nám naštěstí zbylo ještě 7 blastocyst, měla jsem 33 vajíček a OHSS, ale 10 se dalo zamrazit a všechny v pohodě.
a domluvit se třeba se ségrou na vajíčko? Mně ségry hned říkaly, že kdyby byl problém, tak mi dají jejich.. ![]()
@Dadule27 Tak to mas velke rozmezi v delce cyklu a to jsem si rikala ze to mam rozhozene!!!
Vsechny vajicka co me odebrali byly zrale ale i tak vzdy jen jedno vydrzelo do blastocysty.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.