FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
30.3.19 09:08

@Dadule27 já myslím, že někomu vůbec nemusí dorazit, protože to drží utrogestan. Mně napsal utrogestan doktor, aby mi to drželo menzes na dovci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.3.19 14:39

Me utrogestan menstruaci nedrzel ale nekterym to drzi. Je to tezko. Nejlepsi by bylo kdyby drzak bylo neco jineho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.3.19 18:50

Holky ja mam dneska bricho jak v 7mesici, nafoukle jak kopacak, úplně cucim co to je :D :D a zase me vnem dneska skube :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.3.19 20:17

@Moniseeek To si tam dela drobek predstavu o svem 9 mesicnim bydleni :mrgreen: Ja jsem taky dneska nejaka nafoukla, vzduch ve me bubla o sto sest. Ale ja mivam vetry kdyz se blizi menstruace. Cekam kdy potvora dorazi a v jake sile :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.3.19 21:46

Tak holky a je toto…jak sem ted vecer zavadela utros tak sem zjistila zacinajici spneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.3.19 07:08

@Moniseeek tak to je jasne! Uz je doma a ted se z tama nehne dokud nebudes mit aj kotniky jak balon :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
31.3.19 20:10

@Alca1985 @Dadule27 holky jste hodné, že mě tak podporujete, ale nemyslim si, že si tam našel domeček… Test stále bílý :?
Ty jdes zitra na krev že? Tak se pak ozvi co pověděli :hug: a špinění nebo krvácení nemusí být vždy konec, znam spoustu holek co krvacely a byly tehotne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.3.19 23:46

Cauky :) holky, je blby jet na ket sama a sama se pak autem odvezt domu?? Nam onemocnelo dite a ja na zitra nemuzu za prase sehnat hlidani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.4.19 10:36

@Barushqa Ahojky No ja nevim, ja jsem tam vzdycky byla na transfer sama. Muj pracuje u soukromnika a to vis, malo lidi, malo dovolene a kdyz chtel volno tak hodne kecu kolem toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
1.4.19 12:44

@Dadule27 tak co? Nějaké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
1.4.19 12:46

@Dadule27 @cockovafazol ted jsem na ni akorat myslela :D tak povidej, myslime na tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.4.19 21:12

Ahojky holky :kytka: no vy ste uzasny :hug: prominte az ted sem se dostala k telefonu…tak je to jak sem rikala…negativni…mimi se ted teda nekona…byla tam dneska zase Lenertova ja zapomela jak se to pise a nechce se mi to hledat a byla mila jako vzdy :srdce: rikala ze uz vajicka byly hodne nekvalitni a tak zkusime iui tedka a uvidime jak budu reagovat na jiny leky…mam uz na lince nachystanou femaru nebo jak se to jmenuje to budu brat poprve tak nevim co toje se mnou udela…mrcha se zatim nerozjela ale bruch uz me zacina vic bolet tak uz to zacne urcite… @Moniseeek nevzdavej to jeste me to nevyslo tak tobe muselo :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.4.19 08:35

@Dadule27 ahooj, to mě mrzí :hug: ale určitě se to příště už povede :hug: me to taky rozhofne nevyšlo, neustále me boli bricho a to si myslim, ze dobře není, dneska mě to uz vnoci i budilo, takze uz cekam kdy mrcha dojde. Jinak test stále bílý takze v pondeli me čeká taky negativum… Ale uvazovala jsem ze taky zkusime ted iui a pak kdyztak ket kdyz mame jednoho mrzacka. Jses stále na nemocenske nebo sis ji nechala ukončit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.4.19 11:45

@Dadule27 Skoda! Tak snad vyjde IUI, to mas fajn ze to muzete zkouset i takhle!
@Moniseeek Jeste bilo, to uz nevypada dobre ale streba budes patrit k tem co jim testy ukazovali negativni vysledek i v tehotenstvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.4.19 12:27

@Alca1985 tak jsem 10den od et taky jsem rikala ze uz by tam měl byt aspon duch, ale me prostě vrta v hlavě ty bolesti, kdyby bylo vse ok tak je podle mě nemám. Tak si počkám na verdikt v pondělí a snad nám taky dovolí hned iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.