Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek Zítra mě čeká punkce těch třech folikul.
Ale transfer nebude, kvůli tomu že jsem začala krvácet. Teď to ustalo ale pochybuji že bude po tomto dobrá sliznice ![]()
@Alca1985 jeeej furt něco ty brdo, tak to krvácení pošli me ja ho potrebuju
tak hlavně ze bude aspon punkce ![]()
@Moniseeek Už jsem ti to krvaceni poslala, teď už mám jen zabavený hlen ![]()
Holky. Miluji vodu s mátou a citronem, můžu mátu když jsem na začátku těhotenství?
asi pomalu začínám zjišťovat že věci které jsem milovala, jedla a pila teď jaksi asi nebudu moct ![]()
@barrbucha Ahoj, nadněrné užívání máty v těhotenství může způsobit zhoršující se krevní obraz a poškodit játra. Ale je dobrá na ranní nevolnost či bolest hlavy. Takže bych to sní zase moc nepřeháněla. Ale spíš bych ti doporučila meduňku, kopřivu. A našla jsem pěkný článek zabívající se bylinkama v těhotenství.
https://www.modrykonik.cz/…tehotenstvi/
@zaba.zaba super, meduňka mi roste za barákem taky… Tak snad cca 5 lístků máty na litr vody neuškodí. Ale začnu to míchat i s tou meduňkou, třeba budu klidnější ![]()
Holky, ve středu jedu na krev dávali jste si ráno utrogestan nebo až jste byli zpět doma? ![]()
Holky, dneska jsem začala trochu špinit
ale taky dneska zvracím jak divá
Myslíte, že i tak se mohlo zadařit?
Máte s tím nějakou zkušenost. ![]()
@zaba.zaba já jsem spinila i krvacela od 3. dne po KET… Zvracení přišlo až začalo bit srdíčko, cca od 6. týdne. A s tím utrogestanem ti neporadím, já polykám duphaston, ale myslím si, že jestli jdeš na krev, tak ti to nijak neovlivní. ![]()
@cockovafazol děkuji, docela jsi mě uklidnila. Ale i tak na verdikt si ještě musím počkat do středy. ![]()
@cockovafazol ahooj, ja uz dneska spiniim takze konečně kazdou chvili mrcha dojde a můžu brát praskyyy
a co ty a prcek?
@cockovafazol Ahoj, já bojuji se smetanou cokoliv s ní sním zachvíli mám hlavu v záchodové míse. Nemohu ani v tom horku zmrzlinu.
K tomu přišla teta, ale ne s takovou silou jako obvykle.
Už aby byla středa, ať vím na čem jsem. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď