Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek já čekám na ten screening, co bude příští čtvrtek a do toho to vypadá, že mám zánět mocaku.
Takže začneš stimulovat na KET? ![]()
@Barushqa kde jste byli na genetice? Ve fakultce? My už jsme měli genetiku před ivf, Hejtmánek chtěl mít tohle vyšetření ještě před začátkem stimulace. Čekali jsme skoro 2 měsíce na volný termín a pak ještě 2 týdny, než přišly výsledky. ![]()
@zaba.zaba a test si neděláš? Čekáš na tu krev? Já bych to asi nevydržela.. ![]()
@cockovafazol dva tydny? nam vcera rekla ta doktorka, ze se ceka 4 tydny…tak to by bylo lepsi… hrozne se to vlece.. u nas nenasli zadny problem, zkusili 1 ivf a 1 ket a az pak nas poslali na genetiku… tam mi jeste rekli, jestli jsem mela laparku…no nemela.. tak nevim… ![]()
@cockovafazol no ja bych ráda uz zacla ale furt nic 3ti den jenom spinim uz jsem fakt na nervy, uz jsem uvazovala ze zavolam doktorovi at mi pichne vyvolavacku. To uz neni možný ze 3dny spini a furt nic, nevim uz jak tomu napomoct. Jeej zánět mocaku tak to taky není příjemný. @Barushqa a nebyli jste na té imuno genetice? My totiz taky na genetice byly hned ještě pred ivf ve fakultce. A na vysledky jsme cekali tez nejak kolem 2 týdnu.
Pfff včera jsem šla na krev kvůli štítné žláze u nás ve městě a napadlo mě že si nechám i pro sebe ze zvědavosti hcg jako samoplátce. Tak si vzali 400 Kč, krev teda musela jet až do Zlína, dneska volám a prej jim výsledky ještě neposlali že možná zítra. Tomu říkám zas rychlost fakt
a nemůžu vydržet na utz do toho 20.6 zajímá mě co se ve mě děje. Nejraději bych si skočila ke své dr na rychlo utz zda tam něco je nebo ne…
@barrbucha tady máš tabulku. Vlevo si najdi 5 denní embryo a dny po et, vpravo máš jednotky hcg, tak si to najdi. Každopádně to roste a to je hlavní! ![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás podstoupila někdy teď nativ a na kolik to asi tak přišlo? Respektive co vše se bralo za léky a kolik byla finální cena. Koukala jsem na ceník a jsou tam minimálky s různými cenami.
Mám za sebou IVF a z toho dvojčata skoro 13 let, teď mám nového manžela a rok se snažíme a nic… Na třetí IVF na pojišťovnu už nemám nárok kvůli věku
Díky za odpovědi
@VeTi
Ahoj, já mám za sebou 1IVF hrazené na pojišťovnu ale i tak vím kolik to za zím stálo.
Brala jsem na stimaci injekce Bemfola (4× 150, 4× 75, 3× 225) Orgalutran 3× a Ovitrelle 2×. Prášky Prednison 2balení, Ac. folicum 2balení a Utrogestan 6balení. Injekce a prášky vyšli cca na 11200. Pojišťovna mi z těto částky hradila cca 10 150.
Doplácené zákroky: metoda icsi 8550, prodloužená kultivace 3180 a asistovaný hatching 2670, celkem 14 400.
Bohužel se nám nezadařilo 1IVF tak na podzim půjdu to celé kolečko znovu. ![]()
Snad ti to nějak pomůže.
@zaba.zaba díky. Jak to chodí u IVF to vím, u nativu je to trošku jinak. Tam se neberou tak veliké dávky hormonů, stačí trošku, s cílem získat cca 2-3 vajíčka.
Já i při klasickém IVF měla velmi malý počet - při prvním pouze 3 ks - z toho mám dvojvaječná dvojčata. Při druhém jsem měla 6 vajíček, 5 oplodnili, k zavedení zbyly 3, nechala jsem si dát jedno = nic, a ty dvě jsem nechala zmrazit, bohužel ale nevydržely rozmrazení ![]()
Do plného IVF jít nechci, je to moc finančně náročné, chtěla bych právě zkusit minimálku, ta nevyjde tolik
Ahoj holky, tak konečně mrcha dorazilaaa
uz jsme objednani na 24.6. Na utz a za embryolozkou
uz se tesim zase hned lepší nálada ![]()
@cockovafazol ahoj, bohužel těhotná nejsem.
A za tu moji bolest břicha a zvracení může Prednison což mi přijde zvláštní ten beru od 13.5 a nezvracela jsem. Až poslední týden, pan Vodička mi na napsal žádanku na gastro vyšetření.
Už skoro nejím, včera jsem málem udusila.
No nic co se dá dělat v říjnu znovu celé to kolečko (stimulace, punkce, tranfer), ale nejdříve pojedu ba tři týdny do Františkových lázní na doporučení pana doktora.
@Moniseeek tak mě teta dneska odpustila, takže šla k tobě super.
Držím palečky. ![]()
@Anonymní píše:
@barrbucha tady máš tabulku. Vlevo si najdi 5 denní embryo a dny po et, vpravo máš jednotky hcg, tak si to najdi. Každopádně to roste a to je hlavní!
Z tabulky jsme pochopila jen min a max, rusky fakt neumím… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.