Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 dekujiii
ted to budou zase nervy cekat na uz tak dlouho az do 25.teho
ale snad to bude dobrý. A ty jdes ted kdy na kontrolu? Doufam ze budes mit pekne folikly ![]()
@Dadule27 No, to je taky zajimave ze ti pri operaci na ty cysty neprisli i kdyz vedeli ze je tam mas
To ze bolesti jsou tak velke ze musis brat prasky si myslim neni normalni. Jedine co me napada, ze ty je muzes mit z tech cyst a tim zvetsenych vajecniku
Me taky doktor driv rikal ze nekdo to tak ma a vidis, zas tak normalni to nebylo
A jak silnou mas menstruaci? Snad ti ty prasky pomuzou a bude tam folikul jako lusk, musi! ![]()
@Barushqa A ty mas zamrazene embryjka nebo musis jit na dalsi kolecko IVF?
@Alca1985 prave ze tohle byl zmrzlik a vic uz nemame ..takze dalsi kolecko, to se tesim ![]()
@Barushqa to je na prd…ja prave sem svolila k iui abych jeste nemusela na ivf
moc se mi do nej nechce..a to ne jen psychicky ale i financne
to ti nezavidim
ale na druhou stranu treba to z cerstvyho tedka klapne
@Moniseeek ja pujdu v pondeli 13dc na UZ jestli se tam neco teda klube..no snad aspon jeden ci dva tam budou..vcera me dost pichalo ve vajecniku ten levej je na tom hur a proste o sobe dava vedet vzdycky kdyz muze hajz.
snad tam nebudou jen cysty
@Alca1985 no prave ze oni je tam videli v te zprave bylo napsany ze mam pco a u toho levyho vajecniku srusty a jeste tam toho bylo vic ale to uz si nepamatuju to bylo 2013
bolest pry je individualni u kazdyho ale pry je to hormonalni nerovnovahou ani cystama jako takovyma ale tema hormonalnima vykyvama…no nejhorsi mam 2 a 3dc co se tyka intenzity…no kazdej doktor rika neco jinyho
pak se v tom vyznej ![]()
@Dadule27 ja mám za sebou 3iui a tak už se mi do dalšího nechce… hl. se mi nechce brát volno v práci kvůli tomu, uz tak dost chybim s tím ivfkem
No, ja jelikož mám květen, červen nabitej zkouskama, tak s dalším pokusem počkám nejspíš na začátek léta… No uvidíme jak to klapne… holky, kolik by měla bejt pauza po ketu? ![]()
@Barushqa po ketu asi zadna byt nemusi ne? Leda ze bys brala nejaky hormony…kvuli tem se delava pauza…no popravde me uz se nechce ani do toho iui a dovcu si brat nebudu kvuli tomu ale jeste tomu dam sanci
ivf kdyztak zas az na zimu ![]()
Ahoj, tak jsem byla v pondělí na KET.. Dva dny jsem lehce spinila, dneska čerstvá krev, teda ne, že by tekla, ale je tam.
achjo.
![]()
Holky moc díky, ale ta krev je tam pořád.
Ne v nějakém velkém množství, ale při utreni jo. Myslím, že na uhnizdovani je už fakt pozdě, měla jsem v pondělí i AH, takže tak..
![]()
@cockovafazol to nemusi byt zahnizdeni..jak sem psala uz ja krvacela spinila a, zas krvacela i jasnou krvi cely tehu a bylo to i na vlozku to delaji hormony nemusi to byt bublinkou…smarja ja ti drzim pesticky snad to bude dobre ![]()
Ahojky holky tak sedim v olmiku v cekarne…dneska kontrolni ultrazvuk se promenil v inseminacni den
mam foliku teda mraky ale jen dva co maji kolem 2cm takze je to pry nachystany…ted muz dava vzorek tak se pripravuju psychicky
v jedenact se mame sem vratit a jdem na to
jak vy? Dneska sviti slunicko..tady je horko jak v tuleni pr..li
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.