Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alca1985 aha jo takhle to je…no to je peknej hnus taky
fakt co si to telo na nas jeste nevymysli
Jakoby nestacilo ze nemuzem mit dite tak jeste musime trpet pri mrse jak prase a tyct a mit migreny a priserny bolesti bricha a zad a prs a nalady a navaly! Kdejaka fetka rodi jak na bezicim pase a nebo mimca hazou do popelnice a ja nevim co jeste a normalni zenska co by se starala mit deti nemuze…co to je do pr..le za system v tom svete nedokazu pochopit ![]()
Ležím v nemocnici, vypadá to na začínající potrat, ztrácím hodně krve, teď se rozhoduje, co se mnou udělají. Takhle bezmocná jsem si snad ještě nikdy v životě nepřišla.
![]()
@Dadule27 To jo, dnes jsem treti den cyklu a znam jen zachod a postel, sem tam sednu ale jak vstanu rychle musim na zachod
Skoro nepretrzite (od vcera) bolest zad a podbrisku. No, uz abych to mela za sebou!!! ![]()
@cockovafazol Je, kocko to me mrzi ze zas krvacis!!! Nevzdavej to jeste!
A co drobek podle ultrazvuku, roste? Nekde jsem cetla, ze nekdo krvacel i se srazeninami a kusy sliznice a drobek tam zustal na nejakem kousku sliznice
Moc drzim palecky at to je i v tvem pripade!!! ![]()
@cockovafazol ale to ne
to me moc mrzi
a jak to vypada ted? @Alca1985 no to nezni zrovna jako zabava
to musim zaklepat ze sem na tom jeste super dobre ![]()
@Dadule27 To neni, jeste porad jsem na nemocenske, tak v techto dnech jsem rada ze jsem doma. Ale do nekonecna to nepujde a budu muset nastoupit do prace a na ty moje dny si zas brat dovolenou a travit ji doma mezi posteli a zachodem
Nikomu bych toto neprala!
Tak zatím zůstávám v nemocnici. Ultrazvuk dneska v pořádku, embryjko se pořád drží…
Včerejší hcg přes 16000, tak se uvidí zítra, jak to vypadá. Krvácení přestalo, dali mi pár injekci do zadku, beru 3× denně po dvou tabletách exacylu, takže krev je jen pri utreni. Ale včera… Na vysetrovne pod mě museli dát kýbl, padaly ze mě kusy koagulatů velikosti dlaně. Fakt jsem myslela, že je konec. ![]()
@cockovafazol nooo supeer dobrá zpráva
tak jen tak dál je statečné a drzi se moc moc dobře jen tak dál… A trbe chudino je mi lito zažívás si pěkné peklo, ale snad to bude co nevidět lepší a bez krve
drz se ![]()
@cockovafazol ahojky tak to je uzasna zprava
tak hlavne ze se prdelka drzi
super! Furt sem na tebe myslela tak sem moc rada ze je to dobre
@Alca1985 tak hlavne ze si na nemocenske to aspon pro tentokrat pomuze ale je fakt ze vyčerpat si dovcu kvuli kramum to je teda super..to prece musi jit nejak upravit..i kdyz vsechno taky ovlivnit nejde
jinak holky ja sem dneska 1 den cyklu
mrcha uz je v plnym proudu, ![]()
Ahojte tak brzy mě čeká můj první stimul.
Dnes jsem na wc měla trochu růžový papír, počítám že zítra se to rozjede a v pondělí pojedu do FN budu mít nějaký krátký protokol, minimální stimulaci, protože mám pcos a budu si píchat gonal. Chtěla bych využít všeho možného co můžu, prodloužené kultivace, nechat si zamrazit pokud bude co…atd.
Ale protože nejsme úplně boháči, ráda bych se vás zeptala, zda se dá ušetřit na nějakých maličkostech. Třeba zda si musím koupit to pero na píchání hormonů nebo si to můžu obyčejnou inzulinkou atd…
Poradíte mi prosím?
Děkuji a přeji hezký víkend.
@Anonymní píše:
Ahojte tak brzy mě čeká můj první stimul.
Dnes jsem na wc měla trochu růžový papír, počítám že zítra se to rozjede a v pondělí pojedu do FN budu mít nějaký krátký protokol, minimální stimulaci, protože mám pcos a budu si píchat gonal. Chtěla bych využít všeho možného co můžu, prodloužené kultivace, nechat si zamrazit pokud bude co…atd.
Ale protože nejsme úplně boháči, ráda bych se vás zeptala, zda se dá ušetřit na nějakých maličkostech. Třeba zda si musím koupit to pero na píchání hormonů nebo si to můžu obyčejnou inzulinkou atd…
Poradíte mi prosím?
Děkuji a přeji hezký víkend.
Ahojky tak to fakt netusim jestli si muzes koupit gonal bez pera
ale rekla bych ze asi ne…navic to hradi pojistovna mam takovy dojem
takze za to zrovna neplatis…usetrit se asi da jen prave na tech nadstandartech jako je PK atd…preju hodne stesti ![]()
Ahooj
cockovafazol držím moc moc pesti…i vám všem ostatním teda
nic tu teď nepisu, protože moc není co
Dadi, me teď taky začíná ta mrcha
anonym: přesně jak psala Dadule27, ten gonal je podle me v tom peru automaticky, ale jistá si nejsem
usetris max na těch věcech jako ah, icsi apod. Ale aby ti to potom nebylo líto… hele, my si i půjčili od našich a pak vrátili
a dokonce jsem kdesi četla, ze si někdo normiko bral pujcku na to
no však uvidíte… každopádně hodně štěstí přeju ![]()
Holky tak ja prinasim špatnou zprávu
byla jsem na kontrole a doktor řekl ze bohužel nevidi srdicko, plod se zastavil
zutra jedu ještě do olomouce aby se na me podivali, ale ze se s tim neda nic delat
jsem na dně
![]()
@Moniseeek Ježíš to je hrozné
Já pořád ležím v nemocnici. Ultrazvuk mě teprve čeká.
Který jsi týden? Nechápu, proč se takové věci dějí.
![]()
@cockovafazol ja ani nevím kolikaty jsem… Kdyz jsme byli naposled v olomouci tak jsem mela byt 7+1 ale byla jsem podle doktorky 6+1 rekla zr srdíčko uz jde videt. Po 2tydnech jsem mela naplanovanou kontorlu uz u svojeho doktora a ten mi řekl ze plod se zvětšil, ale srdíčko nevidel
nechápu to
nevim jak ho nemohl vidět, když v olomouci rekli ze ho vidí
furt si pokladam otázky, a vycitky a jsem v totalnim haji, jen sedim a brečím nevim co dál
tobě preju hodně štěstí at se prcek drží. Ty jsi ještě na uz nebyla na potvrzení srdicka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.