FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
6.6.19 14:58

@barrbucha gratuluju ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.6.19 15:34

@Moniseeek Zítra mě čeká punkce těch třech folikul. :D Ale transfer nebude, kvůli tomu že jsem začala krvácet. Teď to ustalo ale pochybuji že bude po tomto dobrá sliznice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.6.19 16:13

@Alca1985 jeeej furt něco ty brdo, tak to krvácení pošli me ja ho potrebuju :D tak hlavně ze bude aspon punkce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.6.19 18:38

@Moniseeek Už jsem ti to krvaceni poslala, teď už mám jen zabavený hlen :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
6.6.19 21:10

Holky. Miluji vodu s mátou a citronem, můžu mátu když jsem na začátku těhotenství? :think: asi pomalu začínám zjišťovat že věci které jsem milovala, jedla a pila teď jaksi asi nebudu moct 8o

• Citovat
  • Upravit
127
6.6.19 21:55

@barrbucha Ahoj, nadněrné užívání máty v těhotenství může způsobit zhoršující se krevní obraz a poškodit játra. Ale je dobrá na ranní nevolnost či bolest hlavy. Takže bych to sní zase moc nepřeháněla. Ale spíš bych ti doporučila meduňku, kopřivu. A našla jsem pěkný článek zabívající se bylinkama v těhotenství. :kytka: https://www.modrykonik.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
7.6.19 06:25

@zaba.zaba super, meduňka mi roste za barákem taky… Tak snad cca 5 lístků máty na litr vody neuškodí. Ale začnu to míchat i s tou meduňkou, třeba budu klidnější :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
127
7.6.19 22:14

Holky, ve středu jedu na krev dávali jste si ráno utrogestan nebo až jste byli zpět doma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.6.19 17:27

Holky, dneska jsem začala trochu špinit :zed: ale taky dneska zvracím jak divá :poblion: Myslíte, že i tak se mohlo zadařit? :think: Máte s tím nějakou zkušenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
8.6.19 18:05

@zaba.zaba já jsem spinila i krvacela od 3. dne po KET… Zvracení přišlo až začalo bit srdíčko, cca od 6. týdne. A s tím utrogestanem ti neporadím, já polykám duphaston, ale myslím si, že jestli jdeš na krev, tak ti to nijak neovlivní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.6.19 18:09

@cockovafazol děkuji, docela jsi mě uklidnila. Ale i tak na verdikt si ještě musím počkat do středy. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.6.19 09:55

Holky, jak všechny pokračujete? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.6.19 10:01

@cockovafazol ahooj, ja uz dneska spiniim takze konečně kazdou chvili mrcha dojde a můžu brát praskyyy :dance: a co ty a prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.6.19 11:28

@cockovafazol my sedime na genetice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
10.6.19 21:35

@cockovafazol Ahoj, já bojuji se smetanou cokoliv s ní sním zachvíli mám hlavu v záchodové míse. Nemohu ani v tom horku zmrzlinu. :nevim: K tomu přišla teta, ale ne s takovou silou jako obvykle. :cert: Už aby byla středa, ať vím na čem jsem. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.