Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek tak super, moc držím palce! ![]()
@Alca1985 já myslím, že dobrý!
Prcka jsem naposledy viděla koncem června, kontrolu mám teď v pátek, tak už jsem celá nedočkava
. Dneska ukončeny 18tt, docela to letí
. A jak se daří tobě? ![]()
Ahojky holky! No zitra budem moudrejsi. Podle HSK je o neco lepsi sliznice v leve deloze, tak transfer bude tam. Zitra volam embryologum jestli se embryjko rozmrazilo a jestli bude O. K. tak si pro neho pojedem
Mozna se tam uvidime @Moniseeek
Jsem ale asi nejaka divna, vubec nejsem natesena a spis cekam neuspech ![]()
„@Alca1985“: no supeer to je konečně dobrá zpráva. A v kolik tam budes? Ja v pul 10. Ja byla taly taková kdyz jsem si sla pro mrazacka, taky jsem byla divna a nejak jsem se netesila a taky jsem byla a furt jsem negativní. Furt citim ze neni neco vporadku ![]()
Tak jsem doma, holky ani jsem to nečekala, ale he vše vporadku a uz ma dokonce i
tak uz do caru nemusim a jdu 5.8. Ke svojemu.
@cockovafazol byla jsem opravdu v šoku, ale jsem ráda, snad je to ten pravý bojovník. Ted budu mit strach ze dopadnu jako minule ![]()
@Alca1985 tak co jak si dopadla? Uz máš bublinku u sebe?
@Moniseeek Ahojky, no zitra jedu do Olomouce na krev ale ani se moc netesim. V nedeli se mi udelalo chvilku divne a od te doby mam hnedy vytok
A vubec nic necitim i prestal tlacit podbrisek (pobolivat pri chuzi). A co ty, jak je?
@Alca1985 ahooj, no tak drzim palce. A test sis nedelala? Ja taky vubec nic necitila, a divej jsem 8tt. No zažívám nervy jako hrom, nejdříve jsem mela strach jak jsme jeli do Olomouce na kontrolu ze to bude v háji a uz bylo i srdicko. Včera kontrola po 14dench u mojeho doktora všechno vporadku prcek uz je takovy patvar mimi odpovidajici 7+4. No dneska 12hod nervy jak trám zacala jsem špinit tak hned do nemocnice, byl tam dokonce i muj doktor, u ktereho jsem byla vcera a naštěstí vše vporadku, pry je to tim ze jsem ted mela mit MS tak se mi trochu rozjelo špinění ale jinak se mam hodit do klidu a odpocivat. Tak snad to prcek zvladne az do konce. A ty se zítra ozvi ![]()
@cockovafazol ahoj, dotaz, dávali ti v nemocnici neco na zastavení krvácení? Me nic nedali ![]()
@Moniseeek Moni, hned ten den při tom velkém krvácení mi dávali 2 injekce Exacyl a od dalšího dne jsem brala 7 dní 3×2 tabletky Exacyl. Ale měla jsem fakt mega krvácení, žádné špinění nebo krev jak při menzes, fakt to ze mě teklo skoro proudem.. ![]()
@cockovafazol aha tak ja to mam spise špinění sem tam naruzovele a sem tam malý kus. Bricho me poboliva. Ach jooo jsem z toho na nervy, aj kdyz mi rekli ze je vse ok nejak se mi tomu nechce věřit, bojim se ![]()
@Moniseeek Ne, nezkousela jsem test, rikala jsem si ze zklamana nechci byt driv nez to bude nutne. Ale uz se s tim smiruji ted. Jak pobolival pri pohybu ci mensi namaze podbdisek, tak jsem byla klidnejsi ze se neco treba deje. Ale ted kdyz to ustalo a zacala jsem spinit (uz i cervena pri utreni), tak uz jsem v haji ![]()
To je dobre ze je to O. K. DRZTE SE a at to rychle prejde!!! ![]()
@Alca1985 budu na tebe dneska myslet a určitě dej vědět
me tentokrát nebolelo bricho vůbec taky jsme si rikala, je to v haji a dopadlo to dobře. Tobě uz to taky musí dopadnout dobře, zasloužíš si to. Dekujeme, doufam, že to ten muj prcek zvladne a vydrží to, jsou to šílený nervy pokaždé co jdu na wc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď