FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
15.5.19 11:20

@Alca1985 ja bych rovnou rekla at ti ho da k tel. Znam pár případů, že se neozvali ani kdyz jsem nechala vzkaz. Ale je divné, ze se ještě neozval. Ja mam teda pokazde hejtmanka a s nim jsem nadmiru spokojena, on mi dodal naději pri tom potratu když jsme byli v caru, snad pul hodiny si semnou vykladal a fakt mi to pomohlo. Vodicku jsem mela jednou když jsem byla na uz. Ja ted doufám ze si me převezmou zpět pod sebe s nemocenskou jak tam budu volat a domlouvat se na dalsim postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.5.19 11:42

@Moniseeek No, uvidím jestli tam vůbec dneska bude. Předtím vždycky napsal, nevím proč teď nic. Třeba se bojí napsat, že si taky myslí to co doktorka z imunologie a čeká že se rozhodnu sama. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.5.19 11:47

@Alca1985 tak je to přece doktor a musí napsat hold i špatne zpravy a nesmi se bát, to by pak tuhle funkci nemohl delat. Me taky hejtmanek musel rict špatnou zpravu. To si nemyslim ze se bojí. Možná spise jen zapomněl. Zkus tam cinknout uz čekáš dost dlouho na jeho odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.5.19 14:33

@Alca1985 tak co volala si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.5.19 14:41

@Moniseeek Tak si predstav, pri cekani az se mi telefon nabije jsem usnula a vzbudila se az ve 14hod. Tak jsem zkusila cinknout ale pan Vodicka uz tam bohuzel nebyl a bude az v pondeli. Jinak se i pani sekretarka divila ze neodpovedel, rikala ze je to divne, ze on odpovida. Zitra mam zkusit zavolat a uvidi se jestli ho sezene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.5.19 14:43

@Alca1985 ahaa tak aspon si to zkusila třeba zítra se dozvíš konečně co a jak. On určitě zapomněl jinak by odepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.5.19 09:46

@Moniseeek Taky bych myslela že zapomněl, jen je zvláštní že zapomněl odpovědět na 2 emaily (první jsem posílala 24.4. a druhý 13.5). Ať ti dneska vyjde kontrola O. K. a můžeš dál plánovat! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.5.19 09:56

@Alca1985 aha divné no. Tak dneska zkusis zavolat a uvidis. Ja uz tu sedim a necitim se tady vůbec dobře, všichni kolem me takoví šťastní a ja taková hromádka neštěstí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.5.19 10:08

@Moniseeek Jé ty jsi v CARu, já myslela že jdeš na kontrolu ke svému doktorovi. To věřím že pocit to musí být blbý. Dneska by tam prý měla být doktorka. Tak snad tam nebudeš dlouho a dozvíš se pozitivní zprávy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.5.19 11:45

@Alca1985 nee jsem u svojeho, ale byly tam všechny tehulky a 2 páry a všichni vyšli šťastní s fotkama v ruce a ja tam sedela jak pichlr kolo. Jinak vše odeslo teda samo, delohu mam cistou, odpo mam volat co hcg jestli jsem na nule. Jestli jo tak zitra budu volat do caru co a jak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
16.5.19 12:17

Ahojte. V sobotu mě čeká první OPU, mohli byste mi poradit nějaké rady jak si všechno ulehčit, jak to přežít? Myslím po zdravotní stránce… Budeme mít PK takže budu mít trochu větší čas se zmátořit než půjdu na ET.
Holky já se prostě strašně bojím. Bojím se všeho, narkózy, odběru, kolik vajíček bude ok. Jak to všechno dopadne :,(

• Citovat
  • Upravit
374
16.5.19 12:25

@barrbucha nejdůležitější je být v klidu a těšit se a ne se stresovat. Chápu ze se bojíš narkozy atd ale nic to není ja sla 8:10 na sál a 8:25 jsem byla vzbuzena na pokoji, rychlovka. Trochu jsem krvacela, ale to je normální a bolelo me vpodbrisku tak mi dala kapacku s leky a za 15min jsem nevedela ze me neco boli. Za 2hod jsem sla domu a tesila jsem se na dalsi den kdy budu volat kolik se jich chytlo. Fakt musis být vklidu, tim stresem tomu nepomuzes. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.5.19 13:26

@Moniseeek Tak to je dobře že to aspoň odešlo celé! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.5.19 19:15

@Alca1985 tak hcg mam 5, tak snad to za txden bude uz 0. Zkusim zavolat do toho caru a uvidim co mi řeknou. A co ty volala si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.5.19 08:38

@Moniseeek No, doktora sekretářka odchytla a říkala mu to. :) On že nemá čas, zkusí se na to podívat a napsat ale že nic neslibuje. Takže jsme se se sekretářkou domluvily že když nenapíše, tak přijedu v pondělí a když napíše tak pondělí zrušíme. Zatím nenapsal, tak pořád čekám. :roll: No, myslela jsem si že když mu to pošlu, tak tam nebudu muset jet a že se domluvíme tímto způsobem. :? Tak snad budeš úspěšnější a dozvíš se co dál! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.