FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
9.4.19 11:03

@Dadule27 dekujiii :hug: ted to budou zase nervy cekat na uz tak dlouho az do 25.teho :think: ale snad to bude dobrý. A ty jdes ted kdy na kontrolu? Doufam ze budes mit pekne folikly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.19 11:50

Holky, díky :) taky jsem věřila :srdce: Tak Treba příště :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.4.19 11:55

@Dadule27 No, to je taky zajimave ze ti pri operaci na ty cysty neprisli i kdyz vedeli ze je tam mas :think: :nevim: To ze bolesti jsou tak velke ze musis brat prasky si myslim neni normalni. Jedine co me napada, ze ty je muzes mit z tech cyst a tim zvetsenych vajecniku :think: Me taky doktor driv rikal ze nekdo to tak ma a vidis, zas tak normalni to nebylo :cert: A jak silnou mas menstruaci? Snad ti ty prasky pomuzou a bude tam folikul jako lusk, musi! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.4.19 12:04

@Barushqa A ty mas zamrazene embryjka nebo musis jit na dalsi kolecko IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.19 13:38

@Alca1985 prave ze tohle byl zmrzlik a vic uz nemame ..takze dalsi kolecko, to se tesim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.4.19 15:02

@Barushqa to je na prd…ja prave sem svolila k iui abych jeste nemusela na ivf :lol: moc se mi do nej nechce..a to ne jen psychicky ale i financne :roll: to ti nezavidim :,( ale na druhou stranu treba to z cerstvyho tedka klapne :P :mrgreen: @Moniseeek ja pujdu v pondeli 13dc na UZ jestli se tam neco teda klube..no snad aspon jeden ci dva tam budou..vcera me dost pichalo ve vajecniku ten levej je na tom hur a proste o sobe dava vedet vzdycky kdyz muze hajz. :lol: snad tam nebudou jen cysty :think: @Alca1985 no prave ze oni je tam videli v te zprave bylo napsany ze mam pco a u toho levyho vajecniku srusty a jeste tam toho bylo vic ale to uz si nepamatuju to bylo 2013 :lol: bolest pry je individualni u kazdyho ale pry je to hormonalni nerovnovahou ani cystama jako takovyma ale tema hormonalnima vykyvama…no nejhorsi mam 2 a 3dc co se tyka intenzity…no kazdej doktor rika neco jinyho :mrgreen: :lol: pak se v tom vyznej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.4.19 14:58

@Dadule27 ja mám za sebou 3iui a tak už se mi do dalšího nechce… hl. se mi nechce brát volno v práci kvůli tomu, uz tak dost chybim s tím ivfkem :) No, ja jelikož mám květen, červen nabitej zkouskama, tak s dalším pokusem počkám nejspíš na začátek léta… No uvidíme jak to klapne… holky, kolik by měla bejt pauza po ketu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.4.19 21:27

@Barushqa po ketu asi zadna byt nemusi ne? Leda ze bys brala nejaky hormony…kvuli tem se delava pauza…no popravde me uz se nechce ani do toho iui a dovcu si brat nebudu kvuli tomu ale jeste tomu dam sanci :lol: ivf kdyztak zas az na zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.4.19 14:58

Ahoj, tak jsem byla v pondělí na KET.. Dva dny jsem lehce spinila, dneska čerstvá krev, teda ne, že by tekla, ale je tam. :,( achjo. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.4.19 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.4.19 09:48

@cockovafazol ach jo :( a jak to vypada dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.4.19 12:48

@cockovafazol Ahojky, drzim palecky at to prestane! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.4.19 13:41

Holky moc díky, ale ta krev je tam pořád. :,( Ne v nějakém velkém množství, ale při utreni jo. Myslím, že na uhnizdovani je už fakt pozdě, měla jsem v pondělí i AH, takže tak.. :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.4.19 17:11

@cockovafazol to nemusi byt zahnizdeni..jak sem psala uz ja krvacela spinila a, zas krvacela i jasnou krvi cely tehu a bylo to i na vlozku to delaji hormony nemusi to byt bublinkou…smarja ja ti drzim pesticky snad to bude dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.4.19 09:38

Ahojky holky tak sedim v olmiku v cekarne…dneska kontrolni ultrazvuk se promenil v inseminacni den :lol: mam foliku teda mraky ale jen dva co maji kolem 2cm takze je to pry nachystany…ted muz dava vzorek tak se pripravuju psychicky :mrgreen: v jedenact se mame sem vratit a jdem na to :lol: jak vy? Dneska sviti slunicko..tady je horko jak v tuleni pr..li :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.