FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
25.3.19 11:03

Dadule27 musí se to jednou podařit když už otehotnis… :) já nebyla ještě těhotná nikdy prostě nic taky clostyl iui atd a nic pokaždé když mi dají jaké koliv hormony tak odpadnu… Doktori se začínají shodovat že to není nic pro mě před 3 lety mi zjistili endometriozu a u té prej je to různé některé pacientky otehotni normálně a některé nikdy takže takové 50 na 50 :oops: no už jsem tam volala sestřička mě odbyla ať jdu ke svému doktorovi že tam nemusím jezdit k nim ať to vyřeší můj doktor dobrý ne?? Já už tam na ně nemám slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.3.19 11:19

@Moniseeek no ja se teda nebojim ze se slozim uz sem si celkem zvykla na myslenku ze to nevyslo a ted si rikam jen ze to treba pujde samo a kdyz ne tak proste svoje dite mit nebudu no…muj ma dva kluky dvojcata 12let a oni daji taky dost zabrat i bez mimca takze pri nejhorsim pockam az budu babka :lol: uz sem si koupila vlozky az tetka prijede a sem na nu pripravena…a ja myslim ze nebudes mit bilo pac si mela blastocystu ktera se vyvijela no a co ze byla beckova to je fuk zas to nemuze byt uplne dokonaly :mrgreen: ale myslim si a verim tomu ze tobe se to miminko podari :hug: @Lululu1234 to je samo o sobe dost zvlastni ze na ty hormony tak reagujes a aj na ten clostilbegyt jo? :think: zajimavy…se mnou byla holcina na laparce ve spitale co mela taky endometriozu a ma dve krasny deti…nevim teda jestli obe z ivf ale proste ma…nekdy to jde a nekdy ne…kazda sme jina to je fakt…priroda to takhle zaridila zjevne to ma svuj duvod a pokazde ju obejit proste nejde…no k te injekci…je fakt ze pokud tam nejdes na ivf nebo iui nebo proste na nejaky zakrok co oni budou v tomto nebo pristim cyklu delat tak covece asi je to na tvem gyndarovi…ja nevim ale prijde mi to logicky ze pokud je to gynekologicky problem co se netyka caru mel by to resit gynekolog…ale to mas lepsi on uz te zna a vi co a jak…ja bych radsi chodila ke svemu nez k cizim…kazdopadne bez k nemu a domluv se s nim co a jak a na ne prd…i kdyz mohli ti aspon v tomhle pomoct kdyz uz te do toho v podstate uvrtali… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.3.19 11:31

Ahojky holky! Cekám na dobré zprávy, uz by to potrebovalo! :kytka: @Lululu1234 Jo, taky mám zkusenost s endometriózou a ted i ve svalovine v deloze :cert: Když jsem ji ještě nemela v deloze, tak po odstraneni jsem 2× otěhotněla, jednou bohužel potrat a podruhe mimodelozni :roll: Tobe ji odstranovali a zase se vratila? Jinak mě taky doktor když jsem mela zpozdeni po IVF a umelem prechodu řekl, ze mam zajit ke svému doktorovi na injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.3.19 11:53

@Dadule27 ses dobrá, ze se s tím umíš tak smířit. Ja jsem strašný stresmen a ciťa, takzr ja brecim k vuli každé kravine. Jsem normálně brecela i u toho transferu jak mi to ukazovali atd, můj u toho byl semnou a ja slzy jak debil. Takze proto se bojim ze me to docela položí, ja si mimi strašně přeju, nemám žádné a muj taky ne. Jsme oba dost mladí a nejak mr hlava nebere proč nam to nejde kdyz jsme zdraví :( děkuji ze tomu tak věříš za mě si hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.19 12:39

Dadule 27 jj aj potom clostylu se mě udělala cysta která praskla tak jsem ležela 5 dní v nemocnici a furt ve střehu kdy pojedu na sál děs nakonec se to obešlo bez operace tak překvapili mě s tou injekci protože vodička říkal že to má dojít do týdne ms a pak že mám za ním zas přijet tak jsem se chtěla domluvit co Teda a jak a trošku fucking… Tam je to každý týden jinak Monisek oni mě tu endometriozu ještě neoperovaly říkaly že to zkusí i s nou mám ji na pobrisnici a v pravém vaječníku a myslím v malé panvy a je to druhý stupeň tak nevím jestli teď to budou chtít operovat nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.19 12:40

Ono je blbe že mám v Olomouci pořád neschopenku takže doktoři mi tvrdí že by to všechno měl řešit Olomouc takže takové skatulata skatulata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.3.19 16:12

@Moniseeek ja uz sem to tolikrat obrecela ze uz se mi nechce ani to :lol: co nadelam no…ja taky touzim po miminku to vis ze jo ale 13 let je 13 let..od sedmnacti se honim jen za deckem a uz sem proste a jednoduse unavena a znechucena a vis co znam spoustu mamin co nechtely deti a maji je..co na ne i kaslou..nevenuji se jim a presto jim bylo dano…driv sem cítila nespravedlnost a vztek a zavist samozrejme ale casem tak strasne otupis az to s tebou ani nehne…je mi skoro 31 a mladsi a zdravejsi uz nebudu takze to pujde spis vic do kytek..neslo to v 17 proc by to melo jit ted…kaslu na to treba ted zacnu cvicit a aspon zhubnu kdyz se nebudu rvat furt hormonama :lol: :lol: jo a ja sem taky mela na krajicku kdyz sem videla na fotce tech nasich deset bunek :lol: to je normalni neboj :mrgreen: @Lululu1234 jo zas je fakt ze pokud tam mas neschopenku tak by to asi meli resit oni no…jo a ja po clostilu mela taky cysty ja je mam proste furt tomu se asi proste neda vyhnout..ted sem je teda nemela ale pred stimulaci sem dostala injekci na jakoby zastaveni tvorby hormonu pak sem zacala stimulovat az za 14 dni a celou dobu ani jedna cysta takze asi leda takto by to slo jinak tam ty cysty budou pokazde…a obcas nejaka praskne to musi jinak nedostanu mrchu a musim na agolutin takze to znam jak svoje boty :lol: ale pokazde teda presne patej den po nem to dostanu…jak rikam nedostala sem to jen jednou a to sem byla tehotna…a nemuzes byt? Je to 100% vylouceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.19 17:11

Dadule 27 tak už jsem dostala druhou injekci tak uvidíme a neee nemůžu být už 3 měsíce nic nebylo doma nešlo to vzhledem k mému stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.3.19 18:04

@Dadule27 no a neuvazovala si třeba o adopci, kdyz to nepujde normálně? Myslíš ze mrcha se mi dostaví tak jak by měla? Mívám ju docela pravidelně, takže ted bych ju mela mit za 2 dny… Ale asi tema hormonama to bude rozházené a určitě se dostaví jinak než mám psáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.3.19 21:46

@Lululu1234 A jak ti tu endometriozu zjistili? Me pri laparoskopii ale zrovna ji i rovnou odstranovali. Mela jsem na ni tuseni, protoze jsem se pri menstruaci nemohla ani vyprázdnit. Kvuli tomu jsem i odesla od gynekologa, protože mi rikal na všechny problémy ,, někdo to tak má" :cert: Druha injekce, ta uz musí zabrat! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.19 23:17

Dadule 27 dělali mi diagnostickou laparku na průchodnost a tak a nevím proč mi ju neodstranili tu endometriozu zrovna doktoři prostě.....no musí to vyjít už druhá injekce a nikdy ještě jsem žádnou nedostala tak jsem zvědavá co to semnou udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.3.19 06:45

@Moniseeek urcite prijde pozdeji jestli prijde…ja uz ji mela mit…zatim teda nic…ale ona ti prece nedojde :palec: delala si test? O adopci sme uvazovali s byvalym a chteli sme jit do toho ale pak se to nejak potento…soucasny partner by do toho nesel..si myslim.. @Lululu1234 ta druha uz ti pomuze…musi..mozna ze si proste nedosla v tom cyklu vubec tak daleko aby ten agolutin mohl odstartovat tetku…mozna ze ti musel nastartovat ten cyklus celej..s tema injekcama to taky neni tak jednoduchy no..tak snad uz tahle pomuze…boze musi ti byt hrozne..me staci kdyz mam zpozdeni 14 dni a mam pocit ze dam kozu :roll: :zed: @Alca1985 jo jo Ali taky mi rikal byvalej gyndar ze kazda to ma jinak a proste nekdo ma cyklus 28 dni a nekdo jako treba jase i 50 dni…ze sem nakonec skoncila na kapackach a byla sem jak prutokac pac mi praskla kravska cysta u ktere rikal ze je to ok tak to uz je druha stranka veci…pak sem sla k jinymu a sem u nej dodnes…hned pri prvni kontrole se me ptal jestli vim co je to pcos a vse mi vysvetlil…no jak rikam vzdy je to o pristupu lekare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.3.19 06:49

@Dadule27 nedělala jsem zatim zadny test, nemam koupeny at me to neláká. Ale boli me to bricho furt takze vim ze to neni ok, kdyby se chytlo tak me neboli každý den. Takze kdybych udelala test tak je tam stejnak duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.3.19 07:19

@Moniseeek tak to nevim teda..me bricho skoro uz neboli jen kdyz dlouho stojim nebo chodim nebo blbe sedim a nebo lezim na boku nebo na brichu :lol: jinak me neboli :lol: a to bricho te boli z hormonu vzdyt ses nacpana hormonama k prasknuti…neboj se ja procitala vsechny mozny diskuze a vsude bolelo bricho v obou pripadech jak tehu tak netehu takze podle toho se nerid…prsa mam nality jak koza vemeno a opet hormony taky se dle toho nejde ridit…tak nehaz flintu do zita :hug: ja uz nemela ani ducha 6 den od transferu a treti den od transferu byl nepatrnej dusik coz byl osmej den od punkce myslim…vydrz na krev urcite to nevzdavej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.3.19 07:37

@Dadule27 no me boli vetsinou rano jak vstanu a večer, takové tahání, proste jak před ms. Prsa vůbec nic žádná reakce, ale ty me nikdy nebolely. A ted si netestovala? Ja mam strach testovat tak radsi netestuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.