Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holkyyy, a test jste si nedělaly????
ja uz mám pokoj, naštěstí, těšíme se na únor s manzou
doufám, ze jste měly hezky svátky, my jo (ja trochu prodepkovany) ![]()
Já jsem si dělala test 30.12. abych věděla jak se mám krotit na silvestra
, bohužel tam byla jen /
Svátky byli jinak hezké (bez silné menstruace pohodlnější a klidnější), no jen to počasí nic moc ![]()
To je dobře že už ti to přestalo! ![]()
@Alca1985 jo to mela holcina co se mnou lezela ve spitale kdyz sme sly na laparku…taky to mela takhle blby
no jasne me by taky antiko vyresila vse ale jak rikas zas by neslo otehotnet..takze musime trpet
@Barushqa testik si delat nebudu…je to zbytecny..jako vzdy tam bude jedna carka nebo v horsim pripade duch te druhe coz mi da zase nadeji a pak to orvu az ta mrcha dorazi…nene zadny nadeje si delat nebudu
ale vis jak to je stejne trochu doufam
no svatky byly super az na ten zanet teda diky nemu sem prisla o nocni radosti
ale nevadi i tak to bylo fajn…akorat sem prisla z nocni tak valim spinkat..tak mejte pekny den holky
![]()
Ahojte. Omlouvám se za anonym. O miminko se snažíme 5 let.. Minulý rok jsem měli IUI ve Zlíně ale je to tam takového no…necítím se tam,…příští týden jsem objednaní poprvé do FN Olomouc , mám problém že mám PCO a po větší dávce hormonů dostávám hyperstimulační syndrom, dají mi v FNOL nějaký slabší hormony? Tzv. Minimálku? Já to u nich na stránkách nikde nenašla. Dík.
O Zlínu jsme taky přemýšleli ale slyšela jsem, že chování je docela dost o penězích, je to teda pravda? Jinak se podívej do ceníku centra, tam máš hned na začátku ceny minimálek a na konci nativu.
@Anonymní píše:
Ahojte. Omlouvám se za anonym. O miminko se snažíme 5 let.. Minulý rok jsem měli IUI ve Zlíně ale je to tam takového no…necítím se tam,…příští týden jsem objednaní poprvé do FN Olomouc , mám problém že mám PCO a po větší dávce hormonů dostávám hyperstimulační syndrom, dají mi v FNOL nějaký slabší hormony? Tzv. Minimálku? Já to u nich na stránkách nikde nenašla. Dík.
Ahojky..ja myslim ze ve fn s tim nebude problem…uplne jiny pristup nez ve zline… @Alca1985 do zlina sme chodili s byvalym pritelem a s tim soucasnym sme se shodli ze tam nepujdem (on tam byl s byvalou taky) tak sme sli do fn…ve zline je to o penezich..nerikam ze nejsou mili vsichni ale…furt tam citis ten tlak na prachy…hned nam spocitali ivf na 27 000 ani se neptali co by sme chteli nebo tak..zadna konzultace jako takova…ve fn je to 100 a 1…tady sem spokojena…tak snad mi to vydrzi ![]()
@Dadule27 Znami tam byli na den otevranych dveri a prave mi rikali, ze nemeli dobry pocit, ze komunikace ce tocila spis kolem penez. A co ty, uz ti dorazila mrska? Ja uz ji mam a to v plne sile. Jen ted uvazuji od kdy pocitat prvni den. V sobotu kveceru spineni a v nedeli se pomalu rozjizdela a vecer jsem stravila na zachode ![]()
Ahoj holky, my taky chodime do Zlína, a opravdu je to o penězích. Zatim jsme meli IUI, ale bohužel jsme to dneska ukocili, protože se mi vajíčka nerostly a udělala se mi akorát cysta
no a nabídli nam ivf a rekli at si připravíme minimálně 25tis…a tady ma otazka na Vas, které chodíte do fn Olomouc platíte taky tolik za ivf? Děkuji za odpověď
@Alca1985
Ali tak vidim ze mame uplne stejny cyklus covece
ja predvcerem vecer ruzova a vcera rano taky odpo nic a vecer trocha cervene a dneska uz neni pochyb
mrcha je zde…no asi to budu pocitat od vcera uz…to uz nebylo spineni k veceru…ale zas sem musela prerusit tu lecbu zanetu
no co uz… @Moniseeek ahojky my teda teprve pujdeme na ivf takze nemam zkusenost ale rikali nam ve fn ze je to od 0-20 000 ale vetsinou pry kolem 10-15 000 coz se mi zda super..záleží jaky potrebujete nadstandarty..pry kdyz nebudem potrebovat zadny a i leky mi budou stacit ty co calne pojistovna tak teoreticky to muzem mit cely zadara…
ale pocitame tech 10 000-15 000 ![]()
@Dadule27 ahojky, děkuji za informaci…jakou mas prosim te pojišťovnu? Me v caru ve zline rekli ze mam blbou pojišťovnu ze neprpplaci léky
Tak nevim zda ve fn nebudu mit stejný problém
Ja mam 213 ![]()
@Dadule27 Já to mám počítat od neděle, zítra začínám brát clostilbegyt a příští týden v pondělí na kontrolu do Olmíku
Jsem zvědavá, jak budu na něho reagovat. To ti možná ten zánět prodloužil cyklus, že? Snad budeš mít brzo klid!
@Moniseeek 213 mám taky a bez problému hradí 2250 jednotek.
@Alca1985 aha super no asi tedy změním a začneme jezdit do Olomouce…můžu se ještě zeptat jak to tam chodi? Kde se muzu objednat, je dlouhá cekaci doba? Nemůžeš mi prosím poslat webowku nebo nějaký kontakt? Děkuji mockrát ![]()
@Moniseeek jejich stránky jsou: ivf.fnol.cz, tam najdeš různé možnosti jak se k nim dá objednat. My jsme čekali myslím 14 dní. Kdyby něco, tak klidně písni. Jen musíš počítat s tím že to není soukromý CAR, tak prostředí bude trošku jiné.
@Moniseeek ahojky…já mám za sebou ivf - 20000. Nechali jsme icsi do 6 plus 3, za to jsem ráda, páč ty přirozeně oplodněny byly nanic. Pak pk za což jsem též byla ráda, protože ty, co se na zač. zdály super, tak do konce nevydržely … A nakonec ještě asistovaný hatching - na doporučení embryolozky … Oni to s tebou vše proberou, poradí … Nás do ničeho nenutili teda. Jo a ještě v tom mám myslím cenu zamrazeni
mrkni na ceník, urco ho někde mají..
@Dadule27 jeste ze sis nedělala ten test teda … já už o5 spinim
týden před menses, proč ne … ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.