Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katerinka25 Dr Machac, to je IVF clinic, to ses tady spatne ![]()
@cockovafazol máme teď štěňata cane corso. O víkendu právě jdou už všichni do nových domovů, v pátek jde první pes. v sobotu vezeme do Mikulova na půl cesty jedné paní do Rakouska, takže od pátku do neděle budu mít frmol, ještě že mám už předchystané aspoň smlouvy.
Mě Lattová naštvala v zimě kdy jsem měla podezření na LUF syndrom a ona se mi vysmála. Později se ovšem potvrdil, kdy mi 2× po ovitrelle a iui nepraskl folik a měla jsem z něj 4 cm cystu.
Přes den jsem si psala s kamarádkou, taky chodila do FN a taky byla na umělém, a 3× KET nakonec po tom všem otěhotněla doma a už má ročního chlapečka. Je taková jako já. Takže jsme se pak spolu chlámaly tomu jak mi hrabe
naštěstí si sama ze sebe a z toho všeho dokážu udělat srandu. Právě nevím co je horší zda být vzteklá a nebo uřvaná…
@Katerinka25 třeba tady
https://www.emimino.cz/…mouc-150598/
Ale kdyz tady do vyhledavace napises ivf clinic olomouc tak ti jich vyjede docela dost. Takze kdekoliv.
Ahoj holky, vidím ze to tady docela zaostává, nikdo nic nepíše. Jak se vůbec máte? Jak postupujete? ![]()
@Moniseeek Ja nepisu, protoze jsem na mrtvem bode
Posilala jsem vysledky a vyjadreni z reprodukcni imunologie a pan doktor nejak nepise a nepise
Do toho jsem dnes zacla zas trochu krvacet a to jsem 15DC
Je to na h…o! A co ty?
@Alca1985 ahaa tak ho uháněj, ja bych tam volala kazdy den. Hele a muzu se zeptat na tu imunologii to dělají jak? Z ceho? Z krve? Nebo posilaji nekam embryo? Ja uvazovala ze si ji taky necham udelat a pry to moc delat nechcou. Ja jinak dobry snad uz je ze me vše pryc, ve čtvrtek bych mela jit na kontrolu pokud uz nebudu krvacet. Uz jsem na tom i psychicky líp, hodně me pomohl chlap. Nemit ho tal jsem asi v opave.
@Moniseeek Berou to z krve, spermatu a podud muzes otehotnet i treba normalne tak muzou vzit i ovulacni hlen (jestli tam nejsou protilatky). U me ho nebrali, protoze jsem s pritelem 2× otehotnela, takze se vi ze v tom problem neni. Kdyz se zitra rano neozve, tak asi zavolam sekretarce. ![]()
@Alca1985 aha tak to zkusim pak navrhnout aby mi to taky udělali. My jsme praveze normální cestou ještě netehotneli jen z toho prvního ivf. A ještě de dělá nějaká genetika s embrya nebo se pletu? Nevis? Jasny zavolej ja bych tam volala furt.
@Moniseeek Jo, existuje i genetika embryi, to je v nadstandartech za myslim 10 000,–. Ale to se spise dava kdyz mas hodne embryi aby se vybrala ta prava.
Aha tak to my s tim nasim jednim zmrzlikem moc nevykoumame
Ale o to imuno si řeknu.
@Moniseeek Ani nevím jestli genetiku embryí dělají zamrazeným, četla jsem že ji dělají u čerstvých a než jsou výsledky, tak je všechny zamrazí a další měsíc rozmrazí a vloží ty dobré. Jinak dnes zatím nekrvácím
ale pro změnu mám vodnatý výtok, že se někdy cítím jako bych to dostala nebo počůrala
Jen mě zlobí podbříšek a záda. ![]()
@Alca1985 jak nekdy v budoucnu půjdeme na 2ivf tak jim řeknu at tu genetiku udelaji. No vidis tak jsme na tom stejne ja uz taky dneska nekrvacim takže zitra jdu 100pro na kontrolu ke svojemu doktorovi. Joo to znam to jdem taky kdysi měla, byl to hnus, tehdy jsem se s mojim smala ze budu muset ve 28 nosit plínky
naštěstí to hned zmizelo. Budes dnes volat do toho caru?
@Moniseeek Tak to je super že už to máš za sebou.
Jsem ráda, že už nekrvácím, ještě mít menstruaci co 15 dní by mi scházelo! Nebylo to silné ale rozhodilo mě to a měla jsem strach aby se to nerozjelo v menstruaci. Tak snad to bude už O. K.!!!
Asi mě nic jiného nezbyde než tam zavolat a poprosit sekretářku buď o spojení s doktorem Vodičkou nebo ať mu řekne, že bych už potřebolala vědět co bude dál (jeho názor).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.