FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
31.5.19 07:46

Dnes jsem to vydržela a test jsem nedělala :mrgreen: tak až zítra nebo v neděli…
Každopádně mě dneska bolí svaly na břiše jak kdybych dělala celou noc zklapovačky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
127
31.5.19 07:49

@barrbucha ahoj, tak to jsi šikulka. Ale snaž se vydržet na test krve až do nemocnice. Jinak zi přeji aby se zadařilo. :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
31.5.19 10:12

@zaba.zaba klidně tu sodu, ale je to hnus :poblion: lepší je vzít si Rennie, ten neuškodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
31.5.19 12:54

@michailidis tak, máš pravdu soda je opravdu hnus. Úplně se mi zkřivila pusa, zkusila jsem mléko to mi pomohlo. Rennie jsem zatím nezkoušela. Neuškodí to malému, pokud se tam uhnízdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
31.5.19 13:50

@zaba.zaba nene Rennie můžeš v pohodě, taky si ho sem tam vezmu, samozřejmě nesmíš dvacet denne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.6.19 06:42

Dobré ráno, čekat na krev do čtvrtka by mě švihlo :mrgreen: naposledy jsem testovala ve čtvrtek a teď dnes ráno. Doufám, doufám že vše bude v pořádku a na konci února 2020 budu ječet v porodnici :lol:
Nahoře je test z dneška

• Citovat
  • Upravit
292
1.6.19 11:15

@barrbucha super, moc ti gratuluji :hug: Jen bych ti chtěla říct, že teď už budeš čekat pořád na něco :D Nejdřív je to ta krev, pak za 14 dní na srdíčko, pak na screening :). Ale je to takové fajn čekání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.6.19 12:22

Holky ale mě dost „tahá“ břicho. Včera mě bolely šikmé břišní svaly jakobych celý den dřela v posilovně břicho a dnes mě dost tahá od pupka dolů, když stojím, při chůzi… Dneska jsem byla se psy na cvičáku a jela jsem brzo dom. Ne že by to bolelo ale takový nepříjemný pocit to je… :think: nikdy jsem těhotná nebyla a vím že každá to má jinak, ale zas mě samozřejmě vyděsila moje mamka, že to není dobrý, když mě tak na začátku bolí břicho a že bych neměla nic dělat a bla bla a všichni kolem mě asi mají zdechnout hlady a v hnoju :zed: jediný co dělám je klasicky úklid, zametu, vytřu, utřu prach, vařím a chodím se psy na procházky. Nic víc, jo občas musím zvednout to malé štěně (má 12 kg) ale to už je tak 1× za den, většinou ráno aby se mi nepočurala doma ji chytnu pod pažu a metu s ní na zahradu, víc nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.19 14:13

@barrbucha určitě nic netahej a už vůbec ne nic nad 5 kg. Uvědom si, že si těhotná a lidi kolem tebe se nezblazni, když teď toho budeš dělat min. Bodani a bolesti v břichu sou normální - taky se tomu říká jiný stav. Ale nejsme tady doktori. :)

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
1.6.19 17:02

No já právě na sobě nechci nechat minimálně do třetího měsíce nic znát ostatním lidem… Nepatřím mezi ty co by jim vyšel pozitivní TT a roztroubím to všude po rodině atd, pak se něco potentuje a všichni mě budou chodit litovat, to bych nedala,…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.19 17:53

@barrbucha nepřijde mi že chceš poradit ale spíše chceš abysme ti tady schválili to co píšeš. Hele musíš se sama rozhodnout co je pro tebe priorita. Ivf stojí prachy a ta několikaleta snaha o dítě hlavně nervy a fakt si nemyslím že stojí za to dělat že se nic neděje a třeba zbytečně něco zanedbat. Pro mě za mě bych si vymyslela třeba i nějakou nemoc třeba na záda ale určitě bych nedělala že se nic neděje jen proto aby si toho někdo nevšiml. Rozhodni se sama co ti za to stojí a co ne.

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
2.6.19 09:17

Anonymní, asi máš trochu pravdu s tím že potřebuji schválit svoje fyzické aktivity.
Ovšem další komedie je, že poslední týden v červenci jedem busem do Chorvatska ke Trogirzu, to bych měla být 9tt, tak doufám že to všechno vyjde, protože už to máme zaplacený někdy od února…
A vlastně, jak se počítají ty týdny těhotenství? Od datumu ET? Nebo jak? Děkuji za odpověď. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.19 10:04

@barrbucha pocita se to od poslední menstruace. A znovu ti napíšu že by sis měla určit priority. Zacnes tam krvacet nebo něco a do toho ta cesta busem do Chorvatska muze být i 16 hodin, budes zvracet a bude se ti chtít pořád čůrat. Ty jsi fakt blázen jestli chceš opravdu jet. 8o

• Citovat
  • Upravit
127
2.6.19 10:24

@barrbucha ahoj, já bych taky nikam nejela. Nevíš jak tvoje tělo bude reagovat, můžeš ohrotit sebe i to malé. A jak psala Anonymní měla by sis určit priority. Nezlob se ale moc mi nepřipadá že by záleželo na to maličkém, že pojedeš busem až takovou dálku. Ale jsi dospělá, tak se musíš rozhodnout sama co je pro Vás dobré. Já osobně bych se raději poradila s lékařem zda je cesta vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
2.6.19 10:57

A to mám jako vyhodit přes 20 000? Jen proto že se to asi povedlo? Hromada ženských dokonce i lítá na dovolené…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.