FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
27.2.19 02:06

@Dadule27 děkuji :) no ja se nejvic bojím ze se zase udělá cysta tak jak u iui :? Tak to se možná potkáme, v kolik jdes? @Barushqa dekujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 07:19

Ahoj spolubojovnice. Mám otázku, vždycky jsem měla MS cca 6 dní, od včerejška 3DC opět beru clostil, ovšem já jsem přestala krvácet, už včera 8o a vůbec jsem neměla tmavou krev jako normálně s takovými kusy sliznice a měla jsem to spíš takové hlenovité a světlé, pár kousků tam bylo, ale napadá mě jestli to byla MS vůbec, protože mě ani nebolelo břicho jako při MS, přitom sliznici jsem měla pěkně narostlou. Akorát jsem měla ostrou bolest na levé straně spíš mi přijde že mi akorát tak praskla nějaká cysta a MS to vůbec nebylo, je to možné???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 09:36

Tak ve fakultce mi řekli že se může stát že MS po stimulaci bude slabá, což se mi nezdá když jsem šla na IUI tak sliznice měla 11mm a za 14 dní jakože MS, ale MS poznám a ta to nebyla, dala bych ruku,do ohně že mám LUF syndrom. Proto jsem možná za těch pět let doma neotěhotněla, ikdyž jsem jakože měla ovulovat, vždycky jsem měla jakože ovu, ale pak se ve mě našla cysta, mám potvrzené pcos a vsadím bity že mi ty foliky nepraskaj, proto jsem měla na levo takové bolesti a pak jakoby sliz s krví, ten folik co měl být oplodněn při IUI určitě nepraskl a praskl až teď… A ani bych se nedivila kdybych měla endometriozu protože mě bolí podbřišek ikdyž by neměl. Jsem zvědavá jak to semnou nakonec dopadne a zda se vůbec děcka dočkáme… Manžel adoptovat nechce, když jsme se bavili o té poslední možnosti. A já mám pocit že jsem úplně k ničemu a totální omyl přírody. Až se mi chce brečet :,(

• Citovat
  • Upravit
466
27.2.19 11:40

Ahojky holky vsem drzim palecky!!! :srdce:
Anonymní: Kdo ti to rekl ze po stimulaci bude menstruace slabsi? To se me taky nezda 8o . A to jsi tam dneska rano byla nebo volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 12:02

@Alca1985 nebyla, volala, popsala jsem jí na čem jsem byla i výšku sliznice jaká byla v den IUI a že jsem měla velmi ostré bolesti na levo, kde byl dominantní folik a že mě vůbec nebolelo břicho jako když mám MS, jen to bodání na levo, no a začala jsem krvácet v neděli a v úterý večer už nic, přes noc nic a vložku mám úplně čistou, jen když jdu na wc, tak na papíře trochu růžového nic víc. Tak já si prostě myslím že toto MS nebyla, vůbec se to jako MS nechovalo a nějaká doktorka, nevím jméno, ale Lehnertová to nebyla mi řekla že pokud jsem včera jakoby 3DC začala brát clostil tak že v něm mám normálně pokračovat a uvidí se. A je to tu zase, prostě ono neví, oni střílí od boku :zed: na úkor mého zdraví, mého těla. Zkusím v jednu zavolat své doktorce zda by mi dnes udělala utz aby se vidělo jestli sliznice je pryč, nebo to byla ta cysta, nebo co to vlastně bylo

• Citovat
  • Upravit
466
27.2.19 14:28

Tak to mohla byt Lattova, pokud vis ze Lehnertova to nebyla. Nejlepsi by asi bylo udelani toho ultrazvuku at vis jak to vypada. U me je zas problem, ze jeste porad trochu spinim a to jsem 19DC. Vzdy to zacne vic po nejake namaze, pohybu… A to uvazuji o ukonceni nemocenske at prijdu na jinaci myslenky, jen mam strach z tech mych tzv. dnu, kdyz prijdou v praci nebo abych zas nekrvacela 24 dni v kuse nez mi pak museli nasadit hormony na zastaveni krvaceni! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.2.19 15:11

Ahoj holky, mohla bych k vám přidat? Také chodím do fakultky. Občas mě ti doktoři udivují ve svých úsudcích 😏. Mám za sebou 4 .pokusy IVF. Teď čekám na verdikt u posledního. Zatím bez úspěchu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 17:39

@Alca1985 jejda Ali to je hrozný a oni neví proč furt krvácíš? Já si pamatuji když jsem byla ještě holka, měla jsem tak silný měsíčky, že jsem to měla i 14 dní strašně silné, bolesti do toho a zle mi bylo, mamka ze mě taky byla nešťastná. V 16 jsem začala brát HA. A bylo to ok, jenže po HA jsem ztratila cyklus úplně no a jsem tam kde jsem… Moc ti přeji ať se ti vše dá do pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 17:40

@kajakaja81 ahoj. To mě mrzí a řekli aspoň co byla příčina těch nezdařených pokusů?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 17:45

Jinak moje dr má asi dovolenou, druhý den má nedostupný telefon :roll: na levo už mě nebolí a občas chytnu mírnou křeč přesně vprostřed podbřišku. Asi se prostě zachovám tak že to co bylo tak teda byla nějaká extra slabá divná MS, budu pokračovat v clostilu a uvidím 8.3 na utz, co se tam děje a po tomto IUI půjdu za pár dní znovu na utz abych věděla zda mi ty foliky praskaj nebo ne, protože jestli ne, tak tady tu šaškárnu děláme úplně zbytečně, zbytečně se cpu hormonama když jsem třeba ve finále mohla jít na jedno ivf s větší šancí na otěhotnění. No a manžel mi řekl že si mám pro jistotu ráno zítra ještě udělat test, že náhoda je blbec.

• Citovat
  • Upravit
170
27.2.19 17:49
@Anonymní píše:
@kajakaja81 ahoj. To mě mrzí a řekli aspoň co byla příčina těch nezdařených pokusů?

No házeli to na váhu, zhubla jsem 28 kg a teď čekám na výsledek, jsem zvědavá na co to budou házet potom. Podle mě neví. Jediné je, že moje AMH je 1, 02. Což je na hraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 18:45

@kajakaja81 ty jo 28 kg 8o jak si to dokázala? 8o to bych měla taky… A všechny ty nezdary byli v FN Olomouc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 18:47

A tou váhu bych ale byla opatrná. Moje švagrová má 180 kg a byla na ivf v Olomouci jednou a hned jí to vyšlo. To oni svádí na váhu a vůbec to nemusí být váhou.

• Citovat
  • Upravit
466
27.2.19 18:50

@kajakaja81 to mas za sebou 4 IVF nebo do toho pocitas i KETy. A vsechny ve fakultce? Snad aspon tento pokus bude ten pravy! ;) Ja mam AMH 0,57, takze to mas jeste dobre! Drzim palecky!!! :srdce:
Anonymní: za to krvaceni muze zepry ta moje adenomyoza (neco jako endometrioza ale v deloze) :zed: Jo tento tyden ma spousta doktoru dovolenou, jdou poznat jarni prazdniny. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.2.19 19:49
@Anonymní píše:
@kajakaja81 ty jo 28 kg 8o jak si to dokázala? 8o to bych měla taky… A všechny ty nezdary byli v FN Olomouc?

Ano, všechny ve fakultce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.