FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
23.5.19 10:12

@Dadule27 aha no sak uvidis jak se budes citit, a neuvazovali jste o darovanem vajicku? Třeba by se to konečně povedlo.
@barrbucha ja třeba s lattovou taky nemam problem, zato lehnertovou nemusim.
@cockovafazol co ty jak se cítíš? Co prcek roste?
@Alca1985 tak co uz ses dozvedela odpoved od vodicky?

Holky a ještě dotaz celkove ke všem vyšetřením. Co vam všechno delali? Ja se zeptala na to imuno a na genetiku embryí a dostala jsem takovou odpoved jako ze je vse zbytečne a neni nic 100% no v te dobe se to ve me nejak bilo a rikala jsem si co to ma být? Vzdyt tu jsou od toho aby pátrali po tom kde je problém a oni reknou ze pokud to proste zase nepujde tak to nejde nijak resit? Co to je za blbost. Tohle byla moje první špatná zkušenost s fn olomouc. A nevim co ted delat, zda pokud se ket nepodaří nejit nekam jinam. Třeba ivf clinic olomouc? Nebo do ostravy nekam? Nebo zkusit jeste 2ivf tady? No bije se to ve me solidně ty pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
23.5.19 10:19

Akorát jsem čekala že mi před ET budou dělat ještě utz jak ke velká sliznice, zda není nikde cysta atd :think: ležím v košili a čekám až mě zavolaj..

• Citovat
  • Upravit
292
23.5.19 10:24

@Moniseeek včera jsem byla na gynde, protože jsem ráno opět trošku více krvacela. Ale prcek je v pořádku, včera měl už 23mm :). Oni další vyšetření dělají, až jsou třeba tři nezdary. Ale měla jsem stejný pocit, když mi to napoprvé nevyšlo a přemýšlela jsem, že vlastně krom klasických ultrazvuku, hormonů z krve a spermia nemáme prakticky žádná vyšetření. Přitom na stránkách fakultky byly popsány základní vyšetření (ale teď je tam nemůžu najit 8o). Kdybych se měla rozhodovat, kde jinde, zkusila bych Brno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
23.5.19 10:25

Teď zamnou byla embryoložka
Tak blastocysta je jen jedna a ty 4 se moc dobře nevyvíjí :( takže dnes mi zavedou tu blastocystu a počkají s ostatními do zítra. Dvě se tam prý snaží tak jim dají ještě čas a uvidíme zítra zda by šli zamrazit a ze začátku to vypadalo tak nadějně :,(
 Achjo…

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
23.5.19 10:30

Normálně tu ležím a jak brečím když někdo akorát umře z rodiny, tak mám slzy na krajíčku. Já nechci jít na další punkci :,( a nechci si píchat další injekce do břicha :,(

• Citovat
  • Upravit
374
23.5.19 10:35

@barrbucha kliid neplakej, ja to mela stejně taky z 8mi dobře vyvíjejících mi zustaly 2 blastocysty a k tomu ani jedna super kvality, ale naopak kvality BB a BC. BB mi zavedli a BC zamrazily. Uvidis ze ta tvoje se chytne hned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 10:39

@cockovafazol no super, mam radost za tebe :hug: tak jen at se mu daří. No ja jako nevim co dal mela jsem vzdycky super pocit z hejtmanka prisel mi nejlepší tam ze vsech a ted kdyz mi rekl tohle tak me to dost zarazilo. Ja mam za sebou jen jedno větší vyšetření a to průchodnost vejcovodu jinak ty běžné z krve a na genetice jsme byli oba dva. Jinak nam nic jineho nenabidli jako to imuno a genetiku embrya. Coz treba ta grnetika embrya by me třeba dost zajimala. Ach jo nevim co delat. No Brno uz mame docela dost z ruky, uz do olomouce dojizdime hodinu. Nejblíž mame ostravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.19 10:47

@Moniseeek -Ahoj dělá se to imuno a genetika až po 2 celem ivf neuspesnem. a dělá se to všude tak, takze je pro Tebe brzo..až jdeš na třetí ivf tak Ti to zaplatí cele pojistovna. musis mit prostě za sebou hodně nevydarenych pokusu..ať se Ti dari😉

• Citovat
  • Upravit
466
23.5.19 10:53

@barrbucha Ona mi prostě nesedla. Ne že bych ji neměla ráda kvůli tomu že mi řekla že je pro mě řešení jen náhradní matka, o tom už mě řeklo víc lidí ale aby to říkala pokaždé a to i při transferu (to na psychice nepřidá)!!! :nevim: Poslední transfer dělala ona a šla jsem z tama jako spráskaný pes a ještě si potom vyřizovala Estrofem na sliznici která se mi zmenšila (to paní po mě ho dostala) a to ještě embryo nezavedla do levé dělohy kde jsme byli s doktorem Vodičkou domluveni (nenašla druhý čípek-mám totiž všechno 2×) :roll:. Vím že u mě je menší šance ale ne nemožná :pocitac: Řekla i něco na způsob, že zbytečně za to dávám peníze ale že mi to vždy provedou když to chci.
Lehnertovou jsem už taky dlouho neviděla. 8o Mě vždy řekli, že se mám na ET hlásit na sesterně, tak jsem na ně vždy hned zvonila :mavam: Hlavně že budeš mít bublinku u sebe!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 11:03

@barrbucha Třeba ještě překvapí a budou bojovat! A hlavně ta co bude u tebe!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 11:12

@Moniseeek Ahojky, no nám hned dělali genetiku ale tu z krve a teď z krve reprodukční imunologii. Jinak nic jiného. S tou genetikou embryí to nevím ale zkusím se na to potom zeptat. Jinak sem tam byla dojedená v pondělí abych se nějak domluvila, doktor toho měl prý hodně a nestíhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 11:17

Anonymní: A i tu ve FN Olomouc hradí genetiku embryí pojišťovna? Já jsem jen četla v ceníku že to stojí 10 700,– Uvažuji o tom ale nemám zas moc z čeho vybírat (málo vajíček) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 11:19

@cockovafazol SUPER ZPRÁVA!!! To bude bojovník jak se patří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
23.5.19 11:20

@Alca1985 tak to mě mrzí. Jinak tu genetiku embryí dělali kamarádce ve FN a platila si to, takže v rámci pojištění to není.

• Citovat
  • Upravit
466
23.5.19 11:26

@barrbucha Škoda, je to docela dost peněz. :? A co, už máš bublinku u sebe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.