FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
22.4.19 16:50

@Dadule27 ahoj, tak já mám ve středu kontrolu v CARu. Kupodivu, i přes me neustále krvácení mi naměřili stoupající hcg, takže teď se uvidí, zda stoupá, jak má. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
22.4.19 20:04

@Dadule27 ahojky, tak drzim moc moc palečky ať se tam objevují furt // :hug: ja jdu ve čtvrtek na ultrazvuk tak uz se začínám zase bát co nám poví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.4.19 09:02

@cockovafazol nekecej 8o :dance: :hug: :* tak snad to bude v poradku a bude bublinka :srdce: moje segra mela menzes az do sedmeho mesice tehdy teprve zjistila ze je tehotna kdyz ji to vynechalo :lol: takze neboj nekdo proste krvacito..tak ja ti drzim pesticky moc aby to dopadlo :hug: @Moniseeek no vsak ja uz se tesim azaz napises zes videla bublinku :mrgreen: :hug: a zadny stres jasne? I kdyz vim ze to nejde :lol: no jako bych nic nerekla :lol: :lol: tak ja mam na testu jeste slabou carku tak uvidime za dva dny jestli uz bude pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.4.19 14:12

Holky, tak z dnešní kontroly V CARu - hcg 1647 :dance:, viděla jsem tečku na ultrazvuku, miminko je v děloze a za dva týdny jdu na srdeční ozvy :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.4.19 14:14

@cockovafazol tak to gratulujiii :srdce: ja jdu zítra na srdíčko tak snad tam bude vse vpohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.4.19 14:16

@Moniseeek děkuji :) a zítra napiš, jak to vypadá :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.4.19 19:29

@cockovafazol Jé, super!!! :dance:
@Moniseeek Držím zítra palce at je všechno O. K. a bylo srdicko!!! :palec:
@Dadule27 Tak jen at sílí!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.4.19 22:07

Kecas!! Tak to je paráda :srdce: :hug: moc moc gratulujuuuu :hug: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.4.19 08:44

Holky tak uz máme srdicko :srdce: a do Olomouce už nemusim. Za 2tydny ke svemu gynekologovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.19 09:43

@Moniseeek PARÁDA!!! :srdce: :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.4.19 10:39

@cockovafazol @Moniseeek no to je uzasny holky :hug: :srdce: :* moc moooooooooc gratuluju..krasa :dance: @Alca1985 tak ja uz testik negativni…tak uvidime jestli se mrska jeste objevi :mrgreen: a co ty? Jak to s tebou trd vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.19 11:05

@Dadule27 Tak ted kus, kus mrsko jedna!!! :lol: Ja jsem vcera napsala Vodičkovi vysledky a vyjadreni pani doktorky z reprodukcni imunologie a cekam na jeho odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.4.19 14:20

Ahoj, tak trápení pokračuje… Dneska ráno jsem jela znovu do nemocnice, vzbudily mě šílene bolesti v podbřišku, šla jsem na záchod a tam ze mě úplně valila krev i s obrovskými kusy sliznice nebo hlenu, sama nevím, co to, proboha, bylo. :( :( Na ultrazvuku byl váček tam, kde včera a vypadal neposkozeny, dokonce doktorka říkala, že v děloze krev není a že vypadá čistá.. Dostala jsem injekci na zastavení krvácení a už to, snad, ustava. Takže do toho 9.5. mám jen ležet, nemám nic dělat a mám prostě čekat. Masakr. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.4.19 18:13

@cockovafazol jezismarja 8o :( tak to je zvlastni ale jakto rikam, moje segra mela normalni menzes az do sedmeho mesice a to ona to taky nema slaby zrovna…dulezity je ze je bublinka na svym miste..ale jasne ze to vydesi 8o tak fakt jen lez a nic nedelej jasne?! Jako fakt nic! Ani se nehni a pravidelne informuj…myslim na tebe..ted sem rikala mojemu jak ti toje dobre dopadlo..vlezu za pet minut sem a takovy soky 8o :hug: :* :srdce: @Alca1985 no snad uz se to s vama taky pohne..to cekani furt na vsechno je na maslu :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.19 23:05

@cockovafazol tvl :roll: To bude dobrý, kamoska to též měla a byla to jen cysta :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.