Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu zda si některá pichate clexane na redeni krve a zda to může oddálit pozitivní tehotensky test? Moc děkuji ![]()
Ahojky, užívám clexane a // byly 8 den po ET.
Takže dle mne to nemá vliv na pozitivní těhotenský test ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu zda si některá pichate clexane na redeni krve a zda to může oddálit pozitivní tehotensky test? Moc děkuji
Ahijky ja si picham clexan, a nwm jestli to může ovlivnit tt… Spis me gajima jak to může být s ms, kdyz beeu progesteron bensis byla jswm na ketu 21.9.2020 a az 5.10 mam jit na krev
Ahoj chtěla bych obnovit vlákno… Je tady někdo kdo chodí do IVF FN Olomouc? ![]()
@BessinkaŤapinka co pak by te zajimalo?
Jednou už nám pomohly. A teď chodíme zase.
@Anonymní píše:
@BessinkaŤapinka co pak by te zajimalo?
Jednou už nám pomohly. A teď chodíme zase.
Ahojky, taky tam začínám a chystám se v dalším cyklu na stimulaci a zajímá mě čím a v jaké dávce si stimulovala. Děkuji za odpověď.
Ahojky, no upřímně jsem tam byla jen jednou a příští týden jedu opět na kontrolu a uvidí se co bude dál. ![]()
@BessinkaŤapinka ahojky, jestli muzu pridat svou zkušenost. Tak jako FN Olomouc neni spatna, ale pokazde jdes k jinemu lekari, malo se stane ze by jsi mela pokazde stejneho. A popravdě jsem z tama utekla a ted dojizdime do Ostravy do Reprofitu. Za peve to mame blize. A zmenila jsem z dovodu, podstoupily jsme tam 2× ivf a 1× ket. Ani jednou se nezadarilo. Nenabidly mi dalsi vyšetření jen mi hrozila operace odstranění vejcovodu které mam neprůchozí. Ale operace jswm se bala.
Tak jsme se rozhodli pro ten Reprofit, a hned na úvodní konzultaci nam nabidly imunologicke vyšetření, a pote jak budou výsledky tak podstoupime bud lecbu pokud to nebude v pořádku, a nebo 3 ivf, ale nesly by jsme hned pak na ET ale vajicka by se poslaly na genetiku a sly by jsme potom az na. KET.
A zadne toto vyšetření mi ve fn Olomouc nenabidly. A jeste jeden příklad mrazijou i vajicka horší kvality a vychazi jeden pokus i s lekama, v peumeru kolem 22tis
Omlouvám se za roman
.
Anonymní : vetsinou pisou progestreon, gonal a nebo benfolu na stimulaci
@Burianka94 ja moc děkuji za zkušenost. Dneska jsem tam volala a příští týden jsem objednaná. Uvidíme co mi řeknou.
@BessinkaŤapinka nemas vubec zač jen jsem napsala svou zkušenost. Snad ty ji tam budes mit lepsi a zadari se vam díky nim se priblizit k vašemu snů
@Burianka94 snad uvidíme… Přítel by měl být v pořádku, já neměla ovulaci, ale poté jsem byla mimodelozne těhotná přirozeně, tak snad…
@BessinkaŤapinka aha, ja jsem taky mela syna prirozenou cestou. A potom az po dalsich 4 letech snazeni a zmene gynekologie mi zjistily problem ze přirozeně neotehonim jelikoz mam ucpané vejcovody tak proto to zkoušíme pres car. Tak snad nam pomuzou. A to jen kvuli toho ze nemas ovulaci? Jdete do car? Vsak to jse da nejak upravit pomocí leku ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj holky, fungují ve FN i o víkendu? Je mi jasné, že běžné kontroly ne, ale jestli OPU, ET, KET dělají i o víkendu.