FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
6.5.19 11:53

@Moniseeek je to opravdu hrozne. Nechápu, proč se ti tohle děje. :,( :,( Já měla ultrazvuk před chvílí a srdíčko bije, podle doktorky jsem 6+2, ale Vodička mě objednal na 9.5. s tím, že to má být 7+1, tak nevím, jak to počítají. Ani nevím, jestli do té Olomouce pojedu a kdy mě pustí tady z nemocnice. Přes noc se to krvácení zase zhoršilo, ale v děloze pořád nic špatně nevidí, fakt je to záhada. Ty teda jedeš do Olomouce až zítra? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 12:01

@cockovafazol jak ja ti zavidim ani nevis jak, taky bych chtěla slyset ze srdíčko bije, ale to se u me uz nestane, na to uz je pozde :,( :,( vim ze mas tez těžké období, ale ty to zvládneš :hug: aspon ty kdyz me to bohužel asi buh nepřeje :,( :,( ja uz nevim co delat, ty slzy nejdou zastavit :,( mam strach co mi zítra reknou :,( vim ze se zazrak nestane :,( ale prostě nevim proc, vždyt jsem nic zleho neudelala tak proč se zo pokazilo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.5.19 14:20

@Moniseeek někdy to prostě příroda zařídí sama… Taky nemám vyhráno, každý den se probouzím se strachem, jestli je to v pořádku. A když teď vím, co se stalo tobě.. :,( Je mi to hrozně moc líto, drž se :hug: Dej pak vědět, co na to řekli v Olomouci.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 15:14

@cockovafazol ja vim, ale ty i prcek to zvladnete, verim Vam :hug: nekomu se to podařit musi :hug: :srdce: ja uz si zacinam rikat ze to tak asi melo byt, musim se vschopit a jít dál, jinak bych se z toho zblaznila, sice ta ztráta boli, ale musím to zvládnout. Zítra pisnu co a jak semnou bude dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.5.19 17:38

@Moniseeek kamarádce taky řekli, ze nebije…stale ale rostlo… byla to záhada. Brecela mi na rameni. Když šla na revizi, udělali posl kontrolu a :srdce: tam bylo :hug: nevzdavej to!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.5.19 17:38

@Moniseeek teď má Elisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 17:41

@Barushqa a v jakym byla týdnu? Me rekl doktor ze jde videt ze povyroslo ale ze srdíčko nevidi, ze v tomto tydnu uz srdíčko musí být :,( a je mi zahadou zo, ze v olomouci mi rrkli v 6tt ze srdicko vidi a on mi dneska rekl ze ho nevidi. Tak to se jako ztratilo? To by ho snad videl a nebouchalo by ne? Ja nevim mam milion otazek prooc? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.5.19 18:48

@Moniseeek To snad ne kočko, to je mi líto! :( :zed: Kéž by jsi zítra napsala že tam to srdíčko je!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 18:51

@Alca1985 tohle se uz nestane :,( je pozde :,( v 8tydnu uz musi byt jasně viditelne i slysitelne :,( bohuzel osud to tak asi chtěl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.5.19 19:20

@Moniseeek Člověk si projde vším kolem toho, zjistí že se to povedlo a pak tohle, to bych zakázala kdybych mohla!!! :,( :roll: :nevim: :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.5.19 21:12

@Moniseeek to uz nevim :? :? ale nejdriv bylo, potom nebylo, ale mimi stale rostlo, cekali, porad nebylo, tak sla na revizi a bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.5.19 21:44

@Moniseeek muj boze :,( to je mi strasne lito zlati :,( moc me to mrzi..presne vim jak ti je..na to se neda rict moc slov a uz vubec takovych co by ti ulevily..tohle proste boli a bude to bolet a zustane to v tobe a je mi to opravdu lito…drz se a az se budes na to citit pujdes dal :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.5.19 11:27

Tak holky bohužel :,( ted jsme dojeli z caru, plod nebyl vubec velikostne podle 8tt :,( srdicko žádné, vzali krev na hcg a v pul 1 mam jeste volat a domlouvat se co a jak dal. Jsem na dně, clovek se těší na kontrolu az zaae uvidi tu malou kuličku a naopak dojde tvrdá rána :,( nevim jak se z toho vyhrabat :,( ted si nepřeji nic jiného než abych začala sama krvacet a odeslo to samo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.5.19 12:21

@Moniseeek je mi to moc líto. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.5.19 12:23

@cockovafazol :hug: a co ty jak se držíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.