FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
12.2.19 13:39

@Dadule27 ahojky tak držím pěsti, ja dneska přebral taky vsechny papiry na ivf. Taky mam Dlouhý protokol… No a příští týden mam mít ms tak mam taky volat na UZ abychom mohli začít :) no každopádně ma otazka zní : nevíš kdy dostaneme neschopenku? Ja jsem si procitala ty papiry a bylo tam psáno první den ultrazvukoveho vyšetření, tzn kdyz půjdu příští týden na UZ tak uz dostanu neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.2.19 17:58

@Dadule27 ahoj, já měla dlouhý protokol, relativně málo jednotek a měla jsem OHSS III. stupně.. 8o Ale máme z toho 10 embryek ve stádiu blastocysty, takže se ten týden v nemocnici dal přežít. :) Po menstruaci vše odeznělo a už jsem na to, jak mi bylo hrozně zle i zapomněla. ET se ten cyklus nekonal, 1. KET se nezdařil, ale příští týden mám další KET a cítím, že teď už to všechno vyjde :mavam: Tobě držím palce, a pokud to ten syndrom bude tak věř, že se to dá vydržet a někdy to za to i stojí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 18:37

Děvčata prosím vás co znamená ten dlouhý nebo krátký protokol? :think:

• Citovat
  • Upravit
292
12.2.19 19:06
@Anonymní píše:
Děvčata prosím vás co znamená ten dlouhý nebo krátký protokol? :think:

Teď se koukám, že jsem měla krátký protokol. :D Jde vidět, že se evidentně vyznám :lol:. Ale co jsem se dočetla, tak dlouhý protokol snad začíná dřív, než přijde menstruace. Já měla stimulační schéma FSH(hMG) + GnRH-antagonista. Ale co to znamená, to nevím. Něco jsem se dočetla, prý se užívá právě u žen s PCOS. Třeba budeš chytřejší, posílám odkaz : https://www.capatka.cz/…oly-pri-ivf/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 12:15

Minulý pátek jsem měla poprvé ovitrelle a včera i dnes mi strašně hoří obličej, dnes se mi udělala i Krupička na tváři. Jídlo, prášek na praní ani krém na pusu jsem nezměnila, je možné abych na to až teď měla nějakou reakci? Není to pozdě? Většinou když mám na něco alergii reaguji prakticky hned po užití či použití. Neměla jste to taky některá?

• Citovat
  • Upravit
137
14.2.19 21:21
@Anonymní píše:
Minulý pátek jsem měla poprvé ovitrelle a včera i dnes mi strašně hoří obličej, dnes se mi udělala i Krupička na tváři. Jídlo, prášek na praní ani krém na pusu jsem nezměnila, je možné abych na to až teď měla nějakou reakci? Není to pozdě? Většinou když mám na něco alergii reaguji prakticky hned po užití či použití. Neměla jste to taky některá?

Neměla, vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.2.19 21:53

Ahojky holky..takze sem vcera dostala injekci na zastaveni tvorby hormonu..teda tak sem to pochopila :lol: ale zapomnela sem nazev :think: a dvacatyhosestyho jdu na kontrolu a zacnu uz pichat :D :mrgreen: a pak se uvidi…jak je to s neschopenkou nevim, ja myslim ze ju dostanu az na transfer pokud k nemu ovsem dojde…v pondeli si musim nechat udelat predoperacni vysetreni..ted pry budu jak v prechodu no super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 07:25

Jsem hrozná, nevydržela jsem a ráno si dělala test, jsem 8 den po IUI jestli to počítám správně, když jsem byla na IUI minulý pátek dopoledne. A test samozřejmě negativní. Dnes v noci mě 2× vzbudila křeč v podbřišku jako blázen a už druhý den mě tam dole tak tahá… Asi budu mít brzy MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.19 08:13

Tak změna. Test jsem nechala ležet na wc a teď manžel došel s tím že je tam slabá druhá čárka… Ovitrelle jsem měla 250 jednotek nevím jak přesně se to píše. Vůbec nevím jak dlouho se může držet v těle…na fotce to jde špatně vidět. V reálu je to lepší…

• Citovat
  • Upravit
228
16.2.19 14:44
@Anonymní píše:
Tak změna. Test jsem nechala ležet na wc a teď manžel došel s tím že je tam slabá druhá čárka… Ovitrelle jsem měla 250 jednotek nevím jak přesně se to píše. Vůbec nevím jak dlouho se může držet v těle…na fotce to jde špatně vidět. V reálu je to lepší…

Ahojky…je to mamatest,? Na ten si dej pozor..dela falesnaky..zkus jeste vydrzet a udelej jinou znacku..ale moc drzim pesti :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.2.19 15:53
@Anonymní píše:
Tak změna. Test jsem nechala ležet na wc a teď manžel došel s tím že je tam slabá druhá čárka… Ovitrelle jsem měla 250 jednotek nevím jak přesně se to píše. Vůbec nevím jak dlouho se může držet v těle…na fotce to jde špatně vidět. V reálu je to lepší…

Ovitrelle se drží třeba i 11 dní, ale je to individuální. Zkus zítra další test a uvidíš, zda čárka sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 21:31

Ano je to mamatest, jinej mi ani nenabídli, právě přemýšlím zda mám testnout zítra nebo až v pondělí… Protože test už mám jen jeden.

• Citovat
  • Upravit
228
17.2.19 08:57
@Anonymní píše:
Ano je to mamatest, jinej mi ani nenabídli, právě přemýšlím zda mám testnout zítra nebo až v pondělí… Protože test už mám jen jeden.

Zkus vydrzet co nejdyl..tak aspon do zitrka..ovitrelle..pregnyl..je fuk co to zrovna je ale drzi se kolem deseti dni jak pise @cockovafazol takze jeste vydrz…ja sem mela pregnyl z tela pryc za 8 dni..ovitrelle budu mit poprve tak nemuzu zatim posoudit ale myslim ze to bude nastejno…vydrz do zitra a mamatest nenechavej dyl nez pisou protoze kdyz se na nej podivas pozdej ta carka tam bude na 100% ale nebude tam diky tehotenstvi..mamatest to proste dela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.19 19:16

Tak dneska tam bylo bílo. Takže Ovitrelle je fuč… Ale nějak vnitřně cítím že to stejně nevyšlo. S mým štěstím stejně skončíme na ivf…

• Citovat
  • Upravit
20915
18.2.19 14:00

Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s FN Olomouc – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům. :kytka:

Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.