Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jinak ve fakultce nic nenavrhli, jen muzu mit vyssi hladinu prolaktinu, ale to mohli resit predtim ne? Ve stredu se jdem zeptat do ivf clinic a v patek do Heliosu do Brna a potom se rozmyslime.
A jak dlouho trvalo objednání do IVF Clinic a do Heliosu v Brně? Já jsem se rozhodla že ještě zkusíme IVF než půjdu do zákroku, tak uvažuji jestli zůstat ve FN nebo to zkusit někde jinde.
Psala jsem Vodičkovi a zatím neodepsal, tak uvažuji o změně.
To je docela málo.
No stejně ti ještě budu držet palečky!!! ![]()
@Alca1985 14 dni do obojiho. Ve stredu jdu do ivf clinic v patek jedem do Heliosu
@Kudrlinka85 AHOJKY
Tak jak se daří?A co vy ostatní holky?? My se chystáme na vánoce a ja uz se nemůžu dočkat února
![]()
Ahojky holky…tak mame to za sebou..takze muj dopadl super..spermio nadprumer dobry..pry si to muze zaramovat
no a ja…ja anovulace
Coz sem vlastne cekala ale uz se pomalu chystame..pry mam nejakou bakterii hranicni nalez tak mame antibiotika na preleceni a pak uz mame papiry na IVF..dlouhej protokol takze cekame na mrchu a pak jdem na to
se tesim jak mala ![]()
@Dadule27 Super, aspon vam na to přišli … u nas nevědí příčinu, takze to je naprd, nevedet kde je zakopanej pes ![]()
@Barushqa jo tak to je blby
ani genetika nic? Tak mozna se tomu proste jen nechce..kamoska to mela taky tak..nekolik umelych za sebou a nakonec pomohla az vymena partnera… ![]()
@Dadule27 na genetice jsme ani nebyli… Máme spolu už jednoho prcka, ten nám šel přirozeně a hned
Tak nevím … Dělali nám ten hormonální profil, spermio, vše ok. Možná už jsme prostě jen staří, možná psychika … Fakt nevím
a štve mě to
ta genetika se dělá na požádání? A dělá se i když partneři už mají jedno dítě pravidelně?
@Barushqa no nas poslali na genetiku vlastne hned kdyz sme prisli protoze ja sem mela zamlkle tehu ve tretim mesici takze kvuli tomu…kdyby to bylo vekem…mozna zkusit vajicko darkyne??
Pokud by ti to nevadilo..ja bych do toho treba klidne sla kdyby nebyla jina moznost…nebo sperma darce..a nebo teda zkouset a zkouset ono se toto sakra musi jednou povest ne
kezby sme byly vsechny tehule do konce roku
ja myslim ze kdyby ste chteli genetiku tak vas tam poslou..ale pojistovna to hradi jen jednou za zivot takze vysledky bych chtela asi i do ruky…a jestli se dela i kdyz mate dite to nevim..to ale asi ne..ale nechci kecat..fakt netusim.. ![]()
@Barushqa nemas vubec za co
jasne zeptej se a uvidis…treba uz budes do unora tehulka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.