FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
17.3.19 14:19

@Moniseeek nebrala sem si vubec nic…oni ti daji aj kosilku aj jednorazovy papucky :mrgreen: jestli tak si s sebou vem neco na piti az z tama pujdes budes mit zizen a ten automat tam nic moc :lol: @Lululu1234 me vzdycky po agolutinu prijde presne po peti dnech..jednou sem cekala tyden a nic druhej tyden a nic a byla sem tehula :lol: jinak vzdy prisla presne patej den od aplikace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.3.19 14:42

@Dadule27 no tak to jsou dobrý zprávy … to by bylo aby to nebylo ;) me to připomíná hodně moje ivf :palec:

MONI, ja si vzala pyzamo svoje, ale … krarasy a tilko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takze vtipný, jak jsem byla ráno nervózní a zblbla :lol: Takze jsem nakonec měla taky od nich :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.3.19 16:13

Aha já dostala injekci ve středu protože už jsem 2 měsíce nedostala MS kvůli těm komplikacím a zatím furt nic tak uvidím snad brzo přijde díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.3.19 16:20

@Dadule27 dobrá rada tak to si nejakou vodu vemu :D
@Barushqa :D :D tak kratasy a triko si brat tedy nebudu :D necham to tedy na nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
17.3.19 19:07

Ahoj holky, v květnu mě bude čekat moje první IVF. Jak to v Caru probíhá myslím časově? Kdy jste měli odběr vajíček po 1.injekci? Za jak dlouho jste měli transfer embrií zpět? Potřebuji si to v práci trochu naplánovat. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.3.19 08:20

@Moniseeek :kytka: tak spolu lezet teda nebudeme no…transfer bude az zitra :D tak hlavne pisni jak ti je a kolik mas vajicek ale urcite jich bude plnej pocet :dance: :hug: @Lululu1234 tak mozna to chce jeste chvilku nez se tam ty hormony nejak popasuji :think: ale kdyz do deseti dnu neprijede mrcha tak ti daji jeste jednu vyvolavacku a pak uz prijede urcite..na kazdou to ma jinej vliv treba jen potrebujes vic casu nez to zabere :hug: @Barushqa no vitej :dance: :kytka: dlouho ses tu neukazala…kratase a tilko? Veris ze sem na to cucela a rikam si a co je na tom? :lol: :lol: :lol: a pak nekdo poskocil a me to docvaklo :mrgreen: :roll: taky si mela u tveho ivf sikulu co skakal za den ze dvou bunek na deset? :lol: sem rikala ze ten je urcite po me :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.3.19 08:30

@zaba.zaba ahojky ja teda mam dlouhy protokol a od prvni injekce byl odber az za 28 dni takze 29 den cyklu… 14 den cyklu sem zacala pichat gonal a skoncila 26 den cyklu…transfer bude zitra 33 den cyklu…ale mas tam ruzny kontroly a tak to nejde vzdycky naplanovat…zalezi jak to mely holky s kratkym protokolem ale rekla bych ze stejne minus 14 dni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.3.19 09:17

@Dadule27 ahojky, tak mam to zasebou :). Jeste nevim podrobnosti, zatim odpocivam, bricho poboliva :? Tak ma tebe budu zítra myslet ;) budete i mrazit neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.3.19 09:28

@Moniseeek pokud to bude zitra jak se predpoklada tak jo..1-3 ale to se uvidi az zitra jak na tom budou..dneska zadna blastocysta jeste neni tak uvidime zitra…tak ti moc preju at se nerozboli moc :hug: hned jak budes neco vedet jej echo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.3.19 09:51

@Dadule27 tak vajuch nakonec 8,spermio 82% super toho jsem se bala… Nakonec budou pichat vsech 8vajuch,jistota je jistota. A zítra mam volat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.3.19 11:26

@Dadule27 Zitra budu drzet palecky! :palec: @Moniseeek Hezke zpravy, to budou urcite krasna embryjka! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.3.19 11:42

@Lululu1234 A co ty, jak ti je? Uz prisla mrska? Ja jsem doma, preju si at nekrvacim ci nespinim a ty cekas zas na krvácení. Je to trochu usmevne. A ty jsi jinak mivala pravidelne cykly? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.19 14:00

No já furt čekám zatím nic před tím jsem mela cykly úplně v pořádku dlouho mi trvalo než se mi ustálili as jeden léčitel mi pomohl. Je to zvláštní každá si přejeme něco jiného :D tak mě ať to brzo přijde a tobě dlouho neee 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.3.19 17:37

@Moniseeek jeeeee no nekecej osm jo? :dance: byly mrsky schovany nekde :mrgreen: no tak to je super uplne to mas stejne jak sem mela ja :mrgreen: :palec: a spermio krasny noooooo :potlesk: to budou krasny embryjka :hug: @Alca1985 dekujiiiiii :hug: no zitra uz jdem na to :P o pul desate uz budu na koze :lol: a ty uz mas ty vysledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.3.19 19:00

@Dadule27 Doktorka rikala ze vysledky posle 16.4., jen nevim jestli postou nebo emailem. Tak cekame. I kdyz ted na me dolehla takova vzdavajici nalada. A na mou drahou polovicku strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.