Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo mimochodem..mela ste nektera taky tu femaru? To je peknej hnus! ![]()
@Barushqa no predstav si ze je to onkologicky lek…leci se s tim rakovina prsu…funguje toto na bazi zastaveni tvorby estrogenu…tak sem zvedava…ale je mi po tom dost zle a toci se mi hlava..no jako nic moc…
co sem cetla diskuze tak nikdo nemel zadny priznaky..vedlejsi ucinky..nic
tak zase musim byt neco extra no ![]()
@Moniseeek Porad drzim palecky! I tobe @Barushqa, holky musi to vyjit! Uz tu dlouho nebyly uspechy, tak konecne se to musi obratit zas na tu dobrou stranu! ![]()
@Dadule27 Femaru jsem nemela. Me jen pichali Diphereline na umely prechod (4 plne davky injekce). Taky se mi z toho nekdy tocila hlava, mela navaly, potila se na fuj. No netesim se na prechod, ted uz vim co md ceka ![]()
Jinak mrcha se zas ukazuje. Vcera vecer jsem mela takove bolesti, ze jsem vyzvracela veceri, prasek uz nestihl zabrat
Sila je takova stredni (zatim).
Holky, já jsem pořád jak Alenka v říši divů z toho, co nám tu pořád dávají
![]()
Dadule 27 ono když si přečteš prednizon tak to je taky pěkné svinstvo a používá se to skoro na stejné věci co píšeš a dávají to jen preventivně..... Ono ty hormony jsou všechny svinstvo
ale bez toho to bohužel nejde
Ja taky cucim jak pero
az si rikam jak nam takovy dryaky muzou dopomoct k mimcu
no ty navaly mam taky…coz o to ja to preziju ale aby toto fungovalo
@Barushqa a @moniseek holky poctive hlaste jak se citite! Jak rika Alca to uz sakra musi nekomu vyjit ![]()
@Lululu1234 ahojky…jo prednison vim ze je hnusarna…ale tak ten uz sem mela cca sestkrat tak uz vim do ceho jdu ale u te femary to je premiera ![]()
Poctivě hlásím, ze nijak
odpocívám, tentokrát mám neschopenku a fakt se valim a nic moc nedělám
Ale že bych se cítila, ze to klaplo nebo neklaplo, to nemůžu říct
Ale pořád strašně doufám, vykladam s ním
Jako blázen … Ale na kontrolu mam jít až 15.tého, dnes jsem teprv 4ty den ![]()
@cockovafazol ano testovala
zatim vidim stale silnější // tak uvidime. V pondeli jdu na krev. Jak si na tom ty? ![]()
@Moniseeek jooooooooooooooooooooo!!!!!!!
je to doma!
tak velice ale velice tise gratuluju
ja to vedela ze se pekne zavrtal
to je uzasny moc ti to preju! @Barushqa tak to by bylo a ted ty
jeste se pekne valej a vykladej si s prckem a za par dni chci stejny zpravy jako od Moniska
a nejsi blazen…to ja…vykladala sem si s prazdnou delohou
urcite to delame vsechny
tak dneska se mi to libi…pekny hlaseni jen tak dal
ale ted uz dobrou noc ve 4 vstavam do roboty tak uz padnu za vlast ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.