FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.19 19:38

@Alca1985 -Ahoj Ali to ses mela nechat zavezt ;).Takze dnes ET? zavadel teda Dr. Vodicka? drzim Ti pesti at seTe nepusti a vydrzi :srdce: hlavne bud v klidu a odpocivej a mysli pozitivne :hug:

• Citovat
  • Upravit
466
29.5.19 19:55

@zaba.zaba Tak to je ten pravy v brisku! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.5.19 20:01

Anonymni: Ne, jeste neni co zavadet. :P Zatim stimuluji. Jen jsem vzdycky takhle jezdila domu po ET, tak uvazuji jestli to prave nezmenit pokud k transferu dojde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 20:09

@Alca1985 -Tak sem to spletla :roll:.urcite bude co zavadet o tym nepochybuj :*.radsi at te nekdo odveze je to lepsi. chodis k dr. vodickovy I na kontroly?

• Citovat
  • Upravit
466
29.5.19 20:32

Anonymní: Zatím jo :D Dnes jsem byla na ultrazvuku (5den stimulace) a nic neviděl. Ptal se, jestli jsem poslala vaječníky na dovolenou, že tam nevidí žádné folikuly. Zatím doufám, že se objeví později jak to bylo předtím. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.5.19 20:37

@Alca1985 Uvidíš objeví se tam něco, jen tomu musíš pořád věřit a neházet flinzu do žita. Držím všechny palečky. :andel: A kdy jdeš zase na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.5.19 20:58

@zaba.zaba Ještě věřím. Jinak jedu sobotu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
30.5.19 07:42

Holky já vím že by se měl dělat test obden, jenže mám strach aby ta čárka nazmizla a ona prostě nesílí, naopak mi přijde že slábne :,( z toho asi nic nebude. Jinak já se vezla po ET domů sama autem, ještě ke všemu po staré betonce směr Lipník / Hranice, takže jsem taky pěkně hopkala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.19 12:18

@barrbucha jestli ty testy jsou od shora dolů, tak buď v pohodě. Čárka nemusí hned silit, protože i hcg se zdvojnasobuje co dva až tři dny. Neřes všechno tolik. :)

• Citovat
  • Upravit
137
30.5.19 12:37

@barrbucha obden, ale mel by se delat az tak 15 dni po et :) fakt to moc resis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
30.5.19 13:58

Holky já vím že to moc řeším. Prvních pár dní jsem normálně i zapomněla že jsem byla na ET… Dokonce čtvrtý den po ET jsem byla se psy na cvičáku, jako nedělala jsem nic extra, ale od prvního dne se fakt neválím asi jak bych měla a možná mě dohání svědomí či co a tím tuplem bych si to neodpustila :oops:

• Citovat
  • Upravit
137
30.5.19 17:59

@barrbucha to si asi nevyberes :? Já poprvé nelezela, podruhy jo a nevyšlo mi ani 1. U prvního děcka jsem nic neresila, ani jsem nevěděla ze existuje nějaká ovu :oops: a jednou jsme na to hupsli a bylo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
30.5.19 19:39

@Barushqa jasný no, ale já jsem nikdy v životě přirozeně neotěhotněla, a bývalým jsem neměla anti 3 roky a s manželem teď 7 let a prostě nikdy jsem těhotná nebyla, není to tak, že bych už třeba jedno dítě doma měla a druhé nám nešlo, nebo třeba otěhotněla a potratila…

• Citovat
  • Upravit
137
30.5.19 20:42

@barrbucha ono je to mozna lepsi… My ted v hm potkali kocarek a malej zacal bulet ze kdy uz budem mit mimco a jestli uz ho budu mit v brisku a porad mi tam daval pusy…a vysvetluj mu to když mas sama slzy v ocich :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
31.5.19 07:05

Ahoj holky, pálela Vás žáha po transferu embria? Dneska ráno je to fakt síla, nejdříve zvracení vody a potom už hodinu mě pálí neskutečně žáha. Nikdy mě žáha nepálela. Co by jste mi na to doporučili? Známá mi radila jedlou sodu. Díky Pavla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.