FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
31.1.19 05:31

@Alca1985 ahojky tak jak to s tebou zatim vypada?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
31.1.19 16:52

@Dadule27 Zatim nevim. Krvacet zatim nekrvacim :) ale mozna to je tim Estrofemem co jsem nakonec od doktora dostlala na sliznici :think: . Znama co tam taky byla ten samy den na et 3 denniho embryjka uz od pondeli ma slabe //. Tak jsem zkusila test ve stredu (9 den po ET 3 denniho drobka) a mela jsem ho bily jak ten snih za oknem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.2.19 06:13

@Alca1985 tak to jeste nic neznamena :mrgreen: kazda to mame jinak..sem napnuta jak ksandy :lol: drzim pesti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.2.19 10:46

@MonikaDa rozmrazilo se dobre, trochu jsem pochybovala :) a to vic jsem byla stastna. Dnes jsem 4.den po KET, nezbyva nez cekat.
Takze vam zamrazovali starym zpusobem? Tak verim, ze urcite dalsi ET vyjde ;)
@Alca1985
Drzim pesti :) uz by jsme si to zaslouzily. Kolikaty si den po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.2.19 15:39

@Kudrlinka85 Dneska jsem 12 den po transferu 3 denniho (8bunecneho) embryjka :D . Tobe zavadeli jak stare embryjko? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.2.19 16:33

@Alca1985 tak me zavadeli embryjko ktere se mrazilo 6ty den, blastocystu. Uz byla posledni. Pokud to nevyjde, tak mam domluvenou od brezna hormonalni jogu. A ted jsem pred transferem byla nekolikrat na akupunkture, jeste me ceka ted jedna v utery, krasne jsem po tom byla zklidnena. Proste zkousim co se da. Jo a ted jsem zase jedla ananas :)
A to ted bylo tvoje 2. nebo 3.IVF? Doporucili asi zavest 3.den kdyz bylo jed jedno ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.2.19 17:40

@Kudrlinka85 Nad akupunkturu jsem taky uvazovala ze bych zkusila. Nevis jaka doba tam je nez zapusobi? Ze bych ji kdyz tak zkusila pred 3IVF. Ted jsem mela nativ. Taky jsem pojidala ananas! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
3.2.19 17:41

@Alca1985 no rika se den pred transferem a den po, ale tam kde jsem byla ja muzou jen uterky, coz je blby a rikal ze neni potreba pred a po, byla jsem 2× a rikal, ze mam prijit jeste jednou v utery. Tak jsem si nasla jeste jednoho, ze by mi ji udelal pred transferem, ale ten mi jen zmeril ucho a pichl pry draci oko, na uchyceni ale ten se mi moc nezdal. V Olmiku toho moc neni… a jeste to stoji za prd.
Takze spis ted pujdu do te jogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.2.19 20:38

ahoj, ja jsem utekla do ivf clinic. Proste jsem potrebovala zmenit prostredi, fakultka me rozcilovala ☺️. Prave stimuluju kratky protokol, ve stredu jdu na prohlidku tak jsem zvedava jestli bude nejaka uroda 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.2.19 09:23

@Janiikaa ty jo, tak informuj :) cennove jsou o malicko drazsi ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.2.19 19:42

@Kudrlinka85 o trosku drazsi je ale nemelo by to byt nic dramatickeho. Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.2.19 19:48

Jholky tak my jsme se zase konečně rozhodli ze soukromé kliniky odejít a uz zitra jdeme poprvé do fn Olomouc tak jsem zvědavá jak to dopadne :) jinak všem hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.2.19 22:39

Ahoooj holky :) držím pěstí, at se mimousci krasne uhnizdi :hug: z našeho únorového teseni se na ket nic nebude, jsem plná rýmy, chřipka me taky skolila, tak raději měsíc počkáme … začala jsem pít kontryhel, mám to od toho ivfka nějaký rozhazeny, tak snad zabere … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.2.19 12:05

Caute holky :kytka: tak jak to s vama vypada?? @Barushqa ja sem tu chripku mela taky…tri dny horecky zimnice..bolest v krku..peknej hnus :zed: tak je mi te lito :hug: @Alca1985 tak cooooo Ali jak to vypada s tebou? :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 12:37

Ahojte. Dnes jsme byli na IUI. jsem 18 DC, sliznice 11 mm a folik 19 mm. Před IUI mi pichli ovitrelle. Manžel mel 14 mil. Spermií s 86% pohyblivostí. Držte nám palce.
Hezký víkend všem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.