Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barrbucha to dost dobře znám, já měla 33 vetřelců a nemohla jsem se pořádně ani vycurat.
Hlídej si ty tekutiny, kolik vypijes, musíš i vycurat a fakt hoooodne pij a papej hodně bílkovin. Pokud nemáš náběh na OHSS, tak po opu už to bude lepší
![]()
@cockovafazol bílkoviny nemám. Manžel mi nesehnal milko tvaroh a já na nic nemám chuť, maso němužu ani vidět a luštěniny nesmím kvůli nadýmání, takže mi zbývá jen to pití… Kolik cca mám vypít?
@barrbucha tak si zajed do lékárny pro nějakou alternativu, mně dávali bílkoviny v takovém prášku, protože jsem pořád hrozně zvracela. Jako chuť je jedna věc, ale pokud to v sobě udrzis, tak se prostě nějak premoz.
tekutin dost, třeba 3 až 4 litry. ![]()
@barrbucha já tolik vody taky nevypila, max 2 litry, ale hodně mi pomohly proteinové nutridrinky, pila jsem dva denně. Sice mě vůbec nechutnaly, ale fakt pomohly ![]()
@michailidis jak budu hajat tak mi mezitím manžel koupi v lékárně ty nutridrinky. Včera jsem se přemohla a pokořila tři litry ale víc už to nešlo. Teď mám strašnou žízeň a napít se už nemůžu.
Dobré ráno podruhé
už mám po OPU. Dohromady bylo 13 vajíček z toho 7 zralých. Je mi fajn akorát mě samozřejmě bolí podbřišek. Tak snad to bude bez OHSS.
@barrbucha OHSS nebude, když jsi měla jen 13 vajíček
buď v klidu.
Tak držím palce, ať mas co nejvíce embryek ![]()
@cockovafazol už mám v sobě jeden nutridrink
a jsem na cestě domů. Je mi fajn, až na to pobolívání v podbřišku. V pondělí po odpoledni si mám volat jak se daří kuličkám ![]()
Ahojky holky tak jakpak se mame??
uz nam vylezlo slunicko je krasne
konecne depresivni stavy zmiznou a to bude tehulek panecku
![]()
@Dadule27 ahojky, ale joo uz je to lepsi
přesně tak konečně slunicko, ale prý ne na dlouho takže ty depresivni nalady se s tim Nečasem vrátí
A co ty jak se mas? ![]()
Ahojte, tak v sobotu mi oplodnili icsi 6 vajíček a zatím se všech 6 pěkně vyvíjí. Ve čtvrtek bych měla jít na ET
snad to všechno klapne a zbytek dáme k ledu
Ahoj holky. Fungujete tady nebo to v nějaké diskuzi „víc žije“
měla bych dotaz. Beru od OPU ráno a večer estrofem a ráno a večer zavádím 4 tablety utrogestanu, je mi ale strašně zle a točí se mi hlava, co s tím? Může to být z toho mám zavolat do FN?
@barrbucha ahojky, ja mela jen ten utroš a zle mi nebylo, určitě bych tam cinkla oni ti řeknou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahojte.
normálně ležím a břicho mám rovně, ale teď, teď ho mám jak kdybych měla pod trikem půlku melouna 
Holky já jsem jak vzducholoď. Zítra mě čeká OPU a mám pocit že prasknu, bylo mi doporučeno hodně pít ale mám v sobě zatím jen litr a půl a nemůžu už, připadá mi že ta voda ve mě zůstává v břichu a neproplachuji se