Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
prosím o radu, můžu brát ten gynex když jdu teď v březnu na ket?? ![]()
Cauky holky…
jak to je s tema injekcema? Zitra jdem na kontrolu dneska sem si pichla posledni davku gonalu…zitra mi pry pichnou to co tam zustalo v tech perech a pak se picha to co mam misto pregnylu(nevim ted nazev)??a pak se jde kdy na punkci?
ptam se jak de.il ja vim ale zitra jdu na nocni a koncim uplne v patek rano tak jen chci vedet, jaka je sance ze nebudu muset hodinu ridit po nocni do olomouce a vyjde nam to az na sobotu ![]()
@Moniseeek mame tam byt 7:45 no taky se bojim cyst…pred stimulaci zadna nebyla…tak snad nebude ani ted…
@Barushqa ja myslim ze asi jo..nevim ale na me treba nemel zadnej efekt..a nebo ho ber jen na zacatku. Tyden az, 14 dni a pak slus ![]()
Ahojky tak dneska kontrola celkem dobry
8 folikulu tri 13mm a zbytek 10 a 11mm…no nic moc ale lepsi jak nic…
v sobotu dalsi kontrola a v pondeli nebo stredu punkce
dostala sem jeste dalsi injekce Luveris a jeste jeden gonal…byla tam v cekarne takova usmevava slecna nebyla ste to nektera?
teda byly tam dve..jedna sama a druha s manzelem…tak..priznejte se
![]()
@Dadule27 supeeeer, mám radost
kterej z nich si vás asi vybere
ps: ja to nebyla ![]()
@Dadule27 ahojky, tak jak si včera dopadla? My zatím dobrý a začínáme stimulovat a 13.3. Jdu na kontrolu… Uz jsem dostala i nemocenskou, protoze mam zátěžovou práci tak, aby ty vajucha nepopraskaly.
@Dadule27 Ahojky! Tak to je hezka urodicka, pockej z toho bude jeste osm deti!
Jinak hlasim, ze ja jsem taky nebyla v cekarne.
@Moniseeek Drzim palecky, at to hezky vychazi a aby bylo hodne hezkych vajicek! ![]()
@Dadule27 tak to mas hezkou úrodu teda, my teprve začínáme tak jsem zvědavá na svou urodu
ja tam byla s chlapem
přišli jsme pred 8h. Tak beztak jsme se potkali
@Alca1985 dekujii snad se bude dařit ![]()
@Moniseeek tak ta tmavovlaska pobihajici tam si byla urcite ty
taky sme tam byli pred osmou s mojim
ja sem furt stala nervozni jak sanky v lete a muj furt ze sedni si a ja ne a ne
@Alca1985 osm jich byt zase nemusi
to jedno co se ujme staci
uz mame doma jedny dvojcata tak to uz by bylo na maslu
@Barushqa snad si nas vybere aspon ten jeden
nebo jedna
muj ma dva kluky dvanactilety tak ta holcicka by byla uzasna ale, samozrejme berem i, kluka to je jasne
nakonec sme se s embryolozkou dohodli na icsi a pk takze zatim to vypada, na cca 12 000 kdyz bude co mrazit jeste, to vzroste a kdyz bude potreba AH no, snad ne..holky ja uz mam bruch samou tecku a modrinku
ale pro prcka vsechno
a moc vam dekuju za podporu ste uzasny
![]()
@Dadule27 tak to jsem byla jaa noo
jooo vybavuju si tě
my jsme si taky zaplatili icsi a pk a u mrazení mame taky kdyby bylo co tak to máme stejné
![]()
@Moniseeek tak to nam to urcite klapne
musi
me se taky ptali jestli chci neschopenku..ale dokud to neni nutny tak bych chtela chodit do prace…uvidime jak se to bude dal vyvijet…no zitra uz se dozvime kdy bude punkce…boze sem nervozni jak pred prvnim rande
![]()
@Dadule27 to verim ja budu taky nervózní jsem strasny stresmen
to se maas ja si ještě počkám jestli vubec vajucha budou… Tak na tebe budu myslet
ja mam neschopenku k vuli zátěži no bohužel zvedam v praci těžké věci a to by prý nedělalo dobrotu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.