Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek Tak na tebe budeme myslet a dej pak vedet
a hodne stesti
![]()
@Moniseeek To budu moc a moc drzet palecky!!!
No, odber kostni drene neni teda nic prijemneho
Jo, je tam klid i kdyz ted tam jsou netere a holky od sestrenek (takze 5 holek) muj, ja, mamka, svagrova, stryc, teta a prubezne bracha. Tak dohromady 8bab a 3 chlapi
Ve ctvrtek me ceka HSK ale no nevim, porad pospinuji a trochu jsem i o vikendu krvacela, tak jsem teda zvedava jak to dopadne
![]()
@Alca1985 tak to Vas tam teda je panečku
a převaha bab
na HSK jsem take byla. No me uz to ceka zitra tak snad bublinku budu mit odpoledne u sebe ![]()
@cockovafazol dekujii ted jsem tam akorát volala, zvladlo to takze vyrazime si pro bublinku ![]()
@Barushqa děkuji ![]()
bublinka je u mě
pry je moc hezká tak snad to bude konečně ta pravá ![]()
@Moniseeek Urcite je to ta prava! Jeste kdyz zvladla ten mrazak
SUPER, DRZIM PALECKY!!! ![]()
@Moniseeek Po HSK to bylo O. K. ale zacala jsem krvacet nejak brzo. Delka cyklu jen 20 dni a je zas silna. Takze jsem zacala krvacet 4 den po HSK.
Na vysledky ted cekam. A co ty jak se dari?
Bublinka se ma u tebe urcite dobre! ![]()
@Alca1985 tak hlavně ze si to zvladla ja na hsk strasne trpěla bolest jako pr… Uz bych na to znova nesla
ty brdo tak to si mela kratky cyklus no. Da se říct ze bublince se asi zalíbilo
ale nechci to zakriknout ![]()
Ahoj holky jak se máte? Tady to úplně utichlo… No nějak mi dneska nrni do smíchu, mam sice // ale strašně slabé, vůbec nesili takže nám to asi zase opět nevyjde ![]()
@cockovafazol ahojky, ve středu jdu na krev. Ale nevidim to nadějně, jako slaba čárka je ale myslim ze to bude spise biochemicky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.