Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MonikaDa
Tak já jsem to u prvního IVF měla opačně. Lítala jsem na kontroly do práce, padala jsem na hubu a po OPU skončila v nemocnici. Takže teď bych na všechno chtěla klid, když budu muset dojíždět takovou dálku vlakem.
Už jsem stará na to, abych přišla z práce o půlnoci a v 5 ráno někam cestovala vlakem. U nás absolutně nevychází vstříc se směnama. Máme podstav a v podstatě nechtějí, abych byla těhotná. Je super, že tě v práci podporují. U nás je to spíš tak, že pokud budu pořád v práci, tak ať si klidně těhotná jsem. Doufám, že bych druhé IVF stihla ještě tento rok.
@Bludicka21 Tak to bych si fakt nechala napsat neschopenku hned od začátku, at si proste co nejvic v klidu. Ve fn se uz pred stimulaci ptali jestli chci neschopenku. A pokud bude vse v pořádku tak by se to mohlo stihnou jeste v tomto roce ![]()
Ještě mě napadá dotaz, spíš taková anketka. Na kolik hodin vás tak nejčastěji objednávali? A kromě první návštěvy, řešení výsledků prvotních vyšetření, při OPU a ET, KET mohly jste přijít na kontrolu samy?
A taky ještě co vám dělali za vyšetření, když jste tam třeba přecházeli na další IVF z jiné kliniky.
Díky moc za info.
@Bludicka21 na et mr objednaly na 9:30 a 0red 9 jsem tam musely byt braly krev i chlapovy a bud muzes na et prijet sama a nebo s chlapem, ale v oou musis s chlaoem bo jak budes v narkoze tak bude davat sperma, jibak na pokoji s tebou nemuze byt, pak na tebe musi cekat, aby jsi mela doprovod, a na opu me objednaly ze jsem tam musela byt v 7:30 a sla jse po 8h a na lacno
Staci tato rada
@Bludicka21 a jeste po oou tak lezis hodinu a pul a kinzroluji ti tlak, a bude ti dokapavat kapacka a po et tam kezis zhruba hodku a to ani do narkozy nejdes
Taky jsme navštívili FN Olomouc Car na doporučení mého gynekologa protože se nám víc jak rok nedaří otěhotnět nakonec mi přišli že mám sníženou funkci štítné žlázy tak ji musím léčit a přijedeme zpět mám strach jak bude pokračování stimulace vaječníků apod mám málo vajíček jaké léky tam používají a podařilo se někomu ivf na poprvé a nemáte tam známosti
Nám se v FN Olomouc Car líbí byli jsme tam poprvé a budem pokračovat určitě tam dal po mé léčbě štítné žláze
@Andílek strážný mě zjistí taky při hormonálním profilu problém se štítnou, než jsme šli na genetiku a byli výsledky tak jsem byla v péči endokrinologa a vyšel nám první pokus i přes to, že mám jeden vaječník a strašně špatně jsem reagovala na hormony. Měla jsem jen dvě vajíčka, oplodnili se obě ale jedno odpadlo, tak se zavedlo to co zůstalo a v lednu bude slavit páté narozeniny.
Dobrý večer taky mne víc zajímá vše okolo ivf ve FN Olomouc Car byli jsme zatím jednou přístup dobrý máme pana doktora Vodičku a pak se budem vracet zpět tak mne zajímá stimulace vajíček jaké to je a otěhotněly jste některé na poprvé vůbec nám nevadí nemocniční prostředí a jsme rádi že je státní
Je to se hezký čte my jsme ve FN Olomouc Car byli poprvé a budeme se tam vracet tak jsem zvědavá jestli ivf na poprvé povede jsou příjemný pan doktor Vodička je fajn
@Andílek strážný co mi srovnali štítnou tak i s jedním vajecnikem a špatně průchozím vejcovodů se mi povedlo otěhotnět přirozeně a syn v prosinci měl v prosinci 3 roky
@jana32 souhlasím s ceníkem jinak prostředí s personál je fajn
Nám pomohly k holčičce. ![]()
Za nás luxusní přístup a ochota.
Všem můžeme doporučit.
Příspěvek upraven 24.09.20 v 12:08
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.