FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
28.5.19 13:15

@barrbucha no kraaasaaa je tam :palec: tak gratulujii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.5.19 13:33

Cau holky, chvili tu clovek neni a tady to jede… :D drzim pesti vsem, co jsou v procesu i vsem, co se chystaji :* :* my museli genetiku opet posunout, snad to stihnem do leta na dalsi pokus no… sice si tim trosku zadelam prazdniny, ale zas pohoda, klid, valecka a zadne stresy v praci :) :) barrbucha: jak dlouho jsi po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
28.5.19 13:42

Takže myslíte že to vyšlo? To by bylo super! :srdce: ono ve finále moje dr říkala že u mě beztak bude jen to že mám tuhý obal toho foliku a nedokáže prasknout a že určitě žádný jiný problém nebude. Tak snad měla pravdu. A samozřejmě manžel frajer, mi říkal do telefonu, však já jsem to věděl :mrgreen: protože včera jsme šli se psy do lesa a já mu říkám, že si myslím že těhotná nejsem, že nic necítím. Nepřipadám si jak těhotná a on na to že určitě jsem… No a teď mám na jednu stranu radost a na druhou stranu se bojím zda to není falešná zpráva a jestli se něco nepoto… :roll:

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
28.5.19 13:43

@Barushqa na ET jsem byla minulý čtvrtek a měla jsem prodlouženou kultivaci.

• Citovat
  • Upravit
292
28.5.19 14:45

@barrbucha a kdy sis píchala Ovitrelle? Může být v těle až 14 dní, tak bacha na to. Vím, že si holky v jinych skupinách dělaly vzdycky testy dříve a více, aby právě obkoukaly, kdy jim zmizí čárka z Ovitrelle.. A jestli jsi byla ve čtvrtek, tak jsi dnes 5. den, protože den transferu se nepočítá. ;) Kazdopadne, hrozně moc ti to přeji, už jen proto, že nemáš nic na zamrazeni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
28.5.19 16:56

@cockovafazol ovitrelle jsem si píchala 16.5 ale když jsme chodili na iui tak jsem ho v sobě nikdy už 10 den neměla… :think: nenapadlo mě že by to ještě mohl být ovitrelle, zkusím test zítra ráno z ranní moči

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
28.5.19 18:03

@cockovafazol já vím že si to nemyslela zle, ale já mám úplně po náladě :,(

• Citovat
  • Upravit
137
28.5.19 21:34

@barrbucha tohle je blbe no… je to hrozne tezky vydrzet,,, ja vzdycky nevydrzela, pozit test a potom kramy… strasne jsem to obrecela…ted pri posl ketu jsem vydrzela…a pockala si na ms.. to zklamani pak za to nestoji..ale treba to klaplo :palec: urco, verim ze jj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
29.5.19 05:45

Tak noc byla hrozná a tady mám nahoře test ze včerejška a dole z dnešního rána z ranní moči. Dneska jsem 13-14 den po ovitrelle a nikdy jsem takovou čárku tolik dní po injekci neměla. Takže doufám že je to těhotenství a ne nějaký blbý hormon

• Citovat
  • Upravit
158
29.5.19 07:08

@barrbucha kolik dní jsi po ET? Vypadá to krasne, ale uplnou jistotu budeš mít až budeš mít výsledky krve a doktor ti na ultrazvuku ukáže smouhu s tepajicim :srdce: ale hlavně se nenervuj a buď v klidu, nervy ti nepomůžou a netestuj každej den, kdyžtak obden :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
29.5.19 07:10

@michailidis na ET jsem byla 23.5, měla jsem prodlouženou kultivaci, na OPU jsem byla 18.5

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
29.5.19 09:16

Holky blbá otázka… Naposledy jsme se s manželem milovali už vlastně ani nevím kdy. Při stimulaci určitě ne. Takže někdy cca naposledy v dubnu :( a já na to mám strašnou chuť, tak ráda bych se pomilovala se svým manželem, cítila to teplo a souznění. Navíc mi po neděli odjíždí na tři týdny a vrátí se koncem června. Myslíte že by vadil jemný, romantický sex? Ovšem s orgasmem samozřejmě :think: nemám chuť na žádný bušení ale spíš takové to mazlení a vnímání toho druhého…

• Citovat
  • Upravit
292
29.5.19 10:46

@barrbucha nechtěla jsem, abys měla kvůli mě špatnou noc. :( Jen už jsem naučená si všechno nejprve ověřit, protože to zklamání pak nedávám, příště nic psát nebudu ;). Přeju hodně štěstíčka, ať se daří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.5.19 18:55

@barrbucha Potichounku gratuluji! :* Jen tak dal, same dobre zpravy! :palec:
Holky vzdycky jsem jela po ET tranvaji, vlakem a pak pesky domu. To by nemo vadit ne? Nebo priste (jestli teda nejake vubec bude) se radeji nechat odvest autem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.5.19 19:32

@michailidis @Alca1985
Ahoj, tak mám první špatnou zprávu žádné embryo nebylo vhodné na zamražení. A zda se uchytilo ten malý budulínek co mám v bříšku se dozvím až 12.6. To čekání mě ubyjí, ale pořád doufám že se zadaří, bohužel chce to trpělivost a čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.