Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Burianka94 no bohužel já se snažím již 13let…a teď už mám jen jeden vejcovod a čtvrt čípku. Byla jsem na konizaci.
@Burianka94 a jinak ano, dostala jsem i žádanku do Car… Bohužel můj lékař mi dával hormony na ovulaci, ale díky nim jsem měla cysty… Tak jsem byla odeslána do Car.
![]()
@BessinkaŤapinka jeeej aha. Tak to se snazis jeste o 7 let navic jak ja… Co si napsat soukromou zprávu a o vsem si povykladat? Akorat napíšu uz zítra ja totiž uz jdu spat zitra mame pohřeb ![]()
Mam taky více problémů ale nejak to nechci tady vyposovat aby me nekdo litoval nebo tak
Ale aspon nekdo kdo se snazi delai dobu jak rok, a vi jake to je mit k tomu další zdravotní problémy
![]()
@BessinkaŤapinka ahojky, i my tam chodime a dnes jsem byla na prvnim ket… copak te zajima?? ![]()
@Rezninka ahojky, no teď už asi nic
už jsem tam byla a čeká mě další návštěva ![]()
Ahoj. Neviem či to tu ešte žije ale predsa skúsim
dneska sme boli na prvej konzultácií, čakajú nás samozrejme vyšetrenia, ale čo ma zaujíma je ako dlho ste čakali na výsledky z genetiky? Ďakujem ![]()
@Lilith86 ahoj, já jsem byla na genetice v Ostravě a čekala jsem cca měsíc.
@BessinkaŤapinka ďakujem.No dúfam že snad viac jak mesiac to trvat nebude ![]()
@BessinkaŤapinka ahojky taky jsme začali chodit do FN Olomouc od minulého měsíce měnili jsme Car
jak jsi spokojená?
@BessinkaŤapinka ahojky taky jsme začali chodit do FN Olomouc od minulého měsíce měnili jsme Car
jak jsi spokojená?
@Nickuse ahoj, a od kterého jste přešli? Jako ha osobně problém nemám. Mám ta sebou jedno ET a příští měsíc mě čeká Ket.
tak doufám
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.