Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 ahoj, tak já mám ve středu kontrolu v CARu. Kupodivu, i přes me neustále krvácení mi naměřili stoupající hcg, takže teď se uvidí, zda stoupá, jak má. ![]()
@Dadule27 ahojky, tak drzim moc moc palečky ať se tam objevují furt //
ja jdu ve čtvrtek na ultrazvuk tak uz se začínám zase bát co nám poví ![]()
@cockovafazol nekecej
tak snad to bude v poradku a bude bublinka
moje segra mela menzes az do sedmeho mesice tehdy teprve zjistila ze je tehotna kdyz ji to vynechalo
takze neboj nekdo proste krvacito..tak ja ti drzim pesticky moc aby to dopadlo
@Moniseeek no vsak ja uz se tesim azaz napises zes videla bublinku
a zadny stres jasne? I kdyz vim ze to nejde
no jako bych nic nerekla
tak ja mam na testu jeste slabou carku tak uvidime za dva dny jestli uz bude pryc ![]()
Holky, tak z dnešní kontroly V CARu - hcg 1647
, viděla jsem tečku na ultrazvuku, miminko je v děloze a za dva týdny jdu na srdeční ozvy
![]()
@cockovafazol tak to gratulujiii
ja jdu zítra na srdíčko tak snad tam bude vse vpohode ![]()
@cockovafazol Jé, super!!! ![]()
@Moniseeek Držím zítra palce at je všechno O. K. a bylo srdicko!!! ![]()
@Dadule27 Tak jen at sílí!!! ![]()
Holky tak uz máme srdicko
a do Olomouce už nemusim. Za 2tydny ke svemu gynekologovi ![]()
@cockovafazol @Moniseeek no to je uzasny holky
moc moooooooooc gratuluju..krasa
@Alca1985 tak ja uz testik negativni…tak uvidime jestli se mrska jeste objevi
a co ty? Jak to s tebou trd vypada?
@Dadule27 Tak ted kus, kus mrsko jedna!!!
Ja jsem vcera napsala Vodičkovi vysledky a vyjadreni pani doktorky z reprodukcni imunologie a cekam na jeho odpoved.
Ahoj, tak trápení pokračuje… Dneska ráno jsem jela znovu do nemocnice, vzbudily mě šílene bolesti v podbřišku, šla jsem na záchod a tam ze mě úplně valila krev i s obrovskými kusy sliznice nebo hlenu, sama nevím, co to, proboha, bylo.
Na ultrazvuku byl váček tam, kde včera a vypadal neposkozeny, dokonce doktorka říkala, že v děloze krev není a že vypadá čistá.. Dostala jsem injekci na zastavení krvácení a už to, snad, ustava. Takže do toho 9.5. mám jen ležet, nemám nic dělat a mám prostě čekat. Masakr. ![]()
@cockovafazol jezismarja
tak to je zvlastni ale jakto rikam, moje segra mela normalni menzes az do sedmeho mesice a to ona to taky nema slaby zrovna…dulezity je ze je bublinka na svym miste..ale jasne ze to vydesi
tak fakt jen lez a nic nedelej jasne?! Jako fakt nic! Ani se nehni a pravidelne informuj…myslim na tebe..ted sem rikala mojemu jak ti toje dobre dopadlo..vlezu za pet minut sem a takovy soky
@Alca1985 no snad uz se to s vama taky pohne..to cekani furt na vsechno je na maslu
![]()
@cockovafazol tvl
To bude dobrý, kamoska to též měla a byla to jen cysta
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.