FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.21 20:56

@Burianka94 no bohužel já se snažím již 13let…a teď už mám jen jeden vejcovod a čtvrt čípku. Byla jsem na konizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 20:59

@Burianka94 a jinak ano, dostala jsem i žádanku do Car… Bohužel můj lékař mi dával hormony na ovulaci, ale díky nim jsem měla cysty… Tak jsem byla odeslána do Car. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.8.21 21:10

@BessinkaŤapinka jeeej aha. Tak to se snazis jeste o 7 let navic jak ja… Co si napsat soukromou zprávu a o vsem si povykladat? Akorat napíšu uz zítra ja totiž uz jdu spat zitra mame pohřeb :,(
Mam taky více problémů ale nejak to nechci tady vyposovat aby me nekdo litoval nebo tak
Ale aspon nekdo kdo se snazi delai dobu jak rok, a vi jake to je mit k tomu další zdravotní problémy :,( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 21:12

@Burianka94 určitě :oops: klidně napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.8.21 21:28

@BessinkaŤapinka nebo pisni i ty jestli budeš ctit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.8.21 16:51

@BessinkaŤapinka ahojky, i my tam chodime a dnes jsem byla na prvnim ket… copak te zajima?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.21 13:18

@Rezninka ahojky, no teď už asi nic :lol: už jsem tam byla a čeká mě další návštěva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.21 21:41

Ahoj. Neviem či to tu ešte žije ale predsa skúsim :D dneska sme boli na prvej konzultácií, čakajú nás samozrejme vyšetrenia, ale čo ma zaujíma je ako dlho ste čakali na výsledky z genetiky? Ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.21 04:37

@Lilith86 ahoj, já jsem byla na genetice v Ostravě a čekala jsem cca měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.21 10:08

@BessinkaŤapinka ďakujem.No dúfam že snad viac jak mesiac to trvat nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.21 10:36

@Lilith86 no snad ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.22 20:59

Ahojte, je tady ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.22 23:10

@BessinkaŤapinka ahojky taky jsme začali chodit do FN Olomouc od minulého měsíce měnili jsme Car :) jak jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.22 23:11

@BessinkaŤapinka ahojky taky jsme začali chodit do FN Olomouc od minulého měsíce měnili jsme Car :) jak jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 04:59

@Nickuse ahoj, a od kterého jste přešli? Jako ha osobně problém nemám. Mám ta sebou jedno ET a příští měsíc mě čeká Ket. ;) tak doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.