Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dadule27 No to je rychlost!!!
Tak ať ty mršky správně zavedou ![]()
@Alca1985 no tak uvidime jak se jim budou libit moje vajica
uz sedim na pokuju a cekam az pujdem na to
kapla sem si na triko pochoutkovej salat (prase) tak snad mi flek prinese stesti
![]()
@Dadule27 jeee no supeer, tak ted to určitě vyjde, když je to tak narychlo a nepocitala si s tim. Tak ptfuj ptfuj ať to dobře domadne
![]()
No tak to jsou dobré zprávy, to urco klapne
Ja jsem v 11 seděla na chodbě a čekala na verdikt, tak to jsme se skoro viděly
myhcg teda negativní, což se dalo po mrse čekat, ale poslal me na genetika Vodička a od toho teda nevím, co čekat…
prý i když už jedno máme, tak to raději prověřit…
@Moniseeek dekujiiiii
tak cca od 26.4. Muzu zacit silet s testama
ty jdes 25 na ultrazvuk ze?
ja mam lutealni fazi jen 11 dni takze pokud teda dojde ke spojeni pak si prcek bude muset pohnout jinak odejde se sliznici..tu mam dneska 12mm no jako docela ficak
@Barushqa no mozna sme se videly
to me mrzi zebje negativni ale jak rikas vetsinou po krvaceni je to jasny…
tak kdyz uz ste byli na genetice tak co vam muzou rict novyho?
![]()
Ne ne my na genetice právě ještě nikdy nebyli… Tak vůbec nevim, jak to bude probíhat ![]()
@Barushqa A co, na další pokus po genetice?
Kolikátý to byl nezdařený pokus?
@Dadule27 No, do tak hezké sliznice se určitě rychle uhnízdí! ![]()
@Barushqa ahaaaaa tak toto je jina…tak to jo..me poslali na genetiku hnedka..ale to kvuli tomu zamlklemu tehu…tak hlavne si pozjistuj kdo na co umrel
abys ji tam mela co rict… @Alca1985 no joooo tak uvidime..sliznice je urcite pekna ale buh vi jestli se nejake spermosce zalibi ty moje nekvalitni vajica
tak treba joooo
nijak to ted netlacim…iui je tak mala sance ze to beru v klidu ne jak pri ivf tam prece jen vis ze je to uz embryjko…tady vim prd a je to lepsi
![]()
@Dadule27 oni se ptají jen na tohle? Ja myslela, ze tam třeba budou nějaké testy z krve nebo něco… ![]()
@Barushqa Oni si udelaji od obou rodokmen (nemoci, kolik mel kdo deti-matka, tatka, babicka, deda.., ti co zemreli tak na co a v kolik let) a neboj i krev vam vemou
![]()
Ahojky holky tak jak to jde??
Ja zitra budu 8 dni od iui a cca sestej den po ovulaci tak zkusim testnout jestli uz je ovetrille z tela pryc a pak budu testovat ob den uz…mam koupeny 4 baleni lady testu co sou po dvou
uz se tesim
jak se mate? Tady nikdo nepise nic novyho… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.