FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
23.5.19 11:34

@Alca1985 ano kulička už je ve mě přesně od 10:37 :mrgreen: jsem se dívala kolik je hodin když ji tam vpustili. Sliznici mám 16 mm tak si tam může poskakovat jak skrblík v bankovkách :mrgreen: doufám že se zahryzne a už nepustí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.19 11:45

@Alca1985 Ahojky to co píšeš tu castku je za jejich odběr to co udělají ve fn, že to embryologove odeberou a poslou na genetiku embryí. nic víc..genetiku hradí pojistovna, a to tehdy buď musíš mít nějaký velký zdr. problem a nebo více neúspěšných pokusů. dela se to po dvou neúspěšných ivf..myslím, že díky tomu co tady píšeš bys měla ty nárok. horsi jsou ty vajíčka.. :? Posílají vzorky z blastocyst ty nejhezčí, který se dají odebrat…nezoufej kašli na Lattovou soustred se sama na sebe zkoušej dal uvidíš, že se zadaří…😙.za mě je dobrý dr. vodicka, ví co dělá. jinak myslím, že hruza…

• Citovat
  • Upravit
374
23.5.19 12:24

Anonymni: aha děkuji za informaci…tak jim teda na konci leta dáme ještě 2 šanci, pokud se ted nepovede ket. A kdyz to bude zase neúspěšné tak si o to vyšetření reknu a budu si za tim stat. Ja mam málo vajicek, bohuzel tak snad budou mit pak z ceho na tu genetiku vybirat😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 12:27

@Alca1985 no nam z krve taky delali hned genetiku. A ted bych chtela aby nam udelali i tu reprodukční imunologii. Tu vam delali kde? Ve fn nebo nekde jinde? Na ni se čeká asi dlouho ze? Aha a domluvili jste se teda na nejakem postupu co ted? Ja tam byla v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.19 12:31

@Moniseeek a co máš teda diagnostikovano? Vidíš to, mně nedělali ani tu průchodnost. Čistě genetika mě a partnera (rozhovor + krev), přítel ten spermiogram, já hormonální profil z krve a ultrazvuk. Nic víc. :nevim: Já mám taky nejblíže Ostravu, začínali jsme v Reprofitu v OVě, ale kvůli mé krve jsme museli volit fakultku buď v Brně nebo Olomouci. Teď už to máme jedno, protože při transferu mi už tu krev hlídat nemusí (museli při OPU). Takže jsme si s přítelem řekli, že kdyby to nevyšlo, tak zkusíme Helios v Brně, i když bychom dojížděli 180 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 12:33

Anonymní: To je blbé, kdybych měla víc vajíček tak bych do toho už šla ale takhle nevím :roll: A co ty, daří se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 12:35

@Moniseeek Taky máš nízké AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.19 12:35

@barrbucha ty jo, tak to máš mega sliznici :D. Já měla při transferu 8,5 mm :D. Tak držím palce, ať se to podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 12:37

@cockovafazol me tu průchodnost vejcovodu delali ještě ve zline na klinice nez jsme z tama odešli. Praveze nic nenasli zadny problem vse vporadku, jen pritel ten spermos mel trochu pomalejší ale po tech praskach co ji se mu to spravilo a ma ho dobrý. Ja bych ze svojich domenek jen rekla ze nejak blbe reaguju na hormony kdyz se mi tvori tak malo vajicek. Ale to mi bylo vyvraceno k vuli tomu ze jsem byla 2× na operaci s cystama na vajecnicich tak pry je to k vuli tomu to male množství, ze ty vajecniky jsou uz naruseny. Tak nevim asi to tak bude. A odkud jses ze mas nejblíž ostravu? Nebydlime nekde kousek od sebe? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 12:41

@Alca1985 právě ze ne, nerikali ze bych mela neco špatně nebo nízké, rekli mi ze ten pocet tech vajuch mam maly k vuli operaci vajecniku na obou stranach :? Tak nevim co je na tom pravdy. Schválně se podivam ještě do svych zpráv jestli tam nekde nemam napsanou tu hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 12:47

@Moniseeek Na reprodukční imunologii jsme byli v Plzni. Vím že ji ještě dělají v Praze a v Hradci Králové. Dali nám kontakty ať se někde objednáme. Čekali jsme 6 týdnů na vyšetření a pak 6 týdnů na výsledky. Ale těch 6 týdnů před vyšetřením kvůli tomu, že doktorka měla podmínku aspoň 6 týdnů bez nějaké hormonální stimulace aby neovlivnily výsledky. No a jak mě viděla na ultrazvuku, tak se jí pak ani to vyšetření nechtělo dělat :roll: ale nakonec jak mě viděla že jsem z toho špatná, tak ji udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 12:57

@Moniseeek Aha, to asi taky ovlivní počet :? No domluvili jsme se že jak dostanu menstruaci tak dojedu a začneme stimulovat a jestli dojde k transferu, tak mi ho bude dělat Vodička. Ten mi dělal rentgen dělohy (průchodnost vejcovodů) a tak vím že ten druhý čípek najde :lol: Jinak taky říkal o náhradní matce, že je tam větší šance ale já nikoho neznám kdo by to toho šel a mám strach do toho jít s cizí ženou aby si to potom nerozmyslela. Kdyby si to rozmyslela, tak nic neudělám a pak by nám jen zbylo lítat po soudech a bojovat o střídavou péči (otcem by byl můj) abych viděla své genetické dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 13:08

@Alca1985 no jako ted jsem studovala ty vsechny papiry, a rekla bych ze amh teda nízké mám. Hodnotu mam 2,17 a to mi podle tabulky na netu teda nízké prijde. Takze bych rekla ze pcos mam. Jak se tohle vůbec léčí?
Hlavně vůbec nechapu proc mi neco takoveho nerekli? Zacinam si byt opravdu doat nejistá s těmi jejich postupy, aby nebyly zbytečné a neúspěšné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.5.19 13:24

@Moniseeek To máš ještě dobré. Není to podle tabulek ale ani katastrofa. Já mám 0,52 takže nevěš hlavu ;)! Našla jsem taky tabulku ale tam je napsané že záleží v jekých jednotkách je výsledek uveden :think:. Ty máš u toho i jednotky? já ne, mám napsané jen S_AMH: 0,52.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.5.19 13:28

@Alca1985 ja taky ne jen hodnotu 2,17 nic jineho. Ale i tak se na to při příští kontrole zeptám a vezmu ten papir s vysledkama. Ale i tak zase mam brouka v hlavě z toho. To mi k tomu stresu moc nepřidalo ted :( ted se budu zase bat ze se ten nas mrazacek nechyti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.