FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
8.2.22 10:43

@BessinkaŤapinka a ty už máš termín ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 11:47

@Nickuse já tam jedu cca 12.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.22 12:40

@BessinkaŤapinka tak snad to dobře dopadne :)
Ja byvh měla od půlky měsíce začínat stimulaci. A jste Olomoucti nebo dojizdite.. My od Ostravy, tak to cestování už je únavné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 12:50

@Nickuse já Kopřivnice - Nový Jičín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.22 13:16

@BessinkaŤapinka taky to nemáte úplně za rohem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 13:23

@Nickuse ne to ne… Jezdím vlakem a nebo s mojim autem… Sama bych to ne řídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.22 13:32

@BessinkaŤapinka
My jezdíme autem, ale chlao neřídí, tak je to na mě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 13:40

@Nickuse aha noo… Já nemusím dálnice… Ale tak OL a Ova je podobná… Můj chlap se v tom výživa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.22 13:55

@BessinkaŤapinka já vůbec. :mrgreen: :mrgreen: mám většinou nervy
Zítra mě to čeká, tak se na to už psychicky připravují.
Jedeme na kontrolu k andrologovi co nam doporučili v ivf clinic.. Chlapa cely půl rok léčí tak jedeme na kontrolní spermiogram a konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.6.22 23:21

Druhé IVF bez úspěchu

Chodíme rok do FN Olomouc, naše první IVF jsme měli před Vánoci, bohužel bez úspěchu. V únoru konzultace na druhý pokus, bohužel čekala jsem trochu více snahy ohlédne dalších vyšetření, když se to nepovedlo ale šikovně zamluveno… Na konci května jsme tedy šli na druhý pokus, no a jak to dopadlo? Bez úspěchu, sice máme zamrazene 3 embrya, ale teď uz vím že nemám sily na další nezdařené výsledky, nějak me to celé zlomilo. Sice zítra krev ale rozjela se mi ms takže je to jasné. Teď uz budu očekávat snad ze mi nabídnou další vyšetření, a jestli se tak nestane jsou dvě možnosti odejít jinam nebo se na to celé vyprdnout :nevim: jak říkám semlelo me to tak ze sem se tak nikdy necitila. Nevím kde na to hledat síly když budu vědět ze se to zase nepovede, u nás máme jen smůlu to tak vidím. Omlouvám se za román ale nemám to komu říct a kamarádky ty ani děti neřeší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.6.22 07:54

@Olejnicka
Ahoj, taky jsme docházeli do FN.
Já zdravá již dítě mám přirozene a partner měl problém. A představ si 1 ivf ve fn totální propadák nebylo nic ani k transferu!
Změnili jsme car každým dnem má přijít ms a čeká mě stimulace na 2 ivf. Kdybys chtěla klidně nápis do zprávy a pokecame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.22 07:55

@Olejnicka ahoj… Taky jsem tam chodila… Klidně napiš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.6.22 07:57

@BessinkaŤapinka a taky nakonec změnila ze?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.22 07:59

@Nickuse jasně, psala jsem zprávu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.22 09:42

Ahoj. My tam chodíme od listopadu. Prvé ivf nevyšlo, s 3 vraj velmi krásnych embryí sa nám nechytlo ani jedno. Teraz sme začali druhé ivf s dlhým protokolom, doplnili nám vyšetrenia o reprodukčnú imunológiu, tu máme v poriadku ako aj všetko ostatné.
Mám 36 rokov a nepřechodné oba vajcovody.Tak snad tento krát sa nam to podarí. Ked ne tak prdím na to už :roll:
Inak ja som tam spokojná, nemôžem povedať ani mäkké Ň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.