FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
2.4.19 15:12

@Moniseeek Tezko rict, podle bolesti bych zas moc neusuzovala. Ja treba mivam bolesti pred krvacenim nebo takove ty pocity ze to zacne a zatim nic a to jsem 27DC. Ne ze bych si stezovala!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.4.19 04:56

@Alca1985 noooooo tak treba mrcha nedorazi :mrgreen: :dance: @cockovafazol ja teda musim rict ze mrcha po IVF je peknej hnus…vzbudila me 3:15 a ted je skoro pet a furt nespim 8o :zed: no jako na to ze vcera muzu pocitat jako prvni den cyklu docela sila 8o uz at to mam za sebou…@Moniseeek rikala ze IUI muzem zacit hned a napsala mi hned prasky…ale bacha kdyby neco tak tu femaru nebo jak neplati pojistovna a doplatek je 550,– tak jen pro info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
3.4.19 12:06

Ahoj holky tak jsem schválně dneska testovala na jednom testu bílo na druhým malilinky duch tak ja nevím. Asi jenom nejspíš poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.4.19 13:12

@Moniseeek mas fotku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
3.4.19 13:12

„@Dadule27“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.4.19 11:00

@Moniseeek juuu to je super, potichoucku gratuluju :hug: @Dadule27 mrzi me to, ale priste uz to urco klapne :srdce: ja mam u sebe od pondeli bobiska, tak s jenom valime a koukame na serialy a odpocivame, aby se mu u me zalibilo :mrgreen: drzim vsem pesti holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.4.19 11:04

@Barushqa děkuji ale myslim ze to nic neznamená, duch by mel ob den zesilovat a dneska tam byl ještě menší než na této fotce takže si myslim ze to neni dobry. A tobe drzim palecky at se hezky zavrta :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.4.19 12:10

@Dadule27 Tak dneska zacinam spinit, takze cekam kdy se rozjede v cele sve krase. A co ty, uz je slabsi?
@Barushqa Drzim palecky at se hezky zahnizdi! :D
@Moniseeek No, definitivni bude az krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.4.19 12:37

Dík holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.4.19 12:59

@Alca1985 ja vim ze to definitivní není, ale uz to ze čárka nesili neni dobře. Mám docela strach z te krve uz ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.4.19 14:04

@Moniseeek A byl to stejny test? A jaka znacka a citlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.4.19 14:08

@Alca1985 nebyl stejny praveze jsem kupovala pokazde jiny a na vsech byl malilinky duch. Lady max, mamatest10 a nejaky od galmed comfort 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.4.19 17:48

@Moniseeek ahoj, musis testovat stejnou znackou aby carka silila. Ja kdyz se povedlo ivf tak v tech testech byl sakra rozdil, nektera 10 nesilila a potom pekna carka na 25 z tesca. Co mam zkusenost ja, tak dr. max ukazal jako prvni, mama test ten si delal co chtel a pak nejspolehluvejsi byl ten digital clear nebo tak nejak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.4.19 17:51

@Janiikaa joo dr. Max mi taky ukazoval čárky takže ten bude asi nejlepsi. Mamatest mi ukazal malilinkeho ducha a dneska jsem koupila ten clear primo do proudu moče. Uvidime zítra jsem 13.den tak to uz by mohla byt aspon silnější čárka. Ale i tak furt nemám vyhrano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.4.19 06:56

@Moniseeek nahodou ja myslim ze je to nadejny :hug: :dance: ja sem nemela ani ducha takze dokud tam je na vsech testech pak to musí neco znamenat nejlepe prosperujici tehu…i kdyz na mamatestu mam ducha pokazde…ten nekupuj dela falesnaky… jako ze se nemodlim tak za tebe a @Barushqa se modlim jak diva :mrgreen: holky musi vam to vyjit! :hug: :srdce: @Alca1985 to je mura a neda si pokoj a neda pokazde dorazi i kdyz moc dobre vi ze je nevitana! No jako uz je toto slabsi tak uz muzu fungovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.