FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
17.5.19 15:19

Ahojte.
Holky já jsem jak vzducholoď. Zítra mě čeká OPU a mám pocit že prasknu, bylo mi doporučeno hodně pít ale mám v sobě zatím jen litr a půl a nemůžu už, připadá mi že ta voda ve mě zůstává v břichu a neproplachuji se 8o normálně ležím a břicho mám rovně, ale teď, teď ho mám jak kdybych měla pod trikem půlku melouna :zed:

• Citovat
  • Upravit
292
17.5.19 15:24

@barrbucha to dost dobře znám, já měla 33 vetřelců a nemohla jsem se pořádně ani vycurat. :roll: Hlídej si ty tekutiny, kolik vypijes, musíš i vycurat a fakt hoooodne pij a papej hodně bílkovin. Pokud nemáš náběh na OHSS, tak po opu už to bude lepší ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.5.19 15:34

@cockovafazol bílkoviny nemám. Manžel mi nesehnal milko tvaroh a já na nic nemám chuť, maso němužu ani vidět a luštěniny nesmím kvůli nadýmání, takže mi zbývá jen to pití… Kolik cca mám vypít?

• Citovat
  • Upravit
292
17.5.19 16:27

@barrbucha tak si zajed do lékárny pro nějakou alternativu, mně dávali bílkoviny v takovém prášku, protože jsem pořád hrozně zvracela. Jako chuť je jedna věc, ale pokud to v sobě udrzis, tak se prostě nějak premoz. :roll: tekutin dost, třeba 3 až 4 litry. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.5.19 18:13

@cockovafazol Ježíš 3-4 litry 8o tak to je masakr…

• Citovat
  • Upravit
158
17.5.19 21:02

@barrbucha já tolik vody taky nevypila, max 2 litry, ale hodně mi pomohly proteinové nutridrinky, pila jsem dva denně. Sice mě vůbec nechutnaly, ale fakt pomohly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
18.5.19 06:16

@michailidis jak budu hajat tak mi mezitím manžel koupi v lékárně ty nutridrinky. Včera jsem se přemohla a pokořila tři litry ale víc už to nešlo. Teď mám strašnou žízeň a napít se už nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
18.5.19 09:15

Dobré ráno podruhé :lol: už mám po OPU. Dohromady bylo 13 vajíček z toho 7 zralých. Je mi fajn akorát mě samozřejmě bolí podbřišek. Tak snad to bude bez OHSS.

• Citovat
  • Upravit
292
18.5.19 10:12

@barrbucha OHSS nebude, když jsi měla jen 13 vajíček :) buď v klidu. ;) Tak držím palce, ať mas co nejvíce embryek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
18.5.19 10:57

@cockovafazol už mám v sobě jeden nutridrink :lol: a jsem na cestě domů. Je mi fajn, až na to pobolívání v podbřišku. V pondělí po odpoledni si mám volat jak se daří kuličkám :lol:

• Citovat
  • Upravit
228
18.5.19 18:38

Ahojky holky tak jakpak se mame?? :kytka: uz nam vylezlo slunicko je krasne :dance: konecne depresivni stavy zmiznou a to bude tehulek panecku :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.5.19 18:44

@Dadule27 ahojky, ale joo uz je to lepsi :) přesně tak konečně slunicko, ale prý ne na dlouho takže ty depresivni nalady se s tim Nečasem vrátí :? A co ty jak se mas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
20.5.19 15:21

Ahojte, tak v sobotu mi oplodnili icsi 6 vajíček a zatím se všech 6 pěkně vyvíjí. Ve čtvrtek bych měla jít na ET :dance: snad to všechno klapne a zbytek dáme k ledu

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
21.5.19 08:48

Ahoj holky. Fungujete tady nebo to v nějaké diskuzi „víc žije“ 8o měla bych dotaz. Beru od OPU ráno a večer estrofem a ráno a večer zavádím 4 tablety utrogestanu, je mi ale strašně zle a točí se mi hlava, co s tím? Může to být z toho mám zavolat do FN?

• Citovat
  • Upravit
374
21.5.19 08:50

@barrbucha ahojky, ja mela jen ten utroš a zle mi nebylo, určitě bych tam cinkla oni ti řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.