Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek je to opravdu hrozne. Nechápu, proč se ti tohle děje.
Já měla ultrazvuk před chvílí a srdíčko bije, podle doktorky jsem 6+2, ale Vodička mě objednal na 9.5. s tím, že to má být 7+1, tak nevím, jak to počítají. Ani nevím, jestli do té Olomouce pojedu a kdy mě pustí tady z nemocnice. Přes noc se to krvácení zase zhoršilo, ale v děloze pořád nic špatně nevidí, fakt je to záhada. Ty teda jedeš do Olomouce až zítra? ![]()
@cockovafazol jak ja ti zavidim ani nevis jak, taky bych chtěla slyset ze srdíčko bije, ale to se u me uz nestane, na to uz je pozde
vim ze mas tez těžké období, ale ty to zvládneš
aspon ty kdyz me to bohužel asi buh nepřeje
ja uz nevim co delat, ty slzy nejdou zastavit
mam strach co mi zítra reknou
vim ze se zazrak nestane
ale prostě nevim proc, vždyt jsem nic zleho neudelala tak proč se zo pokazilo
![]()
@Moniseeek někdy to prostě příroda zařídí sama… Taky nemám vyhráno, každý den se probouzím se strachem, jestli je to v pořádku. A když teď vím, co se stalo tobě..
Je mi to hrozně moc líto, drž se
Dej pak vědět, co na to řekli v Olomouci.. ![]()
@cockovafazol ja vim, ale ty i prcek to zvladnete, verim Vam
nekomu se to podařit musi
ja uz si zacinam rikat ze to tak asi melo byt, musim se vschopit a jít dál, jinak bych se z toho zblaznila, sice ta ztráta boli, ale musím to zvládnout. Zítra pisnu co a jak semnou bude dal
@Moniseeek kamarádce taky řekli, ze nebije…stale ale rostlo… byla to záhada. Brecela mi na rameni. Když šla na revizi, udělali posl kontrolu a
tam bylo
nevzdavej to!!!
![]()
@Barushqa a v jakym byla týdnu? Me rekl doktor ze jde videt ze povyroslo ale ze srdíčko nevidi, ze v tomto tydnu uz srdíčko musí být
a je mi zahadou zo, ze v olomouci mi rrkli v 6tt ze srdicko vidi a on mi dneska rekl ze ho nevidi. Tak to se jako ztratilo? To by ho snad videl a nebouchalo by ne? Ja nevim mam milion otazek prooc?
![]()
@Moniseeek To snad ne kočko, to je mi líto!
Kéž by jsi zítra napsala že tam to srdíčko je!!! ![]()
@Alca1985 tohle se uz nestane
je pozde
v 8tydnu uz musi byt jasně viditelne i slysitelne
bohuzel osud to tak asi chtěl ![]()
@Moniseeek Člověk si projde vším kolem toho, zjistí že se to povedlo a pak tohle, to bych zakázala kdybych mohla!!!
![]()
@Moniseeek to uz nevim
ale nejdriv bylo, potom nebylo, ale mimi stale rostlo, cekali, porad nebylo, tak sla na revizi a bylo ![]()
@Moniseeek muj boze
to je mi strasne lito zlati
moc me to mrzi..presne vim jak ti je..na to se neda rict moc slov a uz vubec takovych co by ti ulevily..tohle proste boli a bude to bolet a zustane to v tobe a je mi to opravdu lito…drz se a az se budes na to citit pujdes dal
![]()
Tak holky bohužel
ted jsme dojeli z caru, plod nebyl vubec velikostne podle 8tt
srdicko žádné, vzali krev na hcg a v pul 1 mam jeste volat a domlouvat se co a jak dal. Jsem na dně, clovek se těší na kontrolu az zaae uvidi tu malou kuličku a naopak dojde tvrdá rána
nevim jak se z toho vyhrabat
ted si nepřeji nic jiného než abych začala sama krvacet a odeslo to samo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.