Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alca1985 jo a spousta lidí mi říká, ze už mám aspoň jedno … což mě taky štve … to moje jedno se neustále ptá po brachovi či sestricce,když ho vidím, jak je sám na zahradě, v pokojíčku …kolikrát už nemá do čeho píchnout..on je hrozně kontaktní a partaka by potřeboval, jsem nejstarší, ségra ani sestřenice deti nemají, nasi přátelé jsou bezdětný .. no už aby nám ten druhej crvcek klapnul, i kvůli tomu našemu prvnímu ![]()
@Barushqa Mě už se to taky motá kdo, co atd…
Měla jsem 2× IVF s transferem 1 pětidenního embrya a na zmražení nikdy nic nezbylo
A 1× nativ s transferem 1 třídenního embrya. Ale bohužel u mě je problémů více
![]()
@Barushqa To věřím. Já mám zas dvě sestřenky ty mají každá 2 holky ale moc je nevídám. No a brácha má taky 2 holky, ty už vídám častěji ale spíš po telefonu, bydlí dál (2hod.cesty autem). Já zatím bohužel žádné dítě nemám a už mi někteří doktoři říkají že tomu, že budu mít vlastní dítě už ani nevěří (jen ještě prostřednictvím náhradní matky).
@Barushqa Teď čekáme na výsledky reprodukční imunologie a pak bych měla jít na 3 pokus. A to mi tu imunologii ani doktorka z Plzně nechtěla dělat, že to je zbytečné a že si mám zažádat o adopci
@Barushqa Snažím se, jen to jde čím dál hůř. Doktoři s tímto názorem přibývají. Dokonce i můj gynekolog mi teď řekl, že těm mým dělohám už přestává věřit. To mě docela vzalo, protože on byl vždy optimistický a spíš se mě zdálo, že to není až tak tragické (když jsem u něho byla na kontrole). Nikdy se aspoň o tom nezmínil a pořád čekal, že otěhotním sama a teď toto. Dokonce mi řekl že by nešel i do té operace adenomyozy, že by tam byly pak velké rizika a že když už bych šla na operaci, tak rovnou na odstranění dělohy
![]()
@Barushqa To me hrozne mrzi
krucinal
a uz urcite je to krvaceni? @Alca1985 ja ti naprosto rozumim s tema doktorama…muj gyndar cely roky se tvaril ze to pujde samo a furt rikal ze mam na prd partnery (partneri vsichni uz maji deti ted) no a ted kdyz sekuse rikala ze zkusime ivf tak rikal ze konecne ze sem urcite kandidatka na ivf vsema deseti no tak v tom aby se taky prase vyznalo…tu femaru mam aby se mi prirozene vytvoril folik a v nem snad i vajicko…ja endometriozu nemam zaplat buh..aspon neco nemam…ale jinak vubec neovuluju tak zkusime toto a kdyz nic tak clostik..ale na ten sem mela hodne vajicek a to oni prave zas nechcou
no a ty bolesti na velkou to je jasny po tom je toto hruza ale staci jit i na malou a dost se to zhorsi..krece zesili a dokonce me boda pak par minut i jakoby v tech svalech za posevnim vchodem nebo jak to napsat
no proste hnus a ten prvni den nevydrzim bez prasku rano odpo a vecer na spani si musim dat nejlepsi je nalgesin…algifen uz mi po tech letech nezabira a, z ibalginu ej mi zle…nemame to s tema kramama jednoduchy
@Moniseeek tak jak kocko?
ty stranky dneska nejak blbnou nemam je v normalnim provedeni ale v omezenym a, spousta veci tady nefunguje
hledala sem ale asi si fakt jeste nepsala…nebo to nevidim ![]()
Ahoj holky, ty stranky jsou ted opravdu nějaké divné, vůbec mi to tu nejde. Tak Vam teda píši za včerejšek, máme to tedy potvrzeno, 25.4. Ultrazvuk.
Ty stránky jsou nějaké dojeb…vůbec mi nejde vás zmínit a ani smailici .. Moni, moc moc gratuluji, ja to věděla
Daji, myslím, ze jj, už krvacim, bolesti břicha mam od te soboty pořád … to by byla velká náhoda, kdyby to vyšlo (necítím, ze vyšlo) … ale jedeme dál ![]()
Barus jsou ty stranky strašné, jako vubec nic mi nejde, nevim co s tim delaji. dekuji moc, jsou to nervy jak blazen i nadale, cekat zda to bude vše dobré na uz. A ty se drž, vim ze to zamrzí, ale třeba te ještě překvapí na krvi.
Barushqa Diky, kezbys mela pravdu a vyslo to! To snad ne a to vypadalo tak nadejne kdyz jsi prestala krvacet!!!
Moniseeek Velka gratulace!!!
Dadule27 A co ti rekli na ty bolesti ktere mas?
Holky snad ty stranky brzo opravi, smajlici nefunguji, zmineni.
@Moniseeek juchuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Tak ted nahlas mooooooc gratuluju!
Ja to vedela
To je super…moc ti to preju
@Barushqa no presne jak rika Alca..myslela sem ze kdyz si prestala krvacet tak je to v kapse a ono je toto v prde..
to me fakt strasne moc mrzi sakra
@Alca1985 me na ty bolesti nikdo nic nerekl…hold nekdo ma vetsi bolesti a nekdo mensi…pry je to tou hormonalni nerovnovahou…taky mam vzdycky vysokou sliznici tak pry i pro to…byla sem na diagnosticke laparce a to mi dokonce rekli ze sem v naprostem poradku pry ani jedna cysta ale pred a i po operaci na ultrazvuku normalne cysty byly..pak sem dostala zpravu pro sveho gyndare a kdyz sem si ju precetla bylo tam ze mam zvetseny vajecniky..cysty na obou jeste spousta veci kterym nerozumim nebo si uz nepamatuju..tak kdyby rekli na rovinu co tam mam a nedelali ze me debi.a tak by to bylo mnohem lepsi…ale jak rikam ze mam pcos je jista vec..o endometrioze nikdo nic nerikal a bolesti sou pry u nekoho normalni silny a u nekoho ne…dokud neomdlivam je to dobry
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.