Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek tvůj strach chápu. Já jsem byla vždy domluvená, že kdyby byl problém, rozmrazi hned další, mám jich ještě 7… Nedokážu si představit, že bych měla poslední. Ale věř mu! Určitě to zvládne a bude to bojovník. Taky teď u sebe nemám zrovna nejlepší kvalitu a jak se drží
![]()
@cockovafazol a jakou kvalitu ti vůbec davali? No ja bohuzel nemela tolik na zamrazeni
myslela jsem ze z tech 8mi oplodnenych jich zbude vice a bohužel. To jw dobře ze se drží je to velky bojovník ![]()
@Moniseeek prý AB, ale s jistotou to nevím, nemám u žádné blastocysty napsanou kvalitu, jen jsem se pak ptala u embryolozky. Z osmi dve je hezké.
Já měla 33, oplodnilo se 29 a zůstalo 10. A budeš brát zase utrogestan? Já jsem ho nechtěla, ani si nedokážu představit, že bych při tom svém neustálém krvácení neco zavadela. Beru místo toho duphaston a jsem spokojená. Estrofem jsem už vysadila koncem 8. týdne
. ![]()
Ahaa tak to my mame jeste horší kvalitu zamraceneho mame BC. Tak uvidime jestli se vůbec chytne. Ja si myslim ze mam nekde jeste problem protože jsem mela fakt malo vajicek a to me zaráží. A myslim ze i nízké AMH mam 2,17. Jak vidim vzdycky u vsech šílenou spoustu vajicek a my tak malo tak se mi nezdá ze bych byla zdravá. Uvidime na dalsi kontrole se zeptam na tu imunologii klidne si na ni pockam xx tydnu. Utrogestan mi zatim nedal asi az po ketu, ale asi jo nevedela jsem ze jde brat i neco jineho nez utrogestan. Bylo by to lepsi no.
@cockovafazol @Moniseeek ahoj holky, jak jste zjistili kvalitu embryí?
Nikde jsem tohle neslyšela. Díky.
@zaba.zaba já ji právě nemám nikde napsanou, ale ptala jsem se embryolozky, měli jsme všechno pod primo vision, takže se koukla na záznam a podle toho mi řekla přibližně kvalitu. Ale říkala, že i podle kvality je dana barva pejety, na které je embryo zamrazeno. ![]()
@Moniseeek Moni, me říkal Hejtmos, ze se urco nemám bát rozmrazeni, ze dnes uz používají takové metody ze se to daří
![]()
@zaba.zaba ja to taky nemam napsane, rikala mi to embryolozka. Takze se zkus pak poptat určitě ti to reknou
@Barushqa jako asi je to pravda no, ale spis mam strach z toho ze ona je horší tak proto jinak bych se nebála. No uvidime.
Ahojte. Omlouvám se za to minule. Já se poslední dobou chovám strašně nenormálně, nevyzpytatelně a manžel už mi řekl že některé mé názory jsou šílené… Ale to stále nemění nic na tom že na tu dovolenou jet chci ![]()
Každopádně dnes jsem 14 den pk ET měla jsem PK a Hcg je 607, 20.6 mám přijít na utz.
@barrbucha Tak, to ti moc gratuluji
A co ti na to řekl doktor že máš jet na dovolenou?
@zaba.zaba já s ním nemluvila, akorát po telefonu, zeptám se ho na to, toho 20.6, já byla ráno na krev a jela dom. Pak jsem si volala už z domu a po telefonu nerada některé věci řeším.
@barrbucha Velka gratulace!!!
Tak at to probiha bez komplikaci! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.