Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 dekujiii
ted to budou zase nervy cekat na uz tak dlouho az do 25.teho
ale snad to bude dobrý. A ty jdes ted kdy na kontrolu? Doufam ze budes mit pekne folikly ![]()
@Dadule27 No, to je taky zajimave ze ti pri operaci na ty cysty neprisli i kdyz vedeli ze je tam mas
To ze bolesti jsou tak velke ze musis brat prasky si myslim neni normalni. Jedine co me napada, ze ty je muzes mit z tech cyst a tim zvetsenych vajecniku
Me taky doktor driv rikal ze nekdo to tak ma a vidis, zas tak normalni to nebylo
A jak silnou mas menstruaci? Snad ti ty prasky pomuzou a bude tam folikul jako lusk, musi! ![]()
@Barushqa A ty mas zamrazene embryjka nebo musis jit na dalsi kolecko IVF?
@Alca1985 prave ze tohle byl zmrzlik a vic uz nemame ..takze dalsi kolecko, to se tesim ![]()
@Barushqa to je na prd…ja prave sem svolila k iui abych jeste nemusela na ivf
moc se mi do nej nechce..a to ne jen psychicky ale i financne
to ti nezavidim
ale na druhou stranu treba to z cerstvyho tedka klapne
@Moniseeek ja pujdu v pondeli 13dc na UZ jestli se tam neco teda klube..no snad aspon jeden ci dva tam budou..vcera me dost pichalo ve vajecniku ten levej je na tom hur a proste o sobe dava vedet vzdycky kdyz muze hajz.
snad tam nebudou jen cysty
@Alca1985 no prave ze oni je tam videli v te zprave bylo napsany ze mam pco a u toho levyho vajecniku srusty a jeste tam toho bylo vic ale to uz si nepamatuju to bylo 2013
bolest pry je individualni u kazdyho ale pry je to hormonalni nerovnovahou ani cystama jako takovyma ale tema hormonalnima vykyvama…no nejhorsi mam 2 a 3dc co se tyka intenzity…no kazdej doktor rika neco jinyho
pak se v tom vyznej ![]()
@Dadule27 ja mám za sebou 3iui a tak už se mi do dalšího nechce… hl. se mi nechce brát volno v práci kvůli tomu, uz tak dost chybim s tím ivfkem
No, ja jelikož mám květen, červen nabitej zkouskama, tak s dalším pokusem počkám nejspíš na začátek léta… No uvidíme jak to klapne… holky, kolik by měla bejt pauza po ketu? ![]()
@Barushqa po ketu asi zadna byt nemusi ne? Leda ze bys brala nejaky hormony…kvuli tem se delava pauza…no popravde me uz se nechce ani do toho iui a dovcu si brat nebudu kvuli tomu ale jeste tomu dam sanci
ivf kdyztak zas az na zimu ![]()
Ahoj, tak jsem byla v pondělí na KET.. Dva dny jsem lehce spinila, dneska čerstvá krev, teda ne, že by tekla, ale je tam.
achjo.
![]()
Holky moc díky, ale ta krev je tam pořád.
Ne v nějakém velkém množství, ale při utreni jo. Myslím, že na uhnizdovani je už fakt pozdě, měla jsem v pondělí i AH, takže tak..
![]()
@cockovafazol to nemusi byt zahnizdeni..jak sem psala uz ja krvacela spinila a, zas krvacela i jasnou krvi cely tehu a bylo to i na vlozku to delaji hormony nemusi to byt bublinkou…smarja ja ti drzim pesticky snad to bude dobre ![]()
Ahojky holky tak sedim v olmiku v cekarne…dneska kontrolni ultrazvuk se promenil v inseminacni den
mam foliku teda mraky ale jen dva co maji kolem 2cm takze je to pry nachystany…ted muz dava vzorek tak se pripravuju psychicky
v jedenact se mame sem vratit a jdem na to
jak vy? Dneska sviti slunicko..tady je horko jak v tuleni pr..li
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď