Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak ja ve ctvrtek vysadila utrogestan, protoze HCG moc nestouplo a v sobotu uz prisla ms, docela silna a krece. V pondeli uz HCG 5, takze to jde dolu. Mela jsem strach z mimodelozniho, protoze me bolela leva strana u vajecniku. Po svatcich jdu jeste jednou na krev a v lednu pro posledni mrazacek. Snad mi to nerozhodilo cyklus, doktorka rekla, ze urcite rozhodi, tak jsem zvedava jak.
@Kudrlinka85 kurna
to mě mrzí… Já si říkala že nepíšeš že určitě dobrý a nechceš to zakriknout
![]()
@Barushqa no spis jsem se s tim potrebovala nejak srovnat. A pomalu nabiram silu na posledniho mrazacka. V lednu podstoupim akupunkturu, uz jsem se i objednala a snad mi to nejak vyjde den pred KET a den po KET, takhle to doporucuji, ale v Olmiku jsem toho moc nenasla,tak to maji docela nabite.
@Kudrlinka85 ahojky tak to me moc mrzi
moc drzim pesticky aby to vyslo..
@Barushqa to je mrcha
me to taky tento cyklus nevyjde pac tetka dorazi nekdy kolem stedryho dne takze to musime nechat az na ten dalsi cyklus a to bude az nekdy v unoru…ale co..aspon sem poslala zadost na pojistovnu tak snad mi to nezatrhne
holky kruci musi nam to v novym roce vyjit uz ![]()
@Dadule27 je to svina no … snad jooo bylo by načase
krásné svátky ![]()
Holky krasne svatky vam preju..hlavne at ste stastne a zdrave a taky ty miminka aby uz se konecne zavrtaly i u nas
nevim jestli se tady jeste pres svatky ukazu tak radsi pisu uz tedka…tak se mejte zatim krasne a uzivejte
![]()
Ahojte holky, vidim ze zadne hezke zpravicky. @Kudrlinka85 to je skoda ze to nedopadlo ale hlavne ze to nebylo mimodelozni!
@Dadule27 taky mi asi mrska ceka na stedry den aby me obdarila svou pritomnosti. Doufam ze aspon nebude tak silna at nevecerim na zachode
![]()
VSEM PREJI HEZKE VANOCNI SVATKY A JEN HEZKE MYSLENKY!!!
![]()
@Alca1985 ahojky to je takova mrcha
ja si obcas rikam ze ona snad ma svou vlastni osobnost a libuje si v tyrani
vzdycky si rekne tak ted se zpozdim tak o tri tydny a jak ju napadne ze by snad mohla byt tehotna tak se rozjedu
nebo prijedu na svatky at ma radost
je to mura zakerna
no dobre jeste ju teda uvitejme ale do novyho roku at uz nam neleze! ![]()
@Dadule27 Taky si to vzdycky rikam ze mi dela naschvaly ale ted je nejak podivne hodna. Jeste totiz neprisla, asi to mam po tom vsem rozhozene. Dnes jsem 31DC a ona nikde a to jsem mivala dlouhe cykly 24-28. Co ty uz ti dorazila?
@Alca1985 tak třeba???
ja ji mám pro změnu uz 2hy týden … spineni a slabé, silná byla cca 2dny … Tak nwm co si o tom myslet …
Mozna se tělo čistí? ![]()
@Barushqa Je to nějaké zajímavé tento cyklus a vidím že i u tebe
. Že by jsi to dostala místo mě
(píšu to ze srandy)
Snad ti to brzo přestane, vím jaké to je, krvácela jsem někdy i 24 dní a to mi museli zastavovat doktoři prášky ![]()
No asi ty hormony dělají divy!!! ![]()
Ahojky holky tak ja sem dneska 37 dc a mrcha nikde zatim..zato sem dostala zanet
asi z tech antibiotik takze kdo maze ten jede…
no jak na novy tak po cely
Alco teda jako 24 dni krvacet tak se nekde houpu uz na vetvi
to je des teda
to ti nejde nejak upravit nejakyma praskama? Barusko no to uz sem taky mela ale teda bylo to po kyretazi po zamlklem tehu…telo se vyrovnavalo s hormonama takze asi to bude jak rikas ze se cisti…ale taky ti to teda nezavidim…je to neprijemny a akorat to stve
Tak holky vidim ze novy rok rozjizdime pekne stylove ![]()
Bohužel to asi není hormonální nerovnováha a dělá to ta adenomyoza
Jde to upravit antikoncepcí, což je pro mě když chci otěhotnět blbé. Vidíš, to jsme na tom podobně, já jsem dnes 38 DC ale zánět nemám. Spíš ještě působí ty injekce na umělý přechod. Ne že bych si stěžovala, po té červené se mi nestýská
, jen ty hormony jsou zmatené teď i příznaky blížící se menstruace odezněly. Jen se zase tím oddaluje hormonální stimulace ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.