Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barrbucha Zkus tam zavolat, budou určitě vědět víc a budeš mít jasno jestli je to těmi léky. Já jsem tyto problémy neměla ale každý může reagovat jinak.
@barrbucha me se teda hlava tocila taky ale spis asi ze vsech tech hormonu…urco zavolej..mozna spatna reakce… @Moniseeek tak to je dobre ze uz je lepsi..no vim jak ti je a vim jak dlouho trva se z toho vzpamatovat… ![]()
@Dadule27 noo vadi mi vsechny těhotné s pupkem vsude kolem mě, ale snažím se to uz nevnímat. Dnes jedu do caru domlouvat ket.
Včera jsem tam volala a vysadili mi Cejchmánek. Nebo tak nějak… Estrofem, říkal, že neví proč mi ho paní Lattová dala když sliznici jsem měla 13 mm takže od včerejška neberu estrofem a je mi skvěle, takže to asi dělal on. Jinak všechny naše kuličky jsou v pořádku
volat si budu ještě dneska a zítra šup na první ET
@barrbucha To je super, že ti je dobře a i že se všem kuličkám daří!!!
A zítra ET, to už je krásný pocit!!!
Jen tak dál! Ja doufám že doktorku Lattovou dlouho nepotkám!
@barrbucha tak to je super!!!
tak drzim pesticky at se prcek zavrta a drzi
@Moniseeek ja vim beru
to je na ho.no a chvilu to jeste bude na ho.no ale pak uz min..urcite se ted podari prdelka druha a bude se drzet zuby nehty
![]()
@Dadule27 no doufam, ze jo a uz se udrží
jinak me uz šlahne
A co ty, snazitr se normálně nebo pujdete jeste nekdy na dalsi pokus?
Děkuji všem za podporu.
Dneska se jedna kulička přestala vyvíjet, takže máme jen 5, zítra mi zavedou tu nejšikovnější, je tam jedna co je o chlup lepší, tak mi dají tu a zbytek půjde k ledu. Jsem ráda že se moje já a manželovo dalo dohromady, měla jsem trochu strach že se spolu nebudou „bavit“
ale břicho mám po OPU jak 6-7 měsíc
vaječníky bolí ale je to pohoda, můžu normálně spát, akorát na břichu mi to dělá trochu problém, ale teda bradavky mám citlivé jak blázen…
@barrbucha A jak vědí že jedna je o chlup lepší? Mate je pod kamerou? To vypada na super urodu!!! ![]()
@Alca1985 to netuším, už v pondělí mi říkala do telefonu embryoložka že je tam jedno velmi šikovné… Ale jak moc to sledují to nevím… Asi je každý den o chlup napřed než ostatní, včera to prej v sobě mělo už nějakou „dutinku“ a ty ostatní byli těsně před vytvořením dutinky. Já nevím. Pro mě jsou to kuličky s hodně kuliček uvnitř ![]()
@barrbucha Hlavně že se jim daří!!!
A ten top dneska šup do pelíšku! ![]()
@barrbucha tak to je super proste…to bude urcite bojovnik
@Moniseeek muj chce jit na podzim jeste ale spis iui mozna ivf ale spis ne…kdyby to bylo jen na me tak bych nesla uz…mam spatny vajicka z tech proste nic nebude..vim to..ale on chce jeste zkusit jestli to nepujde…tak to jeste teda zkusime ale az po lete..nebudu si kazit leto a dovcu ![]()
Holky a proč je Lattová špatná? Mám pocit že jsem někde něco četla ale nevím už co to bylo… Dneska je tady ta slovenka… Tu je viděla naposledy začátkem roku když jsme sem začali jezdit… A je tady nějaká mladá brýlatá sestra či sekretářka pěkně na facku. V čekárně před všema lidma se mě zeptala „a na co jdete“ připadala jsem si jak Liška na kožním
neřekla jsem na ET ale na vyšetření. Fakt kravka
@barrbucha to jsem nikdy neřešila, vsichni, co tam sedí s tebou, mají stejný problém
. Já s Lattovou problém nemám, někomu vadí, že je trošku drsnější, ale na mě byla hrozně milá.
Lehnertova je taky fajn
Tak ať ti ten transfer dobře dopadne
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.