FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
15.10.19 05:44

@MonikaDa
Tak já jsem to u prvního IVF měla opačně. Lítala jsem na kontroly do práce, padala jsem na hubu a po OPU skončila v nemocnici. Takže teď bych na všechno chtěla klid, když budu muset dojíždět takovou dálku vlakem.
Už jsem stará na to, abych přišla z práce o půlnoci a v 5 ráno někam cestovala vlakem. U nás absolutně nevychází vstříc se směnama. Máme podstav a v podstatě nechtějí, abych byla těhotná. Je super, že tě v práci podporují. U nás je to spíš tak, že pokud budu pořád v práci, tak ať si klidně těhotná jsem. Doufám, že bych druhé IVF stihla ještě tento rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.10.19 09:50

@Bludicka21 Tak to bych si fakt nechala napsat neschopenku hned od začátku, at si proste co nejvic v klidu. Ve fn se uz pred stimulaci ptali jestli chci neschopenku. A pokud bude vse v pořádku tak by se to mohlo stihnou jeste v tomto roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.10.19 10:32

Ještě mě napadá dotaz, spíš taková anketka. Na kolik hodin vás tak nejčastěji objednávali? A kromě první návštěvy, řešení výsledků prvotních vyšetření, při OPU a ET, KET mohly jste přijít na kontrolu samy?
A taky ještě co vám dělali za vyšetření, když jste tam třeba přecházeli na další IVF z jiné kliniky.
Díky moc za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.10.19 11:52

@Bludicka21 na et mr objednaly na 9:30 a 0red 9 jsem tam musely byt braly krev i chlapovy a bud muzes na et prijet sama a nebo s chlapem, ale v oou musis s chlaoem bo jak budes v narkoze tak bude davat sperma, jibak na pokoji s tebou nemuze byt, pak na tebe musi cekat, aby jsi mela doprovod, a na opu me objednaly ze jsem tam musela byt v 7:30 a sla jse po 8h a na lacno
Staci tato rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.10.19 11:53

@Bludicka21 a jeste po oou tak lezis hodinu a pul a kinzroluji ti tlak, a bude ti dokapavat kapacka a po et tam kezis zhruba hodku a to ani do narkozy nejdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.10.19 12:44

@Burianka94 super, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.11.19 08:02

Taky jsme navštívili FN Olomouc Car na doporučení mého gynekologa protože se nám víc jak rok nedaří otěhotnět nakonec mi přišli že mám sníženou funkci štítné žlázy tak ji musím léčit a přijedeme zpět mám strach jak bude pokračování stimulace vaječníků apod mám málo vajíček jaké léky tam používají a podařilo se někomu ivf na poprvé a nemáte tam známosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
9.11.19 21:28

Nám se v FN Olomouc Car líbí byli jsme tam poprvé a budem pokračovat určitě tam dal po mé léčbě štítné žláze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
18.11.19 13:48

@Andílek strážný mě zjistí taky při hormonálním profilu problém se štítnou, než jsme šli na genetiku a byli výsledky tak jsem byla v péči endokrinologa a vyšel nám první pokus i přes to, že mám jeden vaječník a strašně špatně jsem reagovala na hormony. Měla jsem jen dvě vajíčka, oplodnili se obě ale jedno odpadlo, tak se zavedlo to co zůstalo a v lednu bude slavit páté narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.11.19 14:17

@alexa37 to máte super byla bych ráda za tuhle zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.11.19 21:47

Dobrý večer taky mne víc zajímá vše okolo ivf ve FN Olomouc Car byli jsme zatím jednou přístup dobrý máme pana doktora Vodičku a pak se budem vracet zpět tak mne zajímá stimulace vajíček jaké to je a otěhotněly jste některé na poprvé vůbec nám nevadí nemocniční prostředí a jsme rádi že je státní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.11.19 20:04

FN Olomouc Car

Je to se hezký čte my jsme ve FN Olomouc Car byli poprvé a budeme se tam vracet tak jsem zvědavá jestli ivf na poprvé povede jsou příjemný pan doktor Vodička je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
4.1.20 14:13

@Andílek strážný co mi srovnali štítnou tak i s jedním vajecnikem a špatně průchozím vejcovodů se mi povedlo otěhotnět přirozeně a syn v prosinci měl v prosinci 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.1.20 08:27

@jana32 souhlasím s ceníkem jinak prostředí s personál je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
6.5.20 09:17

Nám pomohly k holčičce. :)
Za nás luxusní přístup a ochota.
Všem můžeme doporučit.

Příspěvek upraven 24.09.20 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.