Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cau holky, chvili tu clovek neni a tady to jede…
drzim pesti vsem, co jsou v procesu i vsem, co se chystaji
my museli genetiku opet posunout, snad to stihnem do leta na dalsi pokus no… sice si tim trosku zadelam prazdniny, ale zas pohoda, klid, valecka a zadne stresy v praci
barrbucha: jak dlouho jsi po et?
Takže myslíte že to vyšlo? To by bylo super!
ono ve finále moje dr říkala že u mě beztak bude jen to že mám tuhý obal toho foliku a nedokáže prasknout a že určitě žádný jiný problém nebude. Tak snad měla pravdu. A samozřejmě manžel frajer, mi říkal do telefonu, však já jsem to věděl
protože včera jsme šli se psy do lesa a já mu říkám, že si myslím že těhotná nejsem, že nic necítím. Nepřipadám si jak těhotná a on na to že určitě jsem… No a teď mám na jednu stranu radost a na druhou stranu se bojím zda to není falešná zpráva a jestli se něco nepoto… ![]()
@Barushqa na ET jsem byla minulý čtvrtek a měla jsem prodlouženou kultivaci.
@barrbucha a kdy sis píchala Ovitrelle? Může být v těle až 14 dní, tak bacha na to. Vím, že si holky v jinych skupinách dělaly vzdycky testy dříve a více, aby právě obkoukaly, kdy jim zmizí čárka z Ovitrelle.. A jestli jsi byla ve čtvrtek, tak jsi dnes 5. den, protože den transferu se nepočítá.
Kazdopadne, hrozně moc ti to přeji, už jen proto, že nemáš nic na zamrazeni. ![]()
@cockovafazol ovitrelle jsem si píchala 16.5 ale když jsme chodili na iui tak jsem ho v sobě nikdy už 10 den neměla…
nenapadlo mě že by to ještě mohl být ovitrelle, zkusím test zítra ráno z ranní moči
@cockovafazol já vím že si to nemyslela zle, ale já mám úplně po náladě ![]()
@barrbucha tohle je blbe no… je to hrozne tezky vydrzet,,, ja vzdycky nevydrzela, pozit test a potom kramy… strasne jsem to obrecela…ted pri posl ketu jsem vydrzela…a pockala si na ms.. to zklamani pak za to nestoji..ale treba to klaplo
urco, verim ze jj
![]()
Tak noc byla hrozná a tady mám nahoře test ze včerejška a dole z dnešního rána z ranní moči. Dneska jsem 13-14 den po ovitrelle a nikdy jsem takovou čárku tolik dní po injekci neměla. Takže doufám že je to těhotenství a ne nějaký blbý hormon
@barrbucha kolik dní jsi po ET? Vypadá to krasne, ale uplnou jistotu budeš mít až budeš mít výsledky krve a doktor ti na ultrazvuku ukáže smouhu s tepajicim
ale hlavně se nenervuj a buď v klidu, nervy ti nepomůžou a netestuj každej den, kdyžtak obden
![]()
@michailidis na ET jsem byla 23.5, měla jsem prodlouženou kultivaci, na OPU jsem byla 18.5
Holky blbá otázka… Naposledy jsme se s manželem milovali už vlastně ani nevím kdy. Při stimulaci určitě ne. Takže někdy cca naposledy v dubnu
a já na to mám strašnou chuť, tak ráda bych se pomilovala se svým manželem, cítila to teplo a souznění. Navíc mi po neděli odjíždí na tři týdny a vrátí se koncem června. Myslíte že by vadil jemný, romantický sex? Ovšem s orgasmem samozřejmě
nemám chuť na žádný bušení ale spíš takové to mazlení a vnímání toho druhého…
@barrbucha nechtěla jsem, abys měla kvůli mě špatnou noc.
Jen už jsem naučená si všechno nejprve ověřit, protože to zklamání pak nedávám, příště nic psát nebudu
. Přeju hodně štěstíčka, ať se daří! ![]()
@barrbucha Potichounku gratuluji!
Jen tak dal, same dobre zpravy! ![]()
Holky vzdycky jsem jela po ET tranvaji, vlakem a pak pesky domu. To by nemo vadit ne? Nebo priste (jestli teda nejake vubec bude) se radeji nechat odvest autem?
@michailidis @Alca1985
Ahoj, tak mám první špatnou zprávu žádné embryo nebylo vhodné na zamražení. A zda se uchytilo ten malý budulínek co mám v bříšku se dozvím až 12.6. To čekání mě ubyjí, ale pořád doufám že se zadaří, bohužel chce to trpělivost a čas.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď