FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
23.5.19 13:44

@Moniseeek Neboj, přečetla jsem předtím na toto téma hodně a jsou případy kdy se jim to měnilo třeba z 0,7 po roce a půl na 0,16, za další rok 0,8 a za další tří roky otěhotněla přirozeně. A druhé se to zas zvedlo po porodu. Je to tady na stránkách s názvem: Hodnota AHM :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 13:59

@Alca1985 ja to radeji ani číst nechci nebo ja se zbytečně zase vystresuju a budu řvát zase prostě ted jdu do toho ze ket se proste podaří a basta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
23.5.19 14:04

Tak na krev hcg mám jít 6.6 jsem zvědavá zda vydržím nedělat si test :mrgreen:
Jinak takový blbý dotaz, je tu některá z vás co bydli na baráku, má menší hospodářství a zvířata a prostě nemůže mít úplně tak klidový režim jako jsou třeba lidi z paneláku? :think: jako kydání hnoje atd budu dělat až v neděli, ale prostě mám určité povinnosti které za mě bohužel nikdo udělat nemůže :think: a samozřejmě mám trochu strach… Jasný že si nenaložím pln kolca, ale prostě budu se hýbat asi více než ta co žije v bytě :think:

• Citovat
  • Upravit
466
23.5.19 19:07

@Moniseeek To je dobrý přístup! Já to hledala spíš na uklidnění protože mi pořád říkají negativa (ale musíš hledat jen ty pozitivní zprávy).

Příspěvek upraven 23.05.19 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 19:20

Nesmíš to přehánět. Máme chalupu i byt ale dobytek už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
23.5.19 19:48

Dneska mě ještě v CAR dostala věta „chovejte se jako těhotná“ a jak se to dělá když jsem těhotná nikdy nebyla :mrgreen: před odchodem jsem byla taková plná optimismu a teď mi manžel ležel na břichu a říká "on tam poslouchá hudbu, ztlum to! Třepe se celej barák " :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
466
23.5.19 20:22

@barrbucha To je hezké! 😁 Mě teď obvodní dokorka řekla, že pokud to nevyjde ať to neberu že to je konec. Že u ní teď byla pacientka pro papíry o potvrzení že může pečovat o dítě a jdou si pro pětidenní miminko. Ale pořád věřím, že si přeci vybojujem to vlastní! ;) Tak ať se bublince u tebe líbí (MUSÍ)!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
23.5.19 21:08

@Alca1985 děkuji :hug: já bych se adopci taky nebránila, ale manžel nechce, ale chápu ho. Řekl že buď vlastní nebo nic… Ale jestli nebudeme mít dítě tak ten zvěřinec co mám jako kompenzaci za chvíli bude asi mega velkej 8o

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
24.5.19 07:41

Dobré ráno.
Tomu říkám depka. Já prostě nic necítím. Vůbec nic. Břicho mi splaskává čím dál víc, včera mě bolelo jak před MS a dneska nic, prostě jak kdybych na žádné OPU a ET vůbec nikdy nebyla a všichni říkají že uhnizďování jde trochu cítit a většinou mají i růžový hlen a já mám mega sliznici a určitě by ze mě nějaká ta kapka vyšla. Kulička to určitě vzdala a umřela :,( já prostě vnitřně vím že to nevyšlo a nikdy nevyjde. Každá samice n světě nemá prostě úděl být matka, tak to je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.19 07:58

@barrbucha Ahoj ted jeste nemuzes nic citit je brzy..musis tomu verit a ne, ze tady napises ja tomu neverim.😉.navic to co pises ohledne te prace v nedeli to bych nedelala v zadnym pripade. proto rikaji chovejte se jak tehotna. takze uplny klid🙂.drzim pesti at se zahnizdi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.19 08:08

@Alca1985 Ahoj ja mam ted pauzu ;).Vodicka je fakt nejlepsi z Dr. uvidis, ze to bude dobre ;).na nahradni matku se vykasli zatim to je az to posledni reseni :hug:.mela sis domluvit Dr.hned pokud by to slo na transfer. a ne Lattovou, ktera Te bude jedine stresovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
292
24.5.19 10:33

@barrbucha moc se pozorujes. :) Dej tomu volný průběh a buď v klidu. Já si taky myslela, že mi KET nevyšel, protože nejenom, že jsem vůbec nic necítila, ale 3.den po transferu jsem začala špinit a 4.den krvácet, bolesti jako při menzes. Krvácení trvalo celý měsíc, pak přestalo, teď jsem zase 4 dny spinila. No a začínám 9tt a cvrček má už 23mm :) :) :) A nějaké zmeny jsem na sobě začala pozorovat až v půlce 6tt, kdy jsem začala zvracet a začaly mě dost bolet prsa. Takze to, že nic nepozorujes nebo nic necítís je v pořádku. Některé holky sice psaly, že zvracely uz pár dni po transferu nebo je bolely prsa a tak, ale podle mě je to blbost, je to spíše vsugerovane nebo z těch všech hormonů, co do sebe vali, jsou zblbnute. Ale opravdu buď v klidu, každá jsme jiná a každá to bude mít jinak. Hlavně zkus odpočívat a určitě nedělej žádnou fyzicky náročnou práci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.5.19 11:10

@barrbucha Jojo, s adopcí musí být oba srovnaní. A s tím že nic necítíš neplaš, když je ještě brzo!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.5.19 11:22

Anonymní: Pokud dojde k transferu, tak jsem domluvená s Vodičkou že transfer bude dělat on :mrgreen:. Jinak bych šla asi jinam. Snad budu mít štěstí a i kontroly budou vycházet na jiné doktory :mavam: Pauza je někdy dobrá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.19 11:29

@Alca1985 Ale pripominej mu to, obcas zapomene ma toho hodne ;).vim jak to bylo u me..on je fakt dobrej, ale..drz se a uvidis, ze to jednou vyjit musi :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.