Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojte. Dnes jsme byli na IUI. jsem 18 DC, sliznice 11 mm a folik 19 mm. Před IUI mi pichli ovitrelle. Manžel mel 14 mil. Spermií s 86% pohyblivostí. Držte nám palce.
Hezký víkend všem.
Ahojky tak to ja rozhodne drzim!
![]()
@Dadule27 i ja držím vše co jde
já už zase týden krvácím … Ms mám dostat až teď v pondělí … Volala jsem do car, sestra mi řekla, že to nejspíš nic nebude, ale ať si Zajdu ke gyn … Tam mi řekli, že neví a že by to spíš měli řešit v car
tak jsem z toho rozčarovana, žádná prohlídka, nic … ![]()
@Barushqa
no to mi povidej..ja cumim jak puk…to te sakra nemuzou proste vysetrit a rict jestli to je mrcha nebo neni napsat zpravu a bud to das v caru nebo naopak na gyndu podle toho kdo te vysetri?
covece si me, dostala uplne…ja bych rekla ze pokud bys v tomto cyklu jako v tom novym mela jit na ivf nebo nejaky zakrok v caru pak to resi car..pokud ale ne tak to resi tvuj gyndar…teda aspon takhle mi to prijde logicky…opravdu ja se divim ze se jeste necemu divim ![]()
Ali, jednou se určitě stane ![]()
Joo, rozčarovana jsem též
No uvidím … Piju kontryhel, počkám ještě jeden cyklus a kdyžtak jim znova volám … Ms to není, to je moc slabý ![]()
@Barushqa No mě dal pan dokor žádanku na imunologii ale říkal, že si myslí že tam problém nebude. A rovnou i žádanku na další IVF. Teď přemýšlím jestli nejdřív zkusit imuno nebo až potom. Dnes mě bolí podbříšek a kříže, začínám krvácet, tak už je to tady!! Zase se nehnu z baráku
a to chce doktor ať pak jak se rozhodnu přijedu 1-3 den k nim na injekci na stimulaci. No vidím že ty to máš taky veselé to mě mrzí! ![]()
Žádná z nás to tu nemá jednoduchý
ale fakt věřím, že se na každou musí aspoň jednou usmat štěstí ![]()
@Alca1985 ahojky tak to me moc mrzi
sakra chce se mi byt sprosta
Ja ti nevim asi bych zkusila imuno…doktor si to muze, myslet ale nemuze to vedet jiste… @Barushqa no to teda nemame jednoduchy…urcite se na nas usmeje stesti,…ja tomu verim
![]()
@Alca1985 Ahoj nebude pro Tebe lepší změnit car tak jak jsem to udělala ja?bude Ti lip uvidis.Uz jen za to chování Lattove při transferu..toto si nesmí dovolit .ji se to řekne když má dve deti ,ale neboj zlo se vrátí kazdemu kdo je hnusnej.
@Alca1985 ach jo, to me mrzi ![]()
Ja byt tebou tak si odpocinu a dam chvilku pauzu. Ja zitra na krev, ale v sobotu test negativni
tak uz jsem trochu smirena.
Mam v planu hormonalni jogu a Mojzisovou a aspon tri mesice si dam pauzu.
Na tu imunologii te prosim te poslal Vodicka? Ja doufam, ze uz me taky poslou. Kde delaji tu imunologii?
To vite ze jsem uvazovala a jeste nekdy uvazuji ze zmenim CAR, jen ze si porad rikam: ze uz me tam znaji (zdravotni problemy) a Vodicka i Hejtmanek na me pusobi optimisticky.
Anonymní: A kde jsi presla, jsi tam spokojena?
@Kudrlinka85 To je mi lito
Ale krvacet jeste nekrvacis ne?
Dala bych si pauzu ale docela me tlaci ty problemy s adenomyozou
Neumim si to uz predstvit s temito problemy zas v praci a vysvetlovat to novemu mistrovi. Uz jsem dlouho kvuli tomu na nemocenske. Jinak tu zadanku na imuno mi dal Vodicka ale rikal ze jsem brala prednison, coz vetsinou predepisuji kdy je v tomto problem.
@Alca1985 nekrvacim, ctyri transfery, z toho 2× jsem zacla i pres utrogestan a minule jsem nezacala krvacet, protoze bylo tech 20hcg, no uvidim zitra, malicka nadeje jeste je, ale nic mi neni, vubec zadny priznak.
To imuno delaji i v Olomouci?
A udeji ti pri dalsi stimulaci aspon neco jinak, aby to bylo uspesne?
Ahojte děvčata. Těm co to nevyšlo, držím palce a příště to určitě klapne ![]()
Já jsem z toho pátku nějaká rozčarovaná. Po injekci ovitrelle a IUI jsem všude možně četla jak někoho bolí podbřišek a tam té bylo špatně…
Když jsem měla svůj cyklus bez hormonů, tak v době ovu jsem měla akorát chuť na sex, prostě jsem si připadla krásná a atraktivní, no ale za dva dny po kráse
jsem se nafoukla, nalili se mi prsa a začala jsem být jak harpie
prostě fáze cyklu na mě vždy dost působili a teď nic. Prostě se nic neděje, sexuchtivá jsem teda byla ještě v sobotu, ale prsa se mi nenalily, necítím vůbec nic, jsem z toho nervózní, že se to tělo nechová jako obvykle, přitom po umělých hormonech jsem se připravovala na větší peklo ![]()
Já nějak vnitřně cítím že to IUI nevyšlo.
Mám na vás dotaz. Když jste šli na ivf, kde spg je v pořádku tudíž by byli spermie schopné vajíčka samá oplodnit, čím vás stimulovali? Kolik jste zaplatili za to nejobyčejnější ivf? Mám pcos a bojím se punkce vajíček kvůli hyperstimulačnímu syndromu. Díky ![]()
Zdravím, holky prosím, nevíte, kdo dělá v úterky? Mám na úterý naplánován KET, tak bych chtěla vědět, kdo ho bude provádět. Ten minulý byl v pondělí a dělal ho Dr. Vodička - takže asi tak, jak jsou v ordinaci.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.