FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
22.11.18 16:54

Barushga

2 IVF, vždy zbylo jen 1 embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.11.18 18:01

Zdravim novacky :)
Me ceka v utery KET v nativu.
@Alca1985 uz zacinas spinit? treba to jeste nemusi nic znamenat. Ja dnes byla na ultrazvuku, folikul uz nebyl, takze ovulace probehla asi vcera. Sliznice 10mm. Ptala se me jestli jsem delala ovu testy a nebo kdy jsem citila vetsi pichani v brise aby mohla naplanovat den KETU. Takze to utery je odhadem, tak nevim proc jsem nemela Ovitrell aby to bylo presne nacasovani. Jo a byla dnes Lenertova, tu jsem asi videla poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.11.18 18:14

@Alca1985 jo nejak se mi pozdeji vylucovalo hcg nebo co…jo krev mi bral pri kazde kontrole ze zacatku..chodila jsem kazdy tyden kvuli tomu spineni…pak najednou dve dalnice a na ultrazvuku ten stejny den krasna bublinka a to jsem byla uz vic jak deset dni po agolutinu presne 55 den cyklu…je to jak u koho jeste to nevzdavej i kdyz ti moc dobre rozumim..clovek furt doufa ze tentokrat to vyslo a pak…je to proste nefer..ale neves hlavu :hug: pokud to nevyslo ted tak mas jeste minimalne dva pokusy a to uz musi vyjit herdek :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.18 18:24

Kudrlinka85

No mám růžový (světle červený) hlen když se utřu. Na vložku se to zatím nedostává (omlouvám se za popis) :oops: Tak mě začíná menstruace :? Ještě k tomu test 10 den po ET negativní a to už při blastocystě není moc dobrá vyhlídka :nevim:
To mě tam právě vadí, každý ma jiný postup a když narazíš na jiného doktora, tak ten zas neví co dál, když s tím nemá zkušenosti a preferuje jiný postup :zed: Ale sliznicí más pěknou! :D Měli ti aspoň říct že si máš dělat ovulační testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.11.18 19:06

@Alca1985 a kdy jdes na krev? Skoda, ze tam nebyl Vodicka, byla bych klidnejsi. Jinak dnes uz jsem zacala jist ananas :) pritel si na neho uz taky delal zalusk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.18 19:29

Kudrlinka85

V pondělí 26.11., pokud nezačnu teda hodně krvácet :cert: To bych tu cestu nedala. To je škoda že tam nebyl. A nebo že se aspoň neporadila s nějakým jiným doktorem, určitě tam nebyla sama :nevim: Ty máš 5 denní ne? To mě početně nějak nevychází :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.11.18 20:40

@Alca1985 kdy jsi byla na et? Ja v sobotu pred skoro 2ma tydnama. .. byly jsme 2, nebyly jsme spolu? :kytka: já mám jít na krev též v pondělí…nechápu proč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.18 20:55

Barushga

V pondělí 12.11., takže o dva dny později. Ty krvácíš od neděle (od 8 dne po transferu)? A jak hodně? Oni vždycky chtějí kontrolní odběr HCG i když hodně krvácíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.11.18 21:04

@Alca1985 6ti denni. No ja uz radsi nic nepocitam ani nehledam nebo bych z toho zblaznila. Ale pokud vcera byla ovulace tzn.vlastne jakoby den punkce, tak utery je 6ty den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.11.18 21:07

@Kudrlinka85 ja bych se chtěla zeptat, asi úplně blbě, omlouvám se … ale co to je nativ? A proč ananas? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.11.18 21:08

@Alca1985 mega moc … normálně silnej menses. .. ale tak třeba to vyjde příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.11.18 21:12

Jo, vlastně šestidenní, tak to jo, to vychází! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.11.18 05:39

@Barushqa nativ znamena KET v prirozenem cyklu, ceka se az probehne ovulace a od ni se za 5-6dni(podle toho jak stare embryo je) vlozi embryo. A cetstvy ananas je pry dobry k uhnizdeni a ji se 5dni pred a den po :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.11.18 08:32

@Alca1985 ahoj to me moc mrzi ze na testu nic neni. 10 den by uz melo… samozrejme ze jsou pripady kdy se ukaze pozdeji ale je jich malo. Promin ze nejsem uplne optimisticka, jen ma zkusenost
@Kudrlinka85 me to taky nevychazelo a to me to pocitala Latalove. Lehnertovou jsem casto potkavala v r. 2016 to se zaucovala, tak snad uz to umi dobre, ucila se od Vodicky, ale je pravda ze na me moc dobry dojem neudelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.11.18 09:10

Holky, pročítám tu vaši diskuzi a chci vás aspoň trochu uklidnit a rozveselit :hug: Jsem teď už v 26tt, jen díky FNOL, první IVF dlouhý protokol 8oocytu a jen jeden bojovník došel po PK do moruly, vložena a nic z toho. Po roce znovu IVF dlouhý protokol, akorát ke Gonalu přidán Luveris. Jediné co jsme zvolili jinak krom přidaného Luverisu, byl Primovision. Prostě se ty embryjka vůbec nevyndavaji a mají je krásně natočená na videu..tentokrát bylo sice 22oocytu, ale po PK zbyly dvě blastocysty..u mě si myslím, že jim opravdu nesvědčilo to vyndávání každý den na kontrolu. Ale chyba je ve mě, v mých vajíčkách, než v partnerovi. Omlouvám se za sloh, jen jsem chtěla třeba podpořit při rozhodování za co navíc si zaplatit.. :palec: Jinak zajímavé, že u nás paradoxně ICSI je k ničemu..kdybych to vedela, tolik za něj neplatim. Vyvyji se nejlíp jen přirozeně oplodněná vajíčka a to kvůli tomu, že pustí spermií až jsou zralá. Kdežto ICSI napíchne i méně zralé vajco.. :roll: takže nám se podařilo až s transferem přirozeně oplodněného vajucha a s nevyndavanim z inkubátoru..všem držím palečky, pořád vás tu sledují, protože si jednou půjdeme pro mrazacka. Tak hodně štěstí!!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.