Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BessinkaŤapinka ta první konzultace tam byla velice příjemná a těším se na další ![]()
Přecházeli jsme z Ivf Clinic
1.3 nás čeká ve fnol konzultace na urologii - to jde chlap a hned po máme konzultaci v car kde podle výsledků z urologie budeme řešit žádost na pojišťovnu, stimulaci u chlapa tese
@BessinkaŤapinka nebyli jsme spokojeni s přístupem a každou konzultaci měnili nazor a třešnička na dortu byla když se po 2, 5 mesicni léčbě u nich zeptali kdo nám to dávkování napsal ![]()
@Nickuse to jako vážně? Aha a comas za problém. že tě tam tak dlouho léčili? ![]()
@BessinkaŤapinka
Ja nemam problém. Car navštěvujeme kvůli partnera, já už mám dceru z předchozího vztahu, ale partner má azoospermii, kterou má z důvodu nefunkčního hypofyzarniho systému. Netvoří se mu přirozeně hormony, které vytváří spermie
@BessinkaŤapinka
Chlap už bude mít příští mesic léčbu 6 měsíců… Zatím žádný výsledek jen jednou na spg 2 nepohyblive spermie jinak stále azoo.
Jen léčba nás na ten půlrok stala 30tisic a výsledek nic ![]()
Po konzultaci ve fakultce nás raději poslal ještě k nim na urologii a pokud urokog dá indukci tak půjdeme na chirurgické získání spermií z varlat. Kde mě současné budou odebírat vajíčka a mu spermie. To třeba v ivf clinic nedělají prvně odeberou spermie a pokud najdou zamrazi a začnou stimulovat… Jenže ty spermie po tese jsou špatne a když se zamrazi tak nepřeziji nebo všechny embrya ukončí brzo vývoj
My když už budeme podstupovat tese chceme Ab to bylo z čerstvých je to větší šance a ve fnol to přímo nabízejí že je to lepší tak jsem ráda
@Nickuse aha zajímavé, protože jsem četla na IVF clinic samou chválu.
@BessinkaŤapinka mě tam chodila svagrova a i ona je spoko a uz je těhotná. Ale v našem pripade to nebylo to co jsme očekávali. Ale asi to bude spíše neplodnosti na straně chlapa to řešit neumí, ale co se týká žen můžou být dobří… Nemůžu soudit podle první konzultace kdy už o tom víc více mi rijde lepší fnol
@BessinkaŤapinka
Joo děkuji moc
já tobě taky. Třeba nám termíny vyjdou podobně.
Chtěla jsem se zeptat ta jak dlouho jste měli schváleno od pojišťovny?
@BessinkaŤapinka tak to je super to by mohlo vše příští měsíc vyjít ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.