FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.20 11:43

Ahoj holky, fungují ve FN i o víkendu? Je mi jasné, že běžné kontroly ne, ale jestli OPU, ET, KET dělají i o víkendu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.20 11:57

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu zda si některá pichate clexane na redeni krve a zda to může oddálit pozitivní tehotensky test? Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.20 11:10

Ahojky, užívám clexane a // byly 8 den po ET.
Takže dle mne to nemá vliv na pozitivní těhotenský test :kytka:

• Citovat
  • Upravit
115
29.9.20 12:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu zda si některá pichate clexane na redeni krve a zda to může oddálit pozitivní tehotensky test? Moc děkuji :kytka:

Ahijky ja si picham clexan, a nwm jestli to může ovlivnit tt… Spis me gajima jak to může být s ms, kdyz beeu progesteron bensis byla jswm na ketu 21.9.2020 a az 5.10 mam jit na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.21 17:45

40+

Ahojte, máte některá 40+ zkušenosti z FN Olomouc?

• Citovat
  • Upravit
4.8.21 19:51

Ahoj chtěla bych obnovit vlákno… Je tady někdo kdo chodí do IVF FN Olomouc? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 20:02

@BessinkaŤapinka co pak by te zajimalo?
Jednou už nám pomohly. A teď chodíme zase.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.21 00:20
@Anonymní píše:
@BessinkaŤapinka co pak by te zajimalo?
Jednou už nám pomohly. A teď chodíme zase.

Ahojky, taky tam začínám a chystám se v dalším cyklu na stimulaci a zajímá mě čím a v jaké dávce si stimulovala. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
5.8.21 15:44

Ahojky, no upřímně jsem tam byla jen jednou a příští týden jedu opět na kontrolu a uvidí se co bude dál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.8.21 19:45

@BessinkaŤapinka ahojky, jestli muzu pridat svou zkušenost. Tak jako FN Olomouc neni spatna, ale pokazde jdes k jinemu lekari, malo se stane ze by jsi mela pokazde stejneho. A popravdě jsem z tama utekla a ted dojizdime do Ostravy do Reprofitu. Za peve to mame blize. A zmenila jsem z dovodu, podstoupily jsme tam 2× ivf a 1× ket. Ani jednou se nezadarilo. Nenabidly mi dalsi vyšetření jen mi hrozila operace odstranění vejcovodu které mam neprůchozí. Ale operace jswm se bala.
Tak jsme se rozhodli pro ten Reprofit, a hned na úvodní konzultaci nam nabidly imunologicke vyšetření, a pote jak budou výsledky tak podstoupime bud lecbu pokud to nebude v pořádku, a nebo 3 ivf, ale nesly by jsme hned pak na ET ale vajicka by se poslaly na genetiku a sly by jsme potom az na. KET.
A zadne toto vyšetření mi ve fn Olomouc nenabidly. A jeste jeden příklad mrazijou i vajicka horší kvality a vychazi jeden pokus i s lekama, v peumeru kolem 22tis
Omlouvám se za roman :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.8.21 19:47

Anonymní : vetsinou pisou progestreon, gonal a nebo benfolu na stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 19:52

@Burianka94 ja moc děkuji za zkušenost. Dneska jsem tam volala a příští týden jsem objednaná. Uvidíme co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.8.21 19:57

@BessinkaŤapinka nemas vubec zač jen jsem napsala svou zkušenost. Snad ty ji tam budes mit lepsi a zadari se vam díky nim se priblizit k vašemu snů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.21 20:02

@Burianka94 snad uvidíme… Přítel by měl být v pořádku, já neměla ovulaci, ale poté jsem byla mimodelozne těhotná přirozeně, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.8.21 20:50

@BessinkaŤapinka aha, ja jsem taky mela syna prirozenou cestou. A potom az po dalsich 4 letech snazeni a zmene gynekologie mi zjistily problem ze přirozeně neotehonim jelikoz mam ucpané vejcovody tak proto to zkoušíme pres car. Tak snad nam pomuzou. A to jen kvuli toho ze nemas ovulaci? Jdete do car? Vsak to jse da nejak upravit pomocí leku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.