FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
24.7.19 12:07

@Moniseeek tak super, moc držím palce! :*

@Alca1985 já myslím, že dobrý! :) Prcka jsem naposledy viděla koncem června, kontrolu mám teď v pátek, tak už jsem celá nedočkava :). Dneska ukončeny 18tt, docela to letí :srdce:. A jak se daří tobě? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.7.19 22:51

Ahojky holky! No zitra budem moudrejsi. Podle HSK je o neco lepsi sliznice v leve deloze, tak transfer bude tam. Zitra volam embryologum jestli se embryjko rozmrazilo a jestli bude O. K. tak si pro neho pojedem :andel: Mozna se tam uvidime @Moniseeek ;) Jsem ale asi nejaka divna, vubec nejsem natesena a spis cekam neuspech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.7.19 05:59

„@Alca1985“: no supeer to je konečně dobrá zpráva. A v kolik tam budes? Ja v pul 10. Ja byla taly taková kdyz jsem si sla pro mrazacka, taky jsem byla divna a nejak jsem se netesila a taky jsem byla a furt jsem negativní. Furt citim ze neni neco vporadku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.7.19 12:10

Tak jsem doma, holky ani jsem to nečekala, ale he vše vporadku a uz ma dokonce i :srdce: tak uz do caru nemusim a jdu 5.8. Ke svojemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.7.19 13:45

@Moniseeek paráda! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.7.19 19:00

@cockovafazol byla jsem opravdu v šoku, ale jsem ráda, snad je to ten pravý bojovník. Ted budu mit strach ze dopadnu jako minule :?
@Alca1985 tak co jak si dopadla? Uz máš bublinku u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.8.19 10:27

Ahoj holky tak jak se máte? Vidím, že to tady úplně utichlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.8.19 13:22

@Moniseeek Ahojky, no zitra jedu do Olomouce na krev ale ani se moc netesim. V nedeli se mi udelalo chvilku divne a od te doby mam hnedy vytok :? A vubec nic necitim i prestal tlacit podbrisek (pobolivat pri chuzi). A co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.8.19 16:10

@Alca1985 ahooj, no tak drzim palce. A test sis nedelala? Ja taky vubec nic necitila, a divej jsem 8tt. No zažívám nervy jako hrom, nejdříve jsem mela strach jak jsme jeli do Olomouce na kontrolu ze to bude v háji a uz bylo i srdicko. Včera kontrola po 14dench u mojeho doktora všechno vporadku prcek uz je takovy patvar mimi odpovidajici 7+4. No dneska 12hod nervy jak trám zacala jsem špinit tak hned do nemocnice, byl tam dokonce i muj doktor, u ktereho jsem byla vcera a naštěstí vše vporadku, pry je to tim ze jsem ted mela mit MS tak se mi trochu rozjelo špinění ale jinak se mam hodit do klidu a odpocivat. Tak snad to prcek zvladne az do konce. A ty se zítra ozvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.8.19 19:51

@cockovafazol ahoj, dotaz, dávali ti v nemocnici neco na zastavení krvácení? Me nic nedali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.8.19 19:55

@Moniseeek Moni, hned ten den při tom velkém krvácení mi dávali 2 injekce Exacyl a od dalšího dne jsem brala 7 dní 3×2 tabletky Exacyl. Ale měla jsem fakt mega krvácení, žádné špinění nebo krev jak při menzes, fakt to ze mě teklo skoro proudem.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.8.19 19:59

@cockovafazol aha tak ja to mam spise špinění sem tam naruzovele a sem tam malý kus. Bricho me poboliva. Ach jooo jsem z toho na nervy, aj kdyz mi rekli ze je vse ok nejak se mi tomu nechce věřit, bojim se :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.8.19 21:40

@Moniseeek Ne, nezkousela jsem test, rikala jsem si ze zklamana nechci byt driv nez to bude nutne. Ale uz se s tim smiruji ted. Jak pobolival pri pohybu ci mensi namaze podbdisek, tak jsem byla klidnejsi ze se neco treba deje. Ale ted kdyz to ustalo a zacala jsem spinit (uz i cervena pri utreni), tak uz jsem v haji :zed:
To je dobre ze je to O. K. DRZTE SE a at to rychle prejde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.8.19 05:40

@Alca1985 budu na tebe dneska myslet a určitě dej vědět :hug: me tentokrát nebolelo bricho vůbec taky jsme si rikala, je to v haji a dopadlo to dobře. Tobě uz to taky musí dopadnout dobře, zasloužíš si to. Dekujeme, doufam, že to ten muj prcek zvladne a vydrží to, jsou to šílený nervy pokaždé co jdu na wc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.8.19 12:12

@Moniseeek Tak zazrak se nekona :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.