Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo mimochodem..mela ste nektera taky tu femaru? To je peknej hnus! ![]()
@Barushqa no predstav si ze je to onkologicky lek…leci se s tim rakovina prsu…funguje toto na bazi zastaveni tvorby estrogenu…tak sem zvedava…ale je mi po tom dost zle a toci se mi hlava..no jako nic moc…
co sem cetla diskuze tak nikdo nemel zadny priznaky..vedlejsi ucinky..nic
tak zase musim byt neco extra no ![]()
@Moniseeek Porad drzim palecky! I tobe @Barushqa, holky musi to vyjit! Uz tu dlouho nebyly uspechy, tak konecne se to musi obratit zas na tu dobrou stranu! ![]()
@Dadule27 Femaru jsem nemela. Me jen pichali Diphereline na umely prechod (4 plne davky injekce). Taky se mi z toho nekdy tocila hlava, mela navaly, potila se na fuj. No netesim se na prechod, ted uz vim co md ceka ![]()
Jinak mrcha se zas ukazuje. Vcera vecer jsem mela takove bolesti, ze jsem vyzvracela veceri, prasek uz nestihl zabrat
Sila je takova stredni (zatim).
Holky, já jsem pořád jak Alenka v říši divů z toho, co nám tu pořád dávají
![]()
Dadule 27 ono když si přečteš prednizon tak to je taky pěkné svinstvo a používá se to skoro na stejné věci co píšeš a dávají to jen preventivně..... Ono ty hormony jsou všechny svinstvo
ale bez toho to bohužel nejde
Ja taky cucim jak pero
az si rikam jak nam takovy dryaky muzou dopomoct k mimcu
no ty navaly mam taky…coz o to ja to preziju ale aby toto fungovalo
@Barushqa a @moniseek holky poctive hlaste jak se citite! Jak rika Alca to uz sakra musi nekomu vyjit ![]()
@Lululu1234 ahojky…jo prednison vim ze je hnusarna…ale tak ten uz sem mela cca sestkrat tak uz vim do ceho jdu ale u te femary to je premiera ![]()
Poctivě hlásím, ze nijak
odpocívám, tentokrát mám neschopenku a fakt se valim a nic moc nedělám
Ale že bych se cítila, ze to klaplo nebo neklaplo, to nemůžu říct
Ale pořád strašně doufám, vykladam s ním
Jako blázen … Ale na kontrolu mam jít až 15.tého, dnes jsem teprv 4ty den ![]()
@cockovafazol ano testovala
zatim vidim stale silnější // tak uvidime. V pondeli jdu na krev. Jak si na tom ty? ![]()
@Moniseeek jooooooooooooooooooooo!!!!!!!
je to doma!
tak velice ale velice tise gratuluju
ja to vedela ze se pekne zavrtal
to je uzasny moc ti to preju! @Barushqa tak to by bylo a ted ty
jeste se pekne valej a vykladej si s prckem a za par dni chci stejny zpravy jako od Moniska
a nejsi blazen…to ja…vykladala sem si s prazdnou delohou
urcite to delame vsechny
tak dneska se mi to libi…pekny hlaseni jen tak dal
ale ted uz dobrou noc ve 4 vstavam do roboty tak uz padnu za vlast ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď