FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
5.4.19 06:58

Jo mimochodem..mela ste nektera taky tu femaru? To je peknej hnus! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.4.19 08:53

@Dadule27 femaru? To vůbec nevim, co je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.4.19 08:57

@Barushqa no predstav si ze je to onkologicky lek…leci se s tim rakovina prsu…funguje toto na bazi zastaveni tvorby estrogenu…tak sem zvedava…ale je mi po tom dost zle a toci se mi hlava..no jako nic moc… :roll: co sem cetla diskuze tak nikdo nemel zadny priznaky..vedlejsi ucinky..nic :lol: tak zase musim byt neco extra no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.4.19 09:17

@Moniseeek Porad drzim palecky! I tobe @Barushqa, holky musi to vyjit! Uz tu dlouho nebyly uspechy, tak konecne se to musi obratit zas na tu dobrou stranu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.4.19 09:26

@Dadule27 Femaru jsem nemela. Me jen pichali Diphereline na umely prechod (4 plne davky injekce). Taky se mi z toho nekdy tocila hlava, mela navaly, potila se na fuj. No netesim se na prechod, ted uz vim co md ceka :roll:
Jinak mrcha se zas ukazuje. Vcera vecer jsem mela takove bolesti, ze jsem vyzvracela veceri, prasek uz nestihl zabrat :cert: Sila je takova stredni (zatim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.4.19 10:47

Holky, já jsem pořád jak Alenka v říši divů z toho, co nám tu pořád dávají :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.4.19 12:12

Dadule 27 ono když si přečteš prednizon tak to je taky pěkné svinstvo a používá se to skoro na stejné věci co píšeš a dávají to jen preventivně..... Ono ty hormony jsou všechny svinstvo :roll: ale bez toho to bohužel nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.4.19 13:06

Ja taky cucim jak pero 8o az si rikam jak nam takovy dryaky muzou dopomoct k mimcu :think: no ty navaly mam taky…coz o to ja to preziju ale aby toto fungovalo :lol: @Barushqa a @moniseek holky poctive hlaste jak se citite! Jak rika Alca to uz sakra musi nekomu vyjit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.4.19 13:07

@Lululu1234 ahojky…jo prednison vim ze je hnusarna…ale tak ten uz sem mela cca sestkrat tak uz vim do ceho jdu ale u te femary to je premiera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.4.19 17:42

@Moniseeek zkoušela jsi ještě testovat? A kdy jdeš na krev? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.4.19 18:12

Poctivě hlásím, ze nijak :mrgreen: odpocívám, tentokrát mám neschopenku a fakt se valim a nic moc nedělám :lol: Ale že bych se cítila, ze to klaplo nebo neklaplo, to nemůžu říct ;) Ale pořád strašně doufám, vykladam s ním :D Jako blázen … Ale na kontrolu mam jít až 15.tého, dnes jsem teprv 4ty den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.4.19 19:16

@cockovafazol ano testovala :D zatim vidim stale silnější // tak uvidime. V pondeli jdu na krev. Jak si na tom ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.4.19 19:55

@Moniseeek no tak to je skvely :) ja to rikala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.4.19 20:01

@Barushqa no nic neni ještě jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.4.19 21:49

@Moniseeek jooooooooooooooooooooo!!!!!!! :mrgreen: :dance: :hug: :dance: :P je to doma! :mrgreen: tak velice ale velice tise gratuluju :kytka: ja to vedela ze se pekne zavrtal :hug: to je uzasny moc ti to preju! @Barushqa tak to by bylo a ted ty :lol: jeste se pekne valej a vykladej si s prckem a za par dni chci stejny zpravy jako od Moniska :palec: :hug: a nejsi blazen…to ja…vykladala sem si s prazdnou delohou :lol: :roll: urcite to delame vsechny :think: tak dneska se mi to libi…pekny hlaseni jen tak dal :mrgreen: ale ted uz dobrou noc ve 4 vstavam do roboty tak uz padnu za vlast :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.