FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
8.4.19 12:01

@Alca1985 jo a spousta lidí mi říká, ze už mám aspoň jedno … což mě taky štve … to moje jedno se neustále ptá po brachovi či sestricce,když ho vidím, jak je sám na zahradě, v pokojíčku …kolikrát už nemá do čeho píchnout..on je hrozně kontaktní a partaka by potřeboval, jsem nejstarší, ségra ani sestřenice deti nemají, nasi přátelé jsou bezdětný .. no už aby nám ten druhej crvcek klapnul, i kvůli tomu našemu prvnímu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 12:26

@Barushqa Mě už se to taky motá kdo, co atd… :lol: Měla jsem 2× IVF s transferem 1 pětidenního embrya a na zmražení nikdy nic nezbylo :( A 1× nativ s transferem 1 třídenního embrya. Ale bohužel u mě je problémů více :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.4.19 12:38

@Alca1985 a ted pujdes na treti? Mas ctyri pokusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 12:42

@Barushqa To věřím. Já mám zas dvě sestřenky ty mají každá 2 holky ale moc je nevídám. No a brácha má taky 2 holky, ty už vídám častěji ale spíš po telefonu, bydlí dál (2hod.cesty autem). Já zatím bohužel žádné dítě nemám a už mi někteří doktoři říkají že tomu, že budu mít vlastní dítě už ani nevěří (jen ještě prostřednictvím náhradní matky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 12:45

@Barushqa Teď čekáme na výsledky reprodukční imunologie a pak bych měla jít na 3 pokus. A to mi tu imunologii ani doktorka z Plzně nechtěla dělat, že to je zbytečné a že si mám zažádat o adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.4.19 14:06

@Alca1985 fakt jo? Kasli na ne :? hlavne tomu verit … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.19 14:23

@Barushqa Snažím se, jen to jde čím dál hůř. Doktoři s tímto názorem přibývají. Dokonce i můj gynekolog mi teď řekl, že těm mým dělohám už přestává věřit. To mě docela vzalo, protože on byl vždy optimistický a spíš se mě zdálo, že to není až tak tragické (když jsem u něho byla na kontrole). Nikdy se aspoň o tom nezmínil a pořád čekal, že otěhotním sama a teď toto. Dokonce mi řekl že by nešel i do té operace adenomyozy, že by tam byly pak velké rizika a že když už bych šla na operaci, tak rovnou na odstranění dělohy :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.4.19 14:58

@Alca1985 to me moc mrzi :kytka: ale 3 ivf urco klapne ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.4.19 22:06

Tak zazrak se nekona, mrcha je tu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.4.19 00:32

@Barushqa To me hrozne mrzi :( krucinal :( a uz urcite je to krvaceni? @Alca1985 ja ti naprosto rozumim s tema doktorama…muj gyndar cely roky se tvaril ze to pujde samo a furt rikal ze mam na prd partnery (partneri vsichni uz maji deti ted) no a ted kdyz sekuse rikala ze zkusime ivf tak rikal ze konecne ze sem urcite kandidatka na ivf vsema deseti no tak v tom aby se taky prase vyznalo…tu femaru mam aby se mi prirozene vytvoril folik a v nem snad i vajicko…ja endometriozu nemam zaplat buh..aspon neco nemam…ale jinak vubec neovuluju tak zkusime toto a kdyz nic tak clostik..ale na ten sem mela hodne vajicek a to oni prave zas nechcou :D no a ty bolesti na velkou to je jasny po tom je toto hruza ale staci jit i na malou a dost se to zhorsi..krece zesili a dokonce me boda pak par minut i jakoby v tech svalech za posevnim vchodem nebo jak to napsat :D no proste hnus a ten prvni den nevydrzim bez prasku rano odpo a vecer na spani si musim dat nejlepsi je nalgesin…algifen uz mi po tech letech nezabira a, z ibalginu ej mi zle…nemame to s tema kramama jednoduchy :( @Moniseeek tak jak kocko? :) ty stranky dneska nejak blbnou nemam je v normalnim provedeni ale v omezenym a, spousta veci tady nefunguje :( hledala sem ale asi si fakt jeste nepsala…nebo to nevidim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.4.19 07:36

Ahoj holky, ty stranky jsou ted opravdu nějaké divné, vůbec mi to tu nejde. Tak Vam teda píši za včerejšek, máme to tedy potvrzeno, 25.4. Ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.19 07:48

Ty stránky jsou nějaké dojeb…vůbec mi nejde vás zmínit a ani smailici .. Moni, moc moc gratuluji, ja to věděla :) Daji, myslím, ze jj, už krvacim, bolesti břicha mam od te soboty pořád … to by byla velká náhoda, kdyby to vyšlo (necítím, ze vyšlo) … ale jedeme dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.4.19 07:52

Barus jsou ty stranky strašné, jako vubec nic mi nejde, nevim co s tim delaji. dekuji moc, jsou to nervy jak blazen i nadale, cekat zda to bude vše dobré na uz. A ty se drž, vim ze to zamrzí, ale třeba te ještě překvapí na krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.4.19 09:38

Barushqa Diky, kezbys mela pravdu a vyslo to! To snad ne a to vypadalo tak nadejne kdyz jsi prestala krvacet!!!
Moniseeek Velka gratulace!!!
Dadule27 A co ti rekli na ty bolesti ktere mas?
Holky snad ty stranky brzo opravi, smajlici nefunguji, zmineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.4.19 10:58

@Moniseeek juchuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Tak ted nahlas mooooooc gratuluju! :mrgreen: :hug: Ja to vedela :dance: To je super…moc ti to preju :* @Barushqa no presne jak rika Alca..myslela sem ze kdyz si prestala krvacet tak je to v kapse a ono je toto v prde.. :( to me fakt strasne moc mrzi sakra :,( :hug: :srdce: @Alca1985 me na ty bolesti nikdo nic nerekl…hold nekdo ma vetsi bolesti a nekdo mensi…pry je to tou hormonalni nerovnovahou…taky mam vzdycky vysokou sliznici tak pry i pro to…byla sem na diagnosticke laparce a to mi dokonce rekli ze sem v naprostem poradku pry ani jedna cysta ale pred a i po operaci na ultrazvuku normalne cysty byly..pak sem dostala zpravu pro sveho gyndare a kdyz sem si ju precetla bylo tam ze mam zvetseny vajecniky..cysty na obou jeste spousta veci kterym nerozumim nebo si uz nepamatuju..tak kdyby rekli na rovinu co tam mam a nedelali ze me debi.a tak by to bylo mnohem lepsi…ale jak rikam ze mam pcos je jista vec..o endometrioze nikdo nic nerikal a bolesti sou pry u nekoho normalni silny a u nekoho ne…dokud neomdlivam je to dobry :think: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.