FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
28.6.19 09:12

@Moniseeek Tak na tebe budeme myslet a dej pak vedet :srdce: a hodne stesti :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.6.19 10:06

@Barushqa děkuji :hug: určitě pisnu neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.7.19 17:29

@Moniseeek To budu moc a moc drzet palecky!!! :hug: No, odber kostni drene neni teda nic prijemneho :nevim: Jo, je tam klid i kdyz ted tam jsou netere a holky od sestrenek (takze 5 holek) muj, ja, mamka, svagrova, stryc, teta a prubezne bracha. Tak dohromady 8bab a 3 chlapi :lol: Ve ctvrtek me ceka HSK ale no nevim, porad pospinuji a trochu jsem i o vikendu krvacela, tak jsem teda zvedava jak to dopadne :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.7.19 17:39

@Alca1985 tak to Vas tam teda je panečku :lol: a převaha bab :palec: na HSK jsem take byla. No me uz to ceka zitra tak snad bublinku budu mit odpoledne u sebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.7.19 09:24

@Moniseeek držím palce na dnešek! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
3.7.19 09:26

@cockovafazol dekujii ted jsem tam akorát volala, zvladlo to takze vyrazime si pro bublinku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.7.19 10:00

@Moniseeek držím pesti :dance: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
3.7.19 12:33

@Barushqa děkuji :hug:
bublinka je u mě :srdce: pry je moc hezká tak snad to bude konečně ta pravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.7.19 15:52

@Moniseeek Urcite je to ta prava! Jeste kdyz zvladla ten mrazak :lol: :palec: SUPER, DRZIM PALECKY!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.7.19 15:54

@Alca1985 děkuji :srdce: a co ty jak je po hsk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.7.19 09:17

@Moniseeek Po HSK to bylo O. K. ale zacala jsem krvacet nejak brzo. Delka cyklu jen 20 dni a je zas silna. Takze jsem zacala krvacet 4 den po HSK. :? Na vysledky ted cekam. A co ty jak se dari? :D Bublinka se ma u tebe urcite dobre! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.7.19 10:12

@Alca1985 tak hlavně ze si to zvladla ja na hsk strasne trpěla bolest jako pr… Uz bych na to znova nesla :D ty brdo tak to si mela kratky cyklus no. Da se říct ze bublince se asi zalíbilo :oops: :srdce: ale nechci to zakriknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.7.19 20:08

Ahoj holky jak se máte? Tady to úplně utichlo… No nějak mi dneska nrni do smíchu, mam sice // ale strašně slabé, vůbec nesili takže nám to asi zase opět nevyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.7.19 16:48

@Moniseeek ahoj Moni, jak to jde? Kdy máš jet na krev? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.7.19 16:52

@cockovafazol ahojky, ve středu jdu na krev. Ale nevidim to nadějně, jako slaba čárka je ale myslim ze to bude spise biochemicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.