FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.19 12:11

@barrbucha nemusíš umět rusky aby ses v tom vyznala, já taky rusky neumím. Vlevo máš dny po et, najdeš si nahoře 5 jako pětidenní kultivace a vpravo máš hodnoty hcg - jaké je na ten den minimum průměr a maximum. Rozumíme? :lol: třeba když jsi byla na krvi 14 den po et, tak bys měla mít hodnotu minimálně 370, průměr je 980 a maximálně je to 1300.

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
15.6.19 14:39

Aha dík. Jinak v normě nejsem ani omylem :mrgreen: :mrgreen: 14 po té jsem měla 607 jednotek a 19 den po ET 2650 jednotek…
Ale na utz ve středu byla vidět čočka, pěkně vprostřed dělohy :mrgreen: tak jsem zvědavá na toho 20.6 co bude vidět.

• Citovat
  • Upravit
374
17.6.19 15:22

Ahoj holky, jak se máte. Nějak to tady vázne ta komunikace :D
Ja uz jsem na nervy z te moji ms. Tak nejdřív 4dny spinim pak se mi ms rozjede 3dny krev a vecer uz čisto, tak jsem z toho jelen. Mam strach ze to nejak prosvihnem a na ket nebudu moct ani jít :( mam tam raději zítra zavolat? Co myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
17.6.19 16:30

@Moniseeek to se ti omlouvám ta teta šla fakt tobě. Já to měla to samé, moc se omlouvám že jsem ti poslala takovou tetu. Já bych raději zavolala do nemocnice aby jsi to neprošvihla. Držím palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.6.19 17:38

@zaba.zaba děkuji zkusim tam zavolat a uvidim co reknou. Estrofem beru od čtvrtku zo jsem brala jako 1den cyklu jenze kdyz v sobotu uz nic tak nevim jak se to pocita. Za zeptani nic nedam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.6.19 20:28

@Alca1985 ahoooj, tak jak se tobě daří? Už máš za sebou i transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.6.19 21:51

Ahoj holky, jdu k Vám pro radu. Zkoušela jste některá hormonální jógu, cvičení Ludmily Mojžíšové nebo léčitele? Chci zkusit cokoliv co by pomohlo při dalším IVF. Díky za Vaše názory. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 22:13

@zaba.zaba Ahojky jestli pojedes do tech Fr. lazni tak tam vse budes mit ta cviceni…a navic je to pekna dovca i kdyz budes mit neschopenku.je tam krasne… :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
127
18.6.19 22:27
@Anonymní píše:
@zaba.zaba Ahojky jestli pojedes do tech Fr. lazni tak tam vse budes mit ta cviceni…a navic je to pekna dovca i kdyz budes mit neschopenku.je tam krasne… :kytka: :mavam:

Ahoj, do lázní určitě jedu žádanka by mi každým dnem měla přijít domů. Ale spíš bych chtěla tomu ještě nějak pomoct i mamžel by rád zašel k nějakému léčiteli. Protože doktor nám řekl že embrya nepřežila kvůli spermiím, i když má výborný spermiogram tak tam je něco špatně a doktor je ve slepé uličce. No a já bych se ráda dala do pořádku pořád mám provlémy se žaludkem a dneska doktor na konzultaci na gastru mě úplně vystrašil. To že pořád zvracím a bolí mě břicho vypadá že mám hyperstimulační syndron, jednoduše že mohu mít v břiše tekutinu a že pokud se to nebude řešit, tak na to mohu umřít. Takže mi doktor na zítřek objednal urgetně odběry krve a ultrazvuk a potom asi i gastro. A že pokud budu mít horečku nebo mě více začne bolet břicho mám ihned jít na chirurgii a půjdu na sál. Ach jo já taky musím mít všechno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.6.19 10:30

@zaba.zaba nevím, jestli jste zkoušeli, ale na spermie je dobrý jíst zinek a selen, s léčiteli apod. nemám zkušenosti. :nevim: a ten hyperstimulák hlavně pij a zkus i proteinový drinky, vím, že to asi hned vyzvracíš, ale alespoň něco si tělo vstřebá a pomůže ti to ;) Hlavně ať jsi brzy fit, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.6.19 10:35

@zaba.zaba hyperstimulační syndrom jsem měla. Vyzvracela jsem i vodu, co jsem vypila, nemohla jsem se doplazit ani na záchod, jakmile se mi trošku naplnil močový měchýř, byla to neskutečna bolest. Špatně se mi dýchalo, nakonec jsem skončila v nemocnici na kapackach. Tekutina z břicha odešla nastesti sama. Ty proteiny, co mi tam dávali, jsem hned vyblila… Po pěti dnech se mi udělalo lépe a začala jsem jist sýry a jogurty, pak přišla menstruace a byla jsem zachranena. Zkus ty proteiny a hlavně si hlídek, že kolik vypijes, tolik musíš vycurat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
19.6.19 11:30

@michailidis @cockovafazol
Ahoj, já už fakt nevím co se mnou je a neví to už ani doktor. Krev mám v normě, ultrazvuk mám taky v normě. Sice v pondělí jdu nakonec i na gastro, ale i tak si doktor myslí že tam nic nenajde. Pokud tam nic nenajde, tak mě pošle k neurologovi. Připadám si už jako ten největší hypochondr, doktor je ze mě jelen. Mám dodržovat dietu a pondělí se to rozsekne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.6.19 22:26

Ahoj holky, jak se mate? Nějak to tady vazne.
@Alca1985 a co ty? Ses taky nejak odmlčela? Doufám ze se ti aspon daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.6.19 14:20

@Moniseeek Ahojky, :mavam: prechodne jsem se prestehovala na chalupu, kde nemam internet. 8) Takze se pripojim jen kdyz dojedu nekde kde je internet. Ale aspon ted nehledam porad neco na internetu. Ceka me HSK aby zjistili jestli mam vubec dobrou sliznici, takze porad neco. Ted mi doktor odebiral i kostni dren, protoze mam porad i pres velke davky malo zeleza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.6.19 18:38

@Alca1985 jee ty se maas tak nabirej energii a odpocivej :hug: aau kostní dřeň to muselo asi bolet že. Ty brdo ty si projdes snad vším. No ja uz cekam na ket 3.7. Mam rano volat jestli prezilo rozmrazeni, pokud ano tak v 11hod si pro nej jedu :srdce: tak snad pri me tentokrát bude stát štěstí dyl nez pred tim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.