FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
15.7.19 16:52

@cockovafazol a co ty jak se daří? Roste prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.7.19 22:09

@Moniseeek Moni, neves hlavu…Treba to ještě klapne :hug: a kdyby náhodou, tak příště uz určitě :srdce: my máme genetiku dobrou, tak půjdu domlouvat další ivfko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.7.19 08:11

@Barushqa ja vim ze jeste neni nic potvrzeno ani ztraceno ale proste tentokrát nemam vůbec pocit ze by to vyšlo. Necítím se vůbec tehotne. Zadna bolest prsou, bricha, nevolnosti nic proste, to ty 2mesice zpět jsem mela všechny priznaky :D uvidime co zítra reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.7.19 11:44

@Moniseeek já se začala cítit těhotne až bylo potvrzeno srdíčko :) takže jak psala Barca, neves hlavu! :* Prcka jsem viděla naposledy ve 14.tydnu a další kontrolu máme příští pátek, to budu 18+2, tak snad bude všechno jak má a třeba se už konečně dozvím, co mi to tam roste :D. Držím moc palce, dej vědět, jak pokračujes! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.7.19 11:19

@Moniseeek tak coo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.7.19 11:21

@cockovafazol ani mi nemluv :( jsem špatná z toho… Mam jeste menší hodnotu nez minule těhotenství :( 14den mam 360 :( ja mit štěstí prostě nebudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.7.19 11:32

@Moniseeek tak ale to nemusí být nic špatně, jen je prostě pomalejší… Za dva dny budeš nabírat zase? Věř tomu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.7.19 11:34

@cockovafazol no zajdu si jako samoplatce na krev at vim jestli je to opravdu v háji. Nevim co jsem komu udělala že musim toto zažívat :? Ja uz to od zacatku citila ze neco neni dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.7.19 23:27

@Moniseeek Holka, moc drzim palecky aby to drobek dohnal. Treba se uchytil pozdeji a bude vse O. K. :andel: :hug: HSK jsem mela pod narkozou, tak to bylo dobre. Predstava aby to probihalo jako pri zobrazovani delohy pres rentgen, tak to ne, to bylo pro me krute 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.7.19 18:19

@Moniseeek tak coo, byla jsi na té krvi? Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.7.19 18:23

@cockovafazol ahooj promin, dneska mi je cely den zle jak prasivemu psovi :poblion: a šíleně me bolí hlava. Ano byla jsem dneska a mam 878. Tak snad je to dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.7.19 16:57

@Moniseeek tak paráda. :potlesk: Kdy máš další kontrolu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.7.19 18:31

@cockovafazol v pondeli jsem byla na krvi tak mam 2065. A ve čtvrtek jedu do caru na utz tak snad bude uz neco videt. A hlavne doufám ze bude na správném místě. A co ty uz si zase videla prcka? A vis uz co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.7.19 11:11

@Moniseeek Tak to rada ctu! :srdce: @cockovafazol A co tobe, jak se dari? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.7.19 11:15

@Alca1985 no uvidime zítra co mi řeknou, to zase budou nervy.. A co ty jak pokracujes? Uz vis vysledky z hsk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.