FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
24.5.19 11:48

Anonymní: Ve středu jsme mu psala že souhlasím s jeho návrhem a že to zkusíme. Jen že chci aby transfer pokud k němu dojde dělal on. A včera odpověděl že jsme domluveni, tak snad to dodrží ale neboj budu se určitě hlásit i během stimulace :mavam: Teď trnu kdy se mi rozjede menstruace, dnes jsem začala špinit (světle) a tak to se mi to rozjíždí a to tam mám jít 1-2 den cyklu. Tak doufám že se rozjede buď dneska nebo aspoň do zítřka do 7hod. V neděli tam nejsou, tak snad to nevyjde zrovna na ní :cert: Víš že už začínám byt trochu nervózní, těším se i mám strach :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.5.19 12:18

@Alca1985 no tak super, konečně se to posunulo. Ja mam zase dneska depku jak hrom :( nemam na nic a nimoho naladu, nic me nebavi, zase mam špatné predstavy, furt uvazuju nad tim jak se to zase nepodaří :( ach jo to cekani nez dojde ms je strašné, a jeste kdyz vubec nemam tušení kdy by vůbec mela přijít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.5.19 12:39

@Moniseeek :mavam: Taky jsem rada ze se to konecne posunulo, jen mam taky strach ze to zas nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.5.19 12:42

@Alca1985 tobě uz se to povest musí, uvidíš ze povede :hug: ano ja mam zavolat jak to dostanu a zacit uzivat prasky a pak 15den na utz a naplanujou ket. Jsou to nervy no, kdyz si clovek prochází neuspechy a pak ma jit znova tak to uz nejde verit tak jak kdyz to postupuje nekdo poprvé. Poprvé když jsem sla tak jsem byla hrozně natesena a uklidne a a verila jsem na milion % a ted je to v haji, negativita, stres a strach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.5.19 14:15

@Moniseeek Jo, už to není takové. Ani tomu pořádně nevěřím po těch všech negativních názorech doktorů. Ale nechci si potom vyčítat že jsem to vzdala jen kvůli tomu. Pořád někde v tom koutku duše trochu věřím a doufám :kytka:
Tak ať příjde co nejdřív a netoulá se a nebo ať vůbec nepřijde! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.5.19 22:42

Holky, platili jste za Ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.5.19 13:13

@Alca1985 ahoj, já nic neplatila za žádnou injekci. Platila jsem jen Prednison, kyselinu listovou a Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.5.19 16:19

@zaba.zaba Taky jsem predtim nic neplatila a ted uz chteli penize. Divala jsem se na diskuze jinde a tam holky nektere psaly ze taky platily, jedna i psala ze je to novinka od unora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.5.19 16:51

@Alca1985 tak to nevím jak to je. Ale já teďka podstupuji svoje první IVF. V úterý bych měla podstoupit transfer pokud embrya budou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
26.5.19 16:58
@Alca1985 píše:
Holky, platili jste za Ovitrelle?

Já ano asi 400.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.5.19 17:50

@zaba.zaba Zajimave, to jsis ho vyzvedavala nedalvno :think: Ja jsem platila za 2 Ovitrelly 617,– Kdyz tak se zkusim jeste na to zeptat na kontrole doktora. Jinak drzim palecky na utery!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.5.19 18:01

@Alca1985 no je to zajímavé že to platí za mě pojišťovna. Zeptej se doktora a dej vědět. Jedině mě napadá že to tvoje pošťovna nehradí. Já mám 205 českou průmyslovou. Jinak děkuji, ale zjistím info už zítra jak jsou na tom embrya celkem jich máme 7. 3 embrya- mají jen dvě buňky a jedno z těch tří má vakuoly, 1 embryo má pět buněk ale tam se jí nelíbí uspořádání. A zbylé 3 embrya mají čtyři buňky jak by měli mít. Ty co mají dvě buňky jsou trochu opožděné. Takže doufám že co mají jen dvě buňky doženou ostatní. A ty si v jakém stádiu ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.5.19 19:02

@zaba.zaba Ja ma revirni bratrskou, tak asi se jim to uz nechce platit :? Jinak ja jsem dneska zacala stimulaci, takze jsem na zacatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.5.19 19:12

@Alca1985 tak to hodně štěstí ať se zadaří. Já jsem ty poslední injekce nevěděla kam si to píchat do břicha. Z posledního ovitrelle mám pěkně velkou modřinu, která ne a ne zmizet. A teďka beru Utrogestan a po něm jsem šíleně unavená a bolí mě bradavky. Ale co by jsme pro to malé štěstíčko nepodstoupili. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.5.19 19:15

@Alca1985 ahojky, ja jsem posledne taky doplacela neco ale to mi říkal ze uz mi nezbylo z tech jednotek co pojišťovna doplaci. Alee uz nevim za co to bylo ale myslim ze tam byl i ovitrele. A taky jsem cetla jinde ze uz to doplaci všechny holky, ze pojišťovny iz to nehradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.