Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek Zítra mě čeká punkce těch třech folikul.
Ale transfer nebude, kvůli tomu že jsem začala krvácet. Teď to ustalo ale pochybuji že bude po tomto dobrá sliznice ![]()
@Alca1985 jeeej furt něco ty brdo, tak to krvácení pošli me ja ho potrebuju
tak hlavně ze bude aspon punkce ![]()
@Moniseeek Už jsem ti to krvaceni poslala, teď už mám jen zabavený hlen ![]()
Holky. Miluji vodu s mátou a citronem, můžu mátu když jsem na začátku těhotenství?
asi pomalu začínám zjišťovat že věci které jsem milovala, jedla a pila teď jaksi asi nebudu moct ![]()
@barrbucha Ahoj, nadněrné užívání máty v těhotenství může způsobit zhoršující se krevní obraz a poškodit játra. Ale je dobrá na ranní nevolnost či bolest hlavy. Takže bych to sní zase moc nepřeháněla. Ale spíš bych ti doporučila meduňku, kopřivu. A našla jsem pěkný článek zabívající se bylinkama v těhotenství.
https://www.modrykonik.cz/…tehotenstvi/
@zaba.zaba super, meduňka mi roste za barákem taky… Tak snad cca 5 lístků máty na litr vody neuškodí. Ale začnu to míchat i s tou meduňkou, třeba budu klidnější ![]()
Holky, ve středu jedu na krev dávali jste si ráno utrogestan nebo až jste byli zpět doma? ![]()
Holky, dneska jsem začala trochu špinit
ale taky dneska zvracím jak divá
Myslíte, že i tak se mohlo zadařit?
Máte s tím nějakou zkušenost. ![]()
@zaba.zaba já jsem spinila i krvacela od 3. dne po KET… Zvracení přišlo až začalo bit srdíčko, cca od 6. týdne. A s tím utrogestanem ti neporadím, já polykám duphaston, ale myslím si, že jestli jdeš na krev, tak ti to nijak neovlivní. ![]()
@cockovafazol děkuji, docela jsi mě uklidnila. Ale i tak na verdikt si ještě musím počkat do středy. ![]()
@cockovafazol ahooj, ja uz dneska spiniim takze konečně kazdou chvili mrcha dojde a můžu brát praskyyy
a co ty a prcek?
@cockovafazol Ahoj, já bojuji se smetanou cokoliv s ní sním zachvíli mám hlavu v záchodové míse. Nemohu ani v tom horku zmrzlinu.
K tomu přišla teta, ale ne s takovou silou jako obvykle.
Už aby byla středa, ať vím na čem jsem. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.