Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alca1985 ach joooo
to me mrzii, ja na tebe tak myslela
a co teď jaky bude postup domlouvali jste se na něčem?
@Moniseeek Na nicem jsme se nedomlouvali, byla tam Lattova. Vodicka ma dovolenou.
@Alca1985 ahaa tak to bych se s ni taky na nicem nedomlouvala… Hele nechceš zkusit IVF Clinic Olomouc? Slyšela jsem na ne strašnou chválu a ja byla rozhodla ze další pokus jdeme taky tam.
Anonymní : jako ja si na FN Olomouc zatím nemůžu stěžovat, protože se to 2× podařilo akorat poprve skoncilo zamlklym a ted jsem skoro 9tt a cekam jestli to zvladne. Spíše jsem zklamaná, že mam malo informací a kdyz jsem se po potratu ptala na další vyšetření tak mě spíše odeskli. Byla jsem opravdu rozhodla, že pak odejdeme tam. Penezove me to prijde podle ceníku stejné, takže by moje volba byla určitě tam.
Ahoj, mám 3 dny zpoždění, tak jsem si udělala těhotenský test. Myslíte, že to vyšlo? Sama na koukám jako jelen. ![]()
@zaba.zaba tak gratuluji, určitě to vyšlo
takže se podařilo samo?
@Moniseeek jj protoze jim je to jedno jestli otehotnis nebo ne. v clinic by si to nikdo nedovolil nejake odsekavani apod. ceny jsou stejne a ten pristup na vybornou :
.drzim Ti palce at je vse dobre do porodu a dockas se zdraveho mimi ![]()
Anonymní : děkuji
doufám, že to tentokrát dotáhne az do konce a nevzdá to ![]()
@Moniseeek vyšlo to samo. A to příští týden mám jet do Františkových lázní asi je budu rušit, jestli se zítra krevní test potvrdí. Nejvtipnější je na tom že CAR Olomouc nám dávali 0% na otěhotnění přirozenou cestou. Jediné co jsem podstupovala bylo cvičení dle Mojžíšové a byla jsem mobilizaci pánevního dna přes konečník. ![]()
@zaba.zaba tak to fakt gratuluju i zazraky se stávají
ted to budou vsechno jedny velké nervy ten začátek.
@zaba.zaba ahojky, moc gratuluji, jak dlouho jsi prosím mojzisovou cvicila, a fakt poctive napr. každý den? jsem nedůsledna na cvičení,…tu mobilizaci ti delali prosím kde? Musim byt objednana bo mi to někdo stihne udělat do konce mesice? V září me ceka et, bolí to? a jak dlouho se v tobě vrta? Bylo potreba nějaké vyprázdnění, klistyr?
,děkuji za odpověď
@zaba.zaba -Ahoj proc kdyz nemas problemy tak Ti davali 0% na otehotneni? oni sami nevi…ta mojzisovka asi totiz zabrala rikaji, ze to pomuze a vidis
.a ty jsi dostala komplexni lecbu do tech frantovek? ![]()
@Anonymní píše:
@zaba.zaba ahojky, moc gratuluji, jak dlouho jsi prosím mojzisovou cvicila, a fakt poctive napr. každý den? jsem nedůsledna na cvičení,…tu mobilizaci ti delali prosím kde? Musim byt objednana bo mi to někdo stihne udělat do konce mesice? V září me ceka et, bolí to? a jak dlouho se v tobě vrta? Bylo potreba nějaké vyprázdnění, klistyr?,děkuji za odpověď
Ahoj, Mojžíšovou jsem cvičila parkrát. Taky nejsem důsledná na cvičení paní se jmenuje Vendula Johanes kontakt na ni je http://vendulajohanes.cz/ Je to hodně milá paní a velice ochotná. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.