Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek nebrala sem si vubec nic…oni ti daji aj kosilku aj jednorazovy papucky
jestli tak si s sebou vem neco na piti az z tama pujdes budes mit zizen a ten automat tam nic moc
@Lululu1234 me vzdycky po agolutinu prijde presne po peti dnech..jednou sem cekala tyden a nic druhej tyden a nic a byla sem tehula
jinak vzdy prisla presne patej den od aplikace ![]()
@Dadule27 no tak to jsou dobrý zprávy … to by bylo aby to nebylo
me to připomíná hodně moje ivf ![]()
MONI, ja si vzala pyzamo svoje, ale … krarasy a tilko
Takze vtipný, jak jsem byla ráno nervózní a zblbla
Takze jsem nakonec měla taky od nich ![]()
Aha já dostala injekci ve středu protože už jsem 2 měsíce nedostala MS kvůli těm komplikacím a zatím furt nic tak uvidím snad brzo přijde díky
@Dadule27 dobrá rada tak to si nejakou vodu vemu ![]()
@Barushqa
tak kratasy a triko si brat tedy nebudu
necham to tedy na nich ![]()
Ahoj holky, v květnu mě bude čekat moje první IVF. Jak to v Caru probíhá myslím časově? Kdy jste měli odběr vajíček po 1.injekci? Za jak dlouho jste měli transfer embrií zpět? Potřebuji si to v práci trochu naplánovat. Děkuji za info.
@Moniseeek
tak spolu lezet teda nebudeme no…transfer bude az zitra
tak hlavne pisni jak ti je a kolik mas vajicek ale urcite jich bude plnej pocet
@Lululu1234 tak mozna to chce jeste chvilku nez se tam ty hormony nejak popasuji
ale kdyz do deseti dnu neprijede mrcha tak ti daji jeste jednu vyvolavacku a pak uz prijede urcite..na kazdou to ma jinej vliv treba jen potrebujes vic casu nez to zabere
@Barushqa no vitej
dlouho ses tu neukazala…kratase a tilko? Veris ze sem na to cucela a rikam si a co je na tom?
a pak nekdo poskocil a me to docvaklo
taky si mela u tveho ivf sikulu co skakal za den ze dvou bunek na deset?
sem rikala ze ten je urcite po me
![]()
@zaba.zaba ahojky ja teda mam dlouhy protokol a od prvni injekce byl odber az za 28 dni takze 29 den cyklu… 14 den cyklu sem zacala pichat gonal a skoncila 26 den cyklu…transfer bude zitra 33 den cyklu…ale mas tam ruzny kontroly a tak to nejde vzdycky naplanovat…zalezi jak to mely holky s kratkym protokolem ale rekla bych ze stejne minus 14 dni ![]()
@Dadule27 ahojky, tak mam to zasebou
. Jeste nevim podrobnosti, zatim odpocivam, bricho poboliva
Tak ma tebe budu zítra myslet
budete i mrazit neco?
@Moniseeek pokud to bude zitra jak se predpoklada tak jo..1-3 ale to se uvidi az zitra jak na tom budou..dneska zadna blastocysta jeste neni tak uvidime zitra…tak ti moc preju at se nerozboli moc
hned jak budes neco vedet jej echo ![]()
@Dadule27 tak vajuch nakonec 8,spermio 82% super toho jsem se bala… Nakonec budou pichat vsech 8vajuch,jistota je jistota. A zítra mam volat ![]()
@Dadule27 Zitra budu drzet palecky!
@Moniseeek Hezke zpravy, to budou urcite krasna embryjka! ![]()
@Lululu1234 A co ty, jak ti je? Uz prisla mrska? Ja jsem doma, preju si at nekrvacim ci nespinim a ty cekas zas na krvácení. Je to trochu usmevne. A ty jsi jinak mivala pravidelne cykly? ![]()
No já furt čekám zatím nic před tím jsem mela cykly úplně v pořádku dlouho mi trvalo než se mi ustálili as jeden léčitel mi pomohl. Je to zvláštní každá si přejeme něco jiného
tak mě ať to brzo přijde a tobě dlouho neee ![]()
@Moniseeek jeeeee no nekecej osm jo?
byly mrsky schovany nekde
no tak to je super uplne to mas stejne jak sem mela ja
a spermio krasny noooooo
to budou krasny embryjka
@Alca1985 dekujiiiiii
no zitra uz jdem na to
o pul desate uz budu na koze
a ty uz mas ty vysledky??
@Dadule27 Doktorka rikala ze vysledky posle 16.4., jen nevim jestli postou nebo emailem. Tak cekame. I kdyz ted na me dolehla takova vzdavajici nalada. A na mou drahou polovicku strach.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.