Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alca1985 jooo… To cekani je šílené, pri mém štěstí stejnak neprijde a budu muset jit na vyvolavacku.
@Moniseeek Ty mas s timto problem a chodivas na vyvolavycky? Ja doufam ze uz ta moje cervena skonci (v sobotu zacala to jeste byla docela v klidu a od nedele srazeniny, bolesti) ![]()
@Alca1985 ja byla jednou na vyvolani jinak nikdy vzdy se mi ms dostavila jak měla, ale ted uz si to spíše vsugerovavam do hlavy sama, ze určitě se mi nedostaví. Chudero, me to ceka taky ta prvni ms po potratu bývá pry taky masakr.
@barrbucha A co tobe, jak se dari? ![]()
@cockovafazol Jen tak dal, drzte se! ![]()
@Alca1985 ahoj, tak čekám na transfer budu nakonec přenášet 1 embryo to druhé není ještě plně vyvynuto. A možná do zítřka budou další embrya na zamražení. Jestli se zadaří budu vědět až 12.6. To čekání je na zbláznění.
@Dadule27 To ti rikali za vajicka byly nekvalitni nebo embrya? Kdyby vajicka, tak by se neoplodnila ne
Je to boj a jeste to nevzdavej ![]()
@zaba.zaba Drzim palecky!!!
No vidis, treba jich nakonec bude na zamrazeni vic ![]()
@zaba.zaba ahojky nám z 11 zůstaly taky jen dvě, nechávali jsme si zavést jedno, a druhy zmrazit. A povedlo se, za měsíc rodim, takže hlavu vzhůru a myslet pozitivně ![]()
@Alca1985 @michailidis holky moc děkuji. Teď hodinu ležet na lehátku, přesun domů a dneska nic nedělat.
@michailidis
Jé, tak to ti gratuluji. Hodně zdravíčka pro to malé i pro tebe.
@zaba.zaba dekujeme
držím palecky ať se zadaří, já ležela do té doby než jsem měla jít na krev, nenechavala jsem nic náhodě a i když jsem po týdnu začala trochu krvácet tak se malá udržela, takže to chce fakt klid a pozitivně myslet ![]()
Ahojte. Mno, jsem 6 den po ET a nic necítím. Dokonce nějak zapomínám na to že bych mohla být těhotná
akorát mě teda šíleně bolí prsa z toho utrogestanu
prostě občas mě jemně bolí v podbřišku, Toť vše ale na to jsem zvyklá, trpím na cysty takže nějak tu bolest neřeším, mívám takové bolesti až skoro omdlím, takže vlastně pohoda… Akorát mamka mě furt drbe, protože jsem prala záclony a byla jsem na nákup a zvedla jsem balík mléka atd, já na to prostě zapomínám
v pátek jsem dokonce zapomněla zavolat do FN zeptat se co ty ostatní vajíčka, nakonec jsem se tam dovolala v sobotu dopoledne takže po všem tom, je jediná naše naděje uvnitř mě…
@barrbucha ahojky
drzim pesti at se drzi!
@Alca1985 Ali at ti to konecne vyjde tak moc ti to preju
![]()
@Dadule27 Moc ti dekuji!
Uz asi ted jsem nejaka precitlivena, jak jsem si precetla tve prani, tak mi vlezly slzy do oci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.