Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barrbucha to dost dobře znám, já měla 33 vetřelců a nemohla jsem se pořádně ani vycurat.
Hlídej si ty tekutiny, kolik vypijes, musíš i vycurat a fakt hoooodne pij a papej hodně bílkovin. Pokud nemáš náběh na OHSS, tak po opu už to bude lepší
![]()
@cockovafazol bílkoviny nemám. Manžel mi nesehnal milko tvaroh a já na nic nemám chuť, maso němužu ani vidět a luštěniny nesmím kvůli nadýmání, takže mi zbývá jen to pití… Kolik cca mám vypít?
@barrbucha tak si zajed do lékárny pro nějakou alternativu, mně dávali bílkoviny v takovém prášku, protože jsem pořád hrozně zvracela. Jako chuť je jedna věc, ale pokud to v sobě udrzis, tak se prostě nějak premoz.
tekutin dost, třeba 3 až 4 litry. ![]()
@barrbucha já tolik vody taky nevypila, max 2 litry, ale hodně mi pomohly proteinové nutridrinky, pila jsem dva denně. Sice mě vůbec nechutnaly, ale fakt pomohly ![]()
@michailidis jak budu hajat tak mi mezitím manžel koupi v lékárně ty nutridrinky. Včera jsem se přemohla a pokořila tři litry ale víc už to nešlo. Teď mám strašnou žízeň a napít se už nemůžu.
Dobré ráno podruhé
už mám po OPU. Dohromady bylo 13 vajíček z toho 7 zralých. Je mi fajn akorát mě samozřejmě bolí podbřišek. Tak snad to bude bez OHSS.
@barrbucha OHSS nebude, když jsi měla jen 13 vajíček
buď v klidu.
Tak držím palce, ať mas co nejvíce embryek ![]()
@cockovafazol už mám v sobě jeden nutridrink
a jsem na cestě domů. Je mi fajn, až na to pobolívání v podbřišku. V pondělí po odpoledni si mám volat jak se daří kuličkám ![]()
Ahojky holky tak jakpak se mame??
uz nam vylezlo slunicko je krasne
konecne depresivni stavy zmiznou a to bude tehulek panecku
![]()
@Dadule27 ahojky, ale joo uz je to lepsi
přesně tak konečně slunicko, ale prý ne na dlouho takže ty depresivni nalady se s tim Nečasem vrátí
A co ty jak se mas? ![]()
Ahojte, tak v sobotu mi oplodnili icsi 6 vajíček a zatím se všech 6 pěkně vyvíjí. Ve čtvrtek bych měla jít na ET
snad to všechno klapne a zbytek dáme k ledu
Ahoj holky. Fungujete tady nebo to v nějaké diskuzi „víc žije“
měla bych dotaz. Beru od OPU ráno a večer estrofem a ráno a večer zavádím 4 tablety utrogestanu, je mi ale strašně zle a točí se mi hlava, co s tím? Může to být z toho mám zavolat do FN?
@barrbucha ahojky, ja mela jen ten utroš a zle mi nebylo, určitě bych tam cinkla oni ti řeknou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojte.
normálně ležím a břicho mám rovně, ale teď, teď ho mám jak kdybych měla pod trikem půlku melouna 
Holky já jsem jak vzducholoď. Zítra mě čeká OPU a mám pocit že prasknu, bylo mi doporučeno hodně pít ale mám v sobě zatím jen litr a půl a nemůžu už, připadá mi že ta voda ve mě zůstává v břichu a neproplachuji se