Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lululu1234 jo to mas pravdu…taky sme chodili do zlina a tam je to zase hrozne o penezich…proste pokud nevytahnes penezenku tak ta pece taky nestoji za nic…vsechno je to vzdycky o pristupu doktora..to je pravda i po te psychicke strance…opravdu me mrzi ze si tak dopadla
no je to fakt hrozny…jasne za kazdou cenu mit dite asi nechce nikdo..ja se snazim otehotnet 13 let a pokud to ted nevyjde tak na to taky kaslu..po kazde stimulaci se mi zblazni telo a prida se novej priznak pco ktery uz nezmizi
takze je jasne ze zdravi je prednejsi a taky uz sem z toho unavena a mam jak se rika dost…presto sem do toho jeste sla abych si pozdeji nemohla vycitat ze sem neudelala maximum…pokud bych ovsem mela tak extremni vyvoj lecby jako ty tak bych se na to vykaslala hned…na druhou stranu pristup lekare kdyz mel dokumentaci o tvem stavu..presto zvolil takovou lecbu a ted od tebe dava ruce pryc samozrejme neni v poradku a naprosto chapu tvoje rozhorceni…takhle by to rozhodne byt nemelo…ja mam velice spatnou zkusennost s gynekologem ve zlinske nemocnici (batovce) a presne si umim predstavit tvuj vztek a zklamani z pristupu lekare…predtim sem se nechtela moc rozepisovat ale ted teda pardon za roman
nechtela sem te odbyt ![]()
@Alca1985 Ali mas pravdu je to hrozne splasena doba…a ze neberou informace na vedomi je taky pravda…no ja ti moc drzim pesticky…taky toho mas uz tolik za sebou..uz se to musi obratit herdek
@Lululu1234 jeste me taky napadlo jako asi kazdou z nas kdo cetl tvuj pribeh proc ti sakra nenabidli nativ? Kdyz ti hormony funguji a pokud mas ovulaci pak prece by bylo mnohem bezpecnejsi zkusit oplodnit jen to jedno vajicko…sakra toto me fakt stve ze se kvuli uspore casu neprobiraji poradne vsechny moznosti…vzdyt sme krucinal lidi
@Moniseeek beru nebudes tomu verit ale ja v jednu hodinu natesena lezela v posteli a rikala sem si jeste pul hodky a muzu volat a pak najednou otevru oci a sou dve hodiny
bych si naliskala fakt…sem na chvilicku proste usnula hned sem tam volala ale sestricka rikala ze uz tam nikdo neni a ze mam byt v pohode ze mi zitra rano zavolaji…tak vim prd ![]()
@Dadule27 nenee fakt
a ja na tebe myslela jestli uz neco vis
no podaří se, tak zítra je taky den a urco ti zavolaji a reknou samé dobré zpravy
ja rano v 8:45 tam mám být na kontrole tak uvidim jak dopadnu ![]()
@Moniseeek no jo to sem cela ja…takovou bys pohledala fakt
no ja na tebe budu taky myslet to se neboj
urcite to jde jak po masle a za chvilku uz budes taky trpet v krecich a pac nebudes v noci spat tak budes usinat pres den zrovna tehdy kdy nemas
no snad zitra zavolaji a reknou ze se krasne vyvijeji a vsechno jde jak ma
proste neexistuje jina moznost a basta fidli ![]()
@Dadule27 přesně tak, basta fidli
myslet pozitivně je to nejlepší
dekuji určitě ráno pisnu jak jsem dopadla ![]()
Dekuju za podporu holky taky vám držím palce a věřme že ke každé znás si to vysněné dítě najde cestu
věřím že dřív nebo pozděj to tak bude
Dobre ranko holky
tak podavam hlaseni…mame 4 embryjka ted by mely byt ve fazi 2-4 bunek tak mame jedno tri bunecny jedno dvou bunecny dve sesti bunecny..takze dva rychliky ale pry to vubec nevadi a to jedno sesti bunecny je pry zatim uplne ukazkovy…mame teda jeste paty tri bunecny ale to ma moc fragmentu a nedoporucovali by ho kdyztak ani mrazit..takze metodou icsi bylo oplodneno sest vajicek z toho pet se vyviji a ctyri dobre jedno perfektne no a ty dve co zkouseli klasicky oplodnit ani jedno se neoplodnilo…zitra mi zase zavolaji rano…juuuuuuu tak euforie uplne se mi chtelo brecet
tak jen tak dal
@Lululu1234 neni vubec zac…to co si prozivas neni proste spravny a je mi to moc lito
je to k vzteku… @Moniseeek tak a ted uz cekam na info od tebe
urcite uz se ti tam pekne klubou
![]()
@Dadule27 no supeer tak to je na dobré cestě vsechno ted uz jen at se pak hezky zavrta a je to
no my jdeme z kontroly vse suoer je jich stale 6 vel. 22,21,20,18. V pondeli mám odběr ![]()
@Moniseeek juuuuuuuuuuuu
to je krasny! A mas je i pekne stejny…ja mela kazdej jinak velkej
no tak vidis v pondeli uz se budes plazit na zachod a ja uz budu behat jak kamzik
jinak dneska muzu rict ze uz se citim celkem dobre..jeste to picha ale jinak uz super…nakonec je nejhorsi ten prvni den punkce pak uz to zmaknes
ty pujdes v pondeli na punkci auz ja mozna na transfer tak se tam mozna uvidime ![]()
@Dadule27 jojo tak mozna budem lezet spolu
to dam zvladla jsem horší operace toto si rikam ze je malickost
dneska musim pichat ovitrele v půl 9 a ja uz bych tak spala a nemuzu ![]()
@Moniseeek jo jo ja sem si radsi natahla budik a pak sem sedela cucela na mobil a rikala si taaaak jeste deset minut
jasne ze to zvladnes…to je jasne ale nic prijemnyho to teda neni
ja sem tam taky lezela s holcinou co sla na transfer ale nic nerikala a tak sem taky nic nerikala
jestli tam fakt budem lezet spolu tak poradne splknem aspon
ted cekam na telefon od embryolozky…ivf je vlastne o neustalym cekani ![]()
Tak podavam zase dalsi hlaseni…ty dve embryjka co mely vcera sest bunek maji jedno deset a druhy vic jak deset bunek…treti a ctvrty maji pet bunek a to co melo vcera dve bunky a ma moc tech fragmentu ma dneska taky deset bunek
ale to asi nebude v poradku kdyz je tak najednou rychly..no pry tezko rict ted ktery je nejlepsi chtela by pockat do uterka jestli budou blastocysty ale kdyby ti dva rychlici byli blastocysty uz zitra tak mi rano zavola a jeli by sme na transfer uz zitra…holky sem nervozni jak sanky v lete
no snad aspon to jedno tam fakt bude ok a vyjde to ![]()
@Dadule27 no supeeeer
tak snad budou rychlíci ať mužem lezet2spolu a klábosit spolu
hele brala sis nejakou kosilku nebo oni tam neco dávají? Ja vůbec nevím jestli si neco brát ![]()
Holky mám dotaz dostávaly jste někdy vyvolávací injekci na menzes?? Do kolika dní přišla?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.