FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
26.5.19 20:52

Teeeeda holky clovek tady chvilku neni a tolik zprav neprectenych :lol: Ali vajicka mam nekvalitni urcite 13 let snazeni casovanych styku s clostikem a pregnylem a prd z toho pak jedno prirozeny tehu zamlkly ve 14 tydnu..mimi odpovidalo 9 tydnu pry…prestalo se vyvijet..pak zas nic..ted ivf osm vajec z toho sest oplodnenych a vsechny byly velice nekvalitni…coz mi rekli vlastne az kdyz sem byla na kontrole po ivf…a vsechny se prestaly vyvijet…vsechny…jen to jedno zkusili ale taky vedeli ze je nejspis zastaveny…pak iui taky nic…podotykam ze muj ma spermio perfektni…takze asi tak…jinak drzim pesticky urcite ti to tedka klapne :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.5.19 08:50

@zaba.zaba Tak dnes dobré zprávy a zítra transfer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.5.19 08:58

@Alca1985 to doufám, my chceme s manželem transfer 2embryí. Musím si ale počkat do 13hodiny kdy mohu volat embryoložce to čekání je nejhorší. Ať se ti zadaří stimulace a tvoje tělo vyprodukuje hodně kvalitních vajíček. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.5.19 09:07

@Moniseeek Mě to vždycky vyšlo bez doplatku což při mé nízké zásobě vajíček nerozumím. A ten Ovitrelle jsem si vždy vyzvedávala hned na začátku stimulace a nic neplatila. Asi fakt změnila pojišťovna smlouvu a šetří. Co, tobě rostly pomalu folikuly že ti ty jednotky nestačily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.5.19 09:44

@zaba.zaba To se vždy táhne. Já jsem vždy měla volat dopoledne. No, jsem zvědavá kolik jich teď vyprodukuji, moc jich asi nebude ale doufám že se spojí ty nej vajíčka s nej spermiemi a bude pak mezi nimi aspoň jeden velký bojovník kterému se podaří v mé děloze zahnízdit a vydržet u mě co nejdéle! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 10:38

@Alca1985 -Ahoj budu Ti drzet pesti. :*.nezapomen se mu, ale porad pripominat ;).hlavne ver, ze to vyjde to je k tomu taky dulezite :hug:.

• Citovat
  • Upravit
466
27.5.19 11:37

Anonymní: Děkuji! :hug: Pořád věřím, jen už ne tolik jak při 1 a 2 IVF. Ale to víš že pořád věřím že se to povede a že vytřeme nevěřícím zrak :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.5.19 14:00

@Alca1985 ano musela jsem si jit ještě pro jednu injekci pri posledni kontrole, dopichli mi zbytek gonalu, ale tam jsem mela uz malo jednotek tak me poslali pro tu injekci uz nevim jak se to jmenovalo. Ted jsem dostala na ten ket prasky a tam jsem taky doplacela. Co ty jak si na tom kdy jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.5.19 14:05

@Alca1985 tak jsem volala embryoložce a z 11 embryí jsou na transfer zatím vhodné jen dvě, zbytek jsou opožděné :,(. A teďka jsem na vážkách od začátku chci zavést dvě embrya a vím že přijdu o 4pokus IVF od pojišťovny, ale doufala jsem že budou nějaké embrya na zamražení. A embryoložka se mě ještě ptala zda budeme chtít asistovaný hatching, nevím jestli to zvyšuje možnost otěhotnění. Teďka babo raď.

A jinak ti přeji ať se produkce vajíček zadaří a jsou kvalitní společně i se spermií. Hlavně ať to nemáš jak na horské dráze, tak jako já. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.19 14:26

@zaba.zaba Ahoj dulezity je asistovany hatching, Tebou tak ho dam.. ;).jelikoz Ti zbyly jen dve embrya a jsi u 1ivf tak bych je nedavala najednou z duvodu jak pises, ze prijdes o 4 ivf placeny pojistovnou. treba uz ho nebudes potrebovat, ale ja jsem za nej rada..budes chtit druhy atd ;) je tam I riziko, ze jedno embryo se uchyti a druhy ne a vezme ho sebou :?.v jinych klinikach ani obe Ti nedovoli zavest…pisu Ti to z myho rozhodnuti, ale ted se musis rozhodnout sama :* moc Ti drzim pesti :hug:

• Citovat
  • Upravit
466
27.5.19 14:40

@Moniseeek Ve středu jedu na ultrazvuk jak to vypadá. A ty už bereš ty prášky, kdy jdeš na kontrolu?
@zaba.zaba To je škoda že jsou jen dvě :( ale pokud jsou to ty pravé :mrgreen: Je to těžké rozhodování, my měli vždy jen jedno na zavedení a nic na zamražení. AH jsme měli a nic ale u mě je problém i v děloze, tak nemůžu říct jestli pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.5.19 14:48

@Anonymní ahoj, to jsem nevěděla že to embryo které se neuchytí může stáhnout i to druhé. Mě pořád oponovali že přijdu o 4IVF, ale s tím jsem byla smířena. Nasadila jsi mi brouka do hlavy.

@Alca1985 bohužel dvě, pořád nevím jak se rozhodnu. To je mi líto že máš problém v děloze, já jsem naprosto zdravá. Držím palce ať zadaří produkce vajec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.5.19 14:48

@Alca1985 tak drzim palce at jich mas mooooc :) neberu právě ze az dostanu ms je mam začít brat a pak 15.den cyklu kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.5.19 19:23

@zaba.zaba Já držím palečky na zítřek!!! tfuj, tfuj a ať to dopadne dobře až do hepijendu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.5.19 19:26

@Moniseeek Už by mohla přijít co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.