Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michailidis Jeste jsem zvedava jakou budu mit sliznici. Doufam ze bude O.K.
Na ultrazvuku 9 DC mam v papirech napsane E-nezretelne, tak doufam ze se to nezadrhne na ni!
Ahojky, tak tridenniho bobka mam u sebe!
Jen mi bohuzel delala transfer Lattova a neodpustila si mi zas rict o tom ze by to byl zazrak kdyby to vyslo. A pokud by to vyslo tak hrozi potrat nebo predcasny porod. Coz sama vim ale to ze mi to pri kazde moznosti rika si nemyslim ze by to bylo pro mou psychiku zrovna to nejlepsi. Jeste u transferu mluvit o male sanci, v mem pripade spis nahradni matka abych mela sve dite. Mela jsem sliznici do 6mm a nic mi nenapsala na zlepseni. A pani co ji spadla sliznice z 11mm na 7mm (pri transferu) tak ji rikala ze ji napise tamletky
No myslim si ze pani doktorka me proste uz odepsala a ani nema snahu zvisit sanci na uspech!!!
@Alca1985 kasli na Lattovou i zázraky se dějí, a zrovna se to třeba teď povede, budu držet palečky ať se ti tam drobeček pěkně zavrta
![]()
@michailidis Děkuji!!!
Dnes už jsem na tom líp a i tak doufám že to třeba klapne a stane se zázrak!
Jen to člověk nechápe jak doktorka může toto říkat ještě při transferu embryjka, nesnažit se pokus podpořit a to ještě když zavedla embryjko jinam než měla. Byla jsem totiž domluvena s doktorem, že embryjko dáme teď do levé dělohy, že je míň zasažená adenomyozou. A ona nemohla najít ten druhý vchod a napsala že do levé dutiny děložní se nedaří zavést katetr
. Vím že tam ten vchod je, protože jsem byla na HSG a HSK. Při HSG mi tam Vodička zaváděl kanylu a pouštěl tam tu zobrazovací látku. A můj obvodní gynekolog mi vždycky dělá stěr z obou čípků.
@Alca1985 juuuuuuuuuu
ahojky no tak supeeeeer mimisek bude a hotovo!
Zadny tapaniny nejake doktorky ho prece nezajimaji
a brouku kdyz sem ja mohla prirozene otehotnet tak sakra zazraky sou tim padem naprosto bezny
urcite se u tebe zavrta a uz zustane…drzim ti pesticky taaaaaaak moc
ja jedu zitra na ster a taky mi reknou co pojistovna jestli to ivf schvalila nebo ne…boli me bricho…sem nervoza hrozna…no snad to bude ok a za 14 dni tam pojedu na pichanec ![]()
Ahoj holky, tak se jdu po delsi dobe podivat, jak se vam dari ![]()
@Alca1985 je super, ze ses rozhodla jeste to zkusit. Na Lattovou se vyprdni, ona uz je takova, to ale vůbec neznamena, ze nemas zadnou sanci. Věřím, ze se to může povezt a proc ne zrovna ted ![]()
@michailidis teda ty uz jsi pekne daleko
hezky si to uzivej. Jses doma na neschopence nebo chodis do prace? A kdy mas termin porodu?
@Janiikaa @Kudrlinka85 holky a co je u vas noveho?
Ja byla zacatkem roku na dalsi KET, meli jsme jeste dva mrazacky, ale jeden to rozmrazeni nezvladl, tak rozmrazili i to posledni. To teda pry taky nevypadalo zrovna nejlip, ale embryolozka nam rikala, ze je zivota schopne. Nakonec to skoncilo zase biochemickym tehu a my uz nemame zadne embryjka. Takze nas ceka dalsi IVF.
@Alca1985 Látová by neměla dělat doktorku a ještě k tomu v centru,já vždy chodila od ní zlomená,zato Hejtmánek mi vždy dokázal nakopnout.
@Dadule27 Dik! At ti to dobre dopadne!
@MonikaDa To je skoda ze to nevyslo
Uz by se to tu mohlo rozhoupat a jen same uspechy!!! @alexa37 Stejne jako ja. Co mate za problem ze te vzdy zlomila (jestli se muzu zeptat)?
Holky co to je zac ta doktorka??
Dneska sem byla u nejake..byla mlada a moc mila tak to asi nebude ona…jmeno nevim… ![]()
@Dadule27 dneska by tam mela byt Lehnertova. A jak dopadla dnesni navsteva?
Na dr. Lattovou jsem jeste necetla pozitivni reakce, ale v posledni dobe s ni mam dobre zkušenosti, dokonce se na me i usmivala a podporila me, ze se to urcite povede. Asi zalezi, jak se zrovna vyspi ![]()
Ahojky holky!!!
@Dadule27 Lattová má takové tmavé, vlnité vlasy po ramena. Fotku má i na jejich www stránkách. U Lehnertové jsem byla jenom jednou, tak nemůžu posoudit (ta tam ani nemá fotku)
. Jo a ve zprávě budeš mít určitě razítko té doktorky s jménem. @MonikaDa Na mě se taky párkrát usmála ale mezi tím mi i říkala jen samé negativní zprávy. A při transferu mi řekla že by to byl zázrak a jestli chci vlastní dítě, tak jen přes náhradní matku. Toto si mohla odpustit a raději mlčet!!! A to ještě bublinku dala jinam než měla
To je fajn, že tě podpořila! A jaký postup teď máte v plánu? ![]()
@Alca1985 to mas pravdu, ze nektere reci by si mohla odpustit
A jak se citis?
Chceme jit do dalsiho ivf, tentokrat bysme nechali udelat i geneticke vysetreni embryi, takze musime trochu vic nasetrit. Pojišťovna nam to pry uhradi, ale my si doplatime 10 tisic za provedeni biopsie. Takze jsme to spocitali se vsim cca 40 000,– Jako jeste zvazuji jestli zustat ve fn nebo to zkusit jinde, taky jsem premyslela nad tou studii ve Fertimedu, ale na Fertimed jsem cetla hodne spatnych recenzi ![]()
@Alca1985 já podstupovala umělé skoro ve 38 s jedním vaječníkem a strašné špatné sem reagovala,prostě slabě,jen dvě vajíčka,při kontrole taky mluvila něco o zázraku kdyby se povedlo a povedlo,Hejtmánek naopak mluvil jako by to byla hotová věc že se to povede a když po potvrzení srdeční akce se semnou loučil,tak mi přiznal že tomu moc nevěřil,ale nedal to na sobě znát a to mě vždy nakoplo.
Když měla Eliska málo přes rok,tak jsem zjistila že jsem i přes prognózy znova přirozeně těhotná,tak jsem byla ve 40 těhotná přirozeně a máme Pepíčka. Člověk musí věřit a jak všichni říkají nemyslet na to,ale protože sem si tím prošla a tu větu jsem nenáviděla tak bych nikdy nikomu neřekla nemyslí na to a podobně,vím že na to nejde nemyslet,člověk si může namlouvat že na to nemyslí,ale lže jen sám sobě,touha po dítě nejde prostě stopnout nebo přepnout jako TV.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.