Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Burianka94 no bohužel já se snažím již 13let…a teď už mám jen jeden vejcovod a čtvrt čípku. Byla jsem na konizaci.
@Burianka94 a jinak ano, dostala jsem i žádanku do Car… Bohužel můj lékař mi dával hormony na ovulaci, ale díky nim jsem měla cysty… Tak jsem byla odeslána do Car.
![]()
@BessinkaŤapinka jeeej aha. Tak to se snazis jeste o 7 let navic jak ja… Co si napsat soukromou zprávu a o vsem si povykladat? Akorat napíšu uz zítra ja totiž uz jdu spat zitra mame pohřeb ![]()
Mam taky více problémů ale nejak to nechci tady vyposovat aby me nekdo litoval nebo tak
Ale aspon nekdo kdo se snazi delai dobu jak rok, a vi jake to je mit k tomu další zdravotní problémy
![]()
@BessinkaŤapinka ahojky, i my tam chodime a dnes jsem byla na prvnim ket… copak te zajima?? ![]()
@Rezninka ahojky, no teď už asi nic
už jsem tam byla a čeká mě další návštěva ![]()
Ahoj. Neviem či to tu ešte žije ale predsa skúsim
dneska sme boli na prvej konzultácií, čakajú nás samozrejme vyšetrenia, ale čo ma zaujíma je ako dlho ste čakali na výsledky z genetiky? Ďakujem ![]()
@Lilith86 ahoj, já jsem byla na genetice v Ostravě a čekala jsem cca měsíc.
@BessinkaŤapinka ďakujem.No dúfam že snad viac jak mesiac to trvat nebude ![]()
@BessinkaŤapinka ahojky taky jsme začali chodit do FN Olomouc od minulého měsíce měnili jsme Car
jak jsi spokojená?
@BessinkaŤapinka ahojky taky jsme začali chodit do FN Olomouc od minulého měsíce měnili jsme Car
jak jsi spokojená?
@Nickuse ahoj, a od kterého jste přešli? Jako ha osobně problém nemám. Mám ta sebou jedno ET a příští měsíc mě čeká Ket.
tak doufám
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď